Çocuk masturbasyonu

Solukiklimler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2022
628
54
18
Yeğenim 6 yaşında. Anne babasının işi olduğunda yada gezmeye gittiklerinde ben alıyorum. Hafta içi iki gün evde çalışıyorum o zaman da okuldan ben alıyorum bazen gece de bende kalıyor.
Normalde gündüz uyumazdı ama dört beş gündür hala odadan çık uyuyacağım demeye başladı. Ben de sevindim gündüz uykusunu alır hem de kafamı dinleyeyim diye.
Birden kuşku duydum hiç uykusu olan çocuğa benzemiyordu. Odamdan git demeye başladi yine dün. Niye halacim sana ne zararım var dedim. Sen buradayken dalamıyorum git. Sessiz otururum kitap okurum sen uyu dedim hircinlasti. Odadan çıktım iki dakika sonra aniden kapıyı açtım. Nefes nefese malum eylemi yapıyor. Utandı senden nefret ediyorum diye bağırdı annem beni alsın senden kurtulayım dedi.
Ne yapayım nasıl mani olacağım kovuyor istemiyor. Abim pedagoga götürecek onlar da farketmiş ama devam ederse ben ne yapabilirim.

Gayet normal durum. Öcü gibi yaklaşmayın. Merak ediyor. Bedenini keşfediyor. Çocukluk dönemi madtürbasyonu diye geçer. Bazı durumlarda stres vs göstergesi de olabilir tabi.

Yapmamanız gerekenler:
Kurcalama. Pipin düşer. Çürür demek
Kızmak utandırmak
Günah ayıp demek

Gerisine pedagog yönlendireceltir.

Sizin yapabileceğiniz bir şey yok gibi , anne ve baba ilgilenip pedagogla görüşmesi sağlanmalı . Kendini tanımaya başlıyor abartı tepkiler vermemek lazım . Bilinçli olmakta fayda var

Genelde 2,3 yaşlarında görülebiliyor bu durum. Psikologlar da ilgilenmeyip görmemezlikten gelinmesini söylüyorlar.
Ğ Pedagog la görüşsün anne babası onlar nasıl davranılması gerektiğini söyler.

Sizin yapabileceğiniz bir şey yok gibi , anne ve baba ilgilenip pedagogla görüşmesi sağlanmalı . Kendini tanımaya başlıyor abartı tepkiler vermemek lazım . Bilinçli olmakta fayda var
Ben çok dışarıya çıkmayı sevmiyorum acaba çocuğu bunalttim da kendine mi yöneldi diye üzülüyorum . Evim site içinde ama emanet diye çoğu kere oynamasına izin vermiyorum.

Yavrum çok üzüldüm yakalanmasına, üzülmesine Abiniz de uzmana götürecekse çok güzel. Uzman ne derse onu yapacaksınız. Instada cocuk psikologlarinin boyle paylasimlari da var.

Sizden çok utanmış bi süre sizi görmemesi daha iyi olur . Ama pedagog abinizi yonlendirir . Sizin yapmanız gereken biraz bu olay unutulsun çünkü sizi her gördüğünde tekrar tekrar hatırlayıp utanacak ve size öfke duyacak

Aniden odaya girmeniz kötü olmuş. Sizde böyle birşey beklemiyordunuz belkide. Sizden neden nefret ettiğini söyledi acaba? Bence bunu bir düşünün. Dediğiniz gibi belki de anne babasını beklerken ilgi istiyor. Sitede oynasa yaninda dursanız bazen? Strese girdiginde de yapabiliyorlar. Bebeklik mastürbasyon gibi doğal karşılanır mı bilemiyorum yaşı biraz büyük bunun için.

işin garibi o yaşta ki cocuk bu eylemin utanılacak bir şey oldugunu nerden öğrendi. benim bildigim içgüdüsel oynama olabiliyo bazı cocuklarda. ama bu cocugumuza sanki öğretilmiş hareket gibi geldi :/

işin garibi o yaşta ki cocuk bu eylemin utanılacak bir şey oldugunu nerden öğrendi. benim bildigim içgüdüsel oynama olabiliyo bazı cocuklarda. ama bu cocugumuza sanki öğretilmiş hareket gibi geldi :/
Yok canım kim öğretecek . Çocuklarda utanma duygusu var içgüdüsel olarak. Bebekler bile kaka yaparken bazen koltuğun arkasına başka odaya geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…