Bir önceki açtığım konuda ki isyanima birçoğunuz şahit oldunuz.Yazılanları okudukça yalniz olmadigimi farkettim.Birseyi daha farkettim ve bu gercekten gelecekle ilgili planlarım için önemli bir adim oldu.4 yıldır uğraşıyorum,okadar ki gozumu aciyorum bebek,kapiyorum yine bebek.Ona ulasamamanin verdigi hırsla gozlerim kör olmuscasina cabaliyorum.Yapilan yorumlari okudum ve bebek sahibi olmayan ve bunu kendine dert etmeyen bir çok insan var.Hayatlarina devam ediyorlar,en önemlisi de yaşamaktan zevk alıyorlar.Çok degil soyle bir üstün körü düşününce bir bebege sahip olabilme hirsimin önemli bir ölçüsünü de cevre baskisi olusturuyor.Insanlarin bitmek bilmeyen sorulari,merakli bakislari ve acircasina tavirlari beni hic dinlenmeden,dur ben ne yapiyorum demeden savaşmaya sürüklüyor.Dün aynaya uzun uzadıya baktım,evlendigimde 62 kiloydum,suan sa üst uste hamile kalmam ve yaptigim düsukler sonucunda 87 kilo iri yari bir kadinim.Saclarim aylardir kuafor yüzü görmemiş,gittigim her yere bir eşofman,bir tshirt gidiyorum.Eskiden giydiklerimi giymiyor,gittigim yerlere gitmiyorum.Aynaya bakiyorum,ben ben degilim artik,benligim yitip gitmiş,geriye kaybettiklerine bakmadan,kendisine ve cevresine etkilerini dusunmeden bir bebek hayalinin arkasindan koşan çaresiz bir kadin kalmış.Bu öyle bitmek bilmeyen bir özlem ve istek ki 2 ay önce 4. Dusugumu yapmis olmam bile beni durduramamis hala hamile kalma cabalari icerisindeyim.İste tam orada duuur.Elbette ki her insanin hayatinda bir ideali,pesinden kostugu bir hayali olmali fakat bu hayal seni sahip olduklarindan ve olabileceklerinden alikoyuyor,sevdiklerini en az senin kadar yipratiyorsa artik orada kocaman bir DUR diyeceksin.Ortada aşık olduğun bir adam var ve sen onunla artik sadece ovulasyon testlerinin pozitifi gösterdiği tarihlerde birlikte oluyorsun.Onunla konuşurken ettiğin iki kelimeden biri bebek olmuş.Durup düşününce baktim ki biz ne idik ve ne olduk.Anladimki hicbirseyi gozlerin kapali sade ve sadece herseyi ve herkesi hice sayarak istememelisin.Hayat sadece bir bebekten,çocuk sahibi olmaktan ibaret degil.
Yasadiklarim cok sey goturdu benden ama bir okadarini da katti.Ne kendime nede eşime bu aciyi çektirmeye hakkim yok.Eski bir ben var oralarda taa derinlerde,ben onu bulmaya gidiyorum.Soran olursada tavrim açık ve net Çocuk mocuk yok:) okadar.
Zaman neler götürdün,neler getireceksin,umut diyarindan selamlar efendim...