canım onu bana ayırırmısın
ok ayırayım ne zamana kadar
akşam a kadar canım akşam mutlaka haber vericem
Eki Görüntüle 948545 Eki Görüntüle 948561 Eki Görüntüle 948560 Eki Görüntüle 948559 Eki Görüntüle 948558 Eki Görüntüle 948557 Eki Görüntüle 948556 Eki Görüntüle 948555 Eki Görüntüle 948554 Eki Görüntüle 948553 Eki Görüntüle 948552 Eki Görüntüle 948551 Eki Görüntüle 948549 Eki Görüntüle 948548 Eki Görüntüle 948547 Eki Görüntüle 948546 Eki Görüntüle 948562
orgu, pembe bebeği, arıyı, mıcky fare yi almak ıstıyorum bebegım var fazla bakamıyorum eger ozel msj. Hakkınız var ıse ozelden tel.ınızı gonderın alısverısı kısa surede tamamlayalım benım ozel msj. Hakkım yokteşekkurler
Canm su yesil bebek en sondakinin fiyati nedir
Canm besik bowling lamba bebek su tabancasi bunlar birde biseyvsormustumda unuttumhe birde ayakkabi konunu bulamadm
dünden beri senden cevap bekliyorum yünlü arkadaşım ya hala hesap no göndermedin ilk ben yazmıştım hatırlarsan özelden de yazdım gönderdim(
arkadaşım ben sana msj yolldım hatta otekı konumda alıntı yaparak cvp ta verdım .evet dun sordun ve sonra kayboldun 2-3 saat bekledim senden cvp gelmeyince başka bır arkadaşa verdım maalesef.
maalesef benımde ınsanları cok fazla bekleme lüksüm olmuyor ama arkadaşlar ayır aksam yada sabah donerım dıyınce onları bekliyorum ama cvp gelmeyince yapacak bırseyım kalmıyor maalesef
ben sana özelden mesajü attım gelmedi mi onayladım ıbanını istedim yarın eft çekerim dedim(
kısmet değilmiş demekki ama gerçekten çok üzüldüm
ok canım beklıyorum
Canım alıyorum ben pazartesi ödemeni yaparım
Tamam arkadasım ayırdım sana bak puzzlar yepyenı kıtaplarda oyle zaten kargo cıkacak onlarada bak tane 5 tl
sağol canım kitap ve puzzlemıyız çok var ama kasa duruyorsa bide çalışır durumda ise onu alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?