Çocuk nasıl yetiştirilir?

Hayatım ilk bebeğinden önceki başarısız tüp bebek denemelerini ve hayal kırıklıklarını, ağladığın günleri , aldığın hormonları , yediğin iğneleri, geçirdiğin ameliyatları, ikinci kızının mucizevi şekilde natürel olduğunu yazmayı unutmuşsun.

Kardeş kıskançlıgı için videolar var uzmanların paylaştığı izleyin bi yol çizersiniz. Gayet dogal daha küçük ve anne babasını paylaşmak istemiyor ilgi 2 ye bölünüyor. Ona anlatın bakımını yaparken onu da dahil edin ben mutfaktayken yanında bekler misin ağlarsa bana haber ver gibi ya da bezini alırken birlikte alın birlikte aktivite yapın bebeği oyalamasını isteyin vs

Bugün küçüğümü doktora götürdüm Deryacım 3 ay kontrolüne. Ya gerçekten inanılmaz bir şey. Küçük kendi şansını kendi yarattı. İlk kızım için çok uğraştım. 5 tüp bebek tedavisi, 5 operasyon geçirdim. Artık umudumuzu kestiğimiz bir anda son tüp bebek tedavimizde pozitifi gördük. Hayatımın en duygusal anıydı. Doğumdan 4 ay sonra 2. Kızıma hamile kaldım ve şok geçirdik. Nasıl oldu diye. Doktor dedi ki “Doğum bir kadının bütün anatomisini değiştirir.” “Temkinli ol. Hemen heveslenme. Düşük olabilir” dedi. İki çocuğuma da Fetal Dna yapıldı ileri yaşta risk taşıdığım için. Ve Allah’a şükürler olsun ikisininde sağlık problemi olmadı. Allah bizim için bir şey tasarladı diye düşünüyorum ben. Bunun başka açıklaması olamaz.
İkinci doğumumda tüplerimi bağlattım. “Artık tıp literatürüne geçmeye niyetli değilim”

Kardeşine karşı inanılmaz sevgi dolu. Sabah uyanınca hemen kardeşinin beşiğine bakıyor. Sallıyor. Ana kucağında sarılıyor, öpüyor. Benim onla ilgilenmemi istemiyor. Ben inanıyorum biraz zaman geçince birbirlerinin en yakın arkadaşı olacaklar. Bu çocuklar en nihayetinde benim ve eşimin genleri aldı. İkimizde kendi dünyasında çok barışık, kıskançlık huyu olmayan insanlarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…