Çocuk kahramanlar şu an ne yapıyor?

zemus

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2008
3.735
20
683
Diğer

Parla Şenol: 5 yaşında sinemaya başladı, 38 tane film çevirdi.12 yaşında sinemayı bırakan sanatçı sanat çalışmalarına ara verdi.
17 yıl şarkıcılık yaptı. 7 tane 45'lik plak çıkardı. 3 tiyatro oyununda oynadı.1981 yılında seslendirme yapmaya başladı ve hala devam ediyor.
İtalyanca, İngilizce, Fransızca bilen sanatçı 1983 yılında, 'Profesyonel Turist Rehberi' brövesini alarak, 3 dilde, 8 yıl aralıksız turist rehberliği yaptı.Daha sonra sanat yaşamına geri dönen sanatçı dizilerde oynamaya başladı. 2008 yılı sonunda da Yalçın Menteş ile birlikte oynadığı Eros Pansiyon adlı komedi ile tiyatroya dönüş yaptı.

----------
Gülşah Alkoçlar

Film yapımcısı Selim Soydan ile ünlü oyuncu Hülya Koçyiğit'in kızı Gülşah Alkoçlar gözünü sinemada açanlardan... Yaşıtları oyun parklarında oynarken o sinemada 'Güllüşah' adıyla başroller kapıyordu. 'İbo ile Güllüşah' onun en meşhur filmiydi
Genç yaşta işadamı Ender Alkoçlar ile evlenip sinemayı bıraktı. Şimdi iki kızı var...

Ayşecik' filmlerinin yıldızı Zeynep Değirmencioğlu ile akraba olan Ömer Dönmez, 'Ömercik' ismiyle pek çok filmde oynadı.
1974'te geçirdiği kaza ile tek gözünü kaybeden ve büyük bir yalnızlık yaşayan Dönmez, en son 'İkinci Bahar' dizisinde rol aldı.
Dönmez birkaç yıl önce de dolandırıcılık suçuyla hakim karşısına çıkmıştı.

Türker İnanoğlu ve Filiz Akın'ın oğlu olan İlker İnanoğlu, 'Yumurcak' isimli seriyle çok sevildi.
İlker İnanoğlu şimdi büyük bir ilgiyle izlenen " Arka Sokaklar" adlı rol alıyor.

Zeynep Değirmencioğlu

Ömercik'in değişmez rol arkadaşı ve kuzeni. Babası senarist Hamdi Değirmencioğlu sayesinde henüz 2 yaşındayken Papatya adlı filmle sinemaya adım attı ve 20 yaşına gelinceye kadar da çok sayıda filmde rol aldı.
Dönemin ünlü futbolcularında Serkan Acar ile evlenince sinemaya da veda etti. O pek çok çocuk yıldızdan daha şanslıydı. İyi bir evlilik yaptı sonra da bir emlak bürosu açtı. 'Yıldız' olduğu günler ise artık çok gerilerde kaldı.

1980li yılların en ünlü çocuk yıldızı Macaulay Culkin, Evde Tek Başına serisi ile şöhret oldu. Henüz 13 yayındayken film başına 8 milyon dolar alıyordu.
1980 doğumlu Culkin, 17 yaşına geldiğinde kendisiyle yaşıt olan Rachel Miner ile evlendi. Ama bu evlilik sadece iki yıl sürdü. Hollywood'da şimdi Culkin'in adı pek duyulmuyor.

Edward Furlong henüz 14 yaşındayken Terminatör 2'de Genç Connor rolüyle ünlendi.
Herkes onun bu parlak çıkışı yine aynı şekilde sürdüreceğini düşünürken o uyuşturucu tutkusu yüzünden neredeyse her şeyini kaybedecek hale geldi. Neyse ki bu alışkanlığından kısa sürede kurtuldu.

1975 doğumlu Drew Barrymore beyazperdenin harika çocuğu Steven Spielberg'in E.T. adlı filminde oynadığında henüz 7 yaşındaydı.
Sinemacı bir aileden gelen Barymore, bu filmle kimsenin beklemediği kadar büyük bir başarı elde etti.
Ama bu ona pek de yaramadı 10 yaşında sigarala başladı, 13 yaşında da kokaine. Uzun tedavilerin gördü. Şimdilerde biraz daha toparlanmış gibi görünse de yine de E.T filmindeki başarısını tekrarlayacak bir mesleki başarı elde edemedi.

süper bir araştırma saol payaşım için fakat en çok ömerciğe şaşırdım ve üzüldüm.....

dikatimi çekti ve bende merak ediyordum nerelerde olduklarını..
çoğunun sonu hüsran yıldız gibi parlayı ve gene yıldız gibi kayıyorlar...
en üsteki kadın..selenadaki bayan hani üç kıskardeşin evinde hizmetçi olan kadın iş bu o..

Ne kadar güzel bi paylasim..
Encok Zeynep Degirmencioglunu merak ediyordum, tskler

en son ömercik in taksicilik yaptığını duymuştum.
ayşecik ise aşırı kiloları yüzünden ekran karşısına çıkmak istemiyormuş.

ömerciğin akıbetini hep merak ediyordum öğrenmiş oldum
biraz üzücü bir sonu varmış ne yazık ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…