- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 437
-
- Konu Sahibi papatyasevilir
Benm oğlum 7 buçuk aylık.. 2 hafta önce yataktan düştü..başının sağ tarafı alnı morardı biraz şişti.. doktoru aradım.. 2 saat boyunca uyutma hareketlerini takip et aşırı kusma, gözlerde kayma ve uyku hali olursa getir dedi.. baktım hiçbirisi olmadı 2 3 saatte uyutmadım.. birşey olmadı çok şükür..
Sakin olun birşey olmaz.. benim oğlim öyle bir düşmüştü ki arkamı dönmemle sankİ bina yıkılmış gibi ses geldi ve ani ağlama sesi.. neye uğrdığımı şaşrdm anneme koştum çocuğu kucaklayp annem aldı çocuğu sakinleşti beni sakinleştiremyorlar. Benim oğlan gülüyor ben hüngür hüngür ağlıyorum nefesim kesilmişti ama oğlan takmıyor.. o yüzden korkmayn birşey olmuyorAllah evlatlarımıza sınamasin Benim Miniğime de dua istesem içim içimi yiyor kendimi affedemiyorum
İnşallah teşekkürlerSakin olun birşey olmaz.. benim oğlim öyle bir düşmüştü ki arkamı dönmemle sankİ bina yıkılmış gibi ses geldi ve ani ağlama sesi.. neye uğrdığımı şaşrdm anneme koştum çocuğu kucaklayp annem aldı çocuğu sakinleşti beni sakinleştiremyorlar. Benim oğlan gülüyor ben hüngür hüngür ağlıyorum nefesim kesilmişti ama oğlan takmıyor.. o yüzden korkmayn birşey olmuyor.. Doktor benim çocuğum masadan düşmüştü korkma belirtilari takip et demişti..
Çok geçmiş olsun. Anlattiklarınızdan önemli bir problem yokmuş gibi görünüyor. Ama yinede uyanık olmak gerek. Ben böyle bir durumda hemen uyumasına izin vermem. Reflekslerini, tepkilerini takip ederim. Birde kusup kusmadığına dikkat ederim. Morarma şişme çok takıldığım durumlar değil. Tabii morarınca şişince anne yüreği, insan üzülüyor.1.5 yaşındaki oğluma salıncak çarptı ve anlı şişti hemen eve gelip buz koydum ama nafile..5 saat kdar Oldu kusma göz kayması hareketlerinde bir değişiklik yok şimdili ama çok endişeliyimanlı hafif morardı ve yarım pinpon topu kadar şişti
Gecmiş olsun1.5 yaşındaki oğluma salıncak çarptı ve anlı şişti hemen eve gelip buz koydum ama nafile..5 saat kdar Oldu kusma göz kayması hareketlerinde bir değişiklik yok şimdili ama çok endişeliyimanlı hafif morardı ve yarım pinpon topu kadar şişti
Çok geçmiş olsun. Yeğenim her düştüğünde yüreğim hopluyor. Anneleri düşünemiyorum bile. Rabbim korusun bütün çocukları.1.5 yaşındaki oğluma salıncak çarptı ve anlı şişti hemen eve gelip buz koydum ama nafile..5 saat kdar Oldu kusma göz kayması hareketlerinde bir değişiklik yok şimdili ama çok endişeliyimanlı hafif morardı ve yarım pinpon topu kadar şişti
Bu düşüşün şiddetine bağlı genelde evde gözlemlerim zaten Pandemiden dolayı zorda kalmadıkça gitmiyorum hastaneye1.5 yaşındaki oğluma salıncak çarptı ve anlı şişti hemen eve gelip buz koydum ama nafile..5 saat kdar Oldu kusma göz kayması hareketlerinde bir değişiklik yok şimdili ama çok endişeliyimanlı hafif morardı ve yarım pinpon topu kadar şişti
Parktaki salıncak çarptıDüşünce çarpınca hemen ağlarsa hic bir sey olmaz diyor doktorumuz ev kazalarinda endişelenmeyin diyor.
Kusma falan yoksa getirmeyin diyor doktorlar. Gereksiz tomografi yapilip radyasyon almasin diye
teşekkürler bekçisiyiz bugün o da uyandı durdu korkudan sanırımBen sınıf öğretmeniyim, okulda neredeyse her gün biri düşüyor, çarpıyor. En kötüsü de koridorda çocuk koşarken, birden başka bir çocuğun kapıyı açması. Dediğiniz gibi yumurta gibi şişiyor alnı. İlk zamanlar bayılacak gibi oluyordum korkudan, şimdi buz koyuyoruz alıştık. Başın enseye yakın olan arkası önemliymiş, beyin kanaması gerçekleşmesi için. Ama dediğim gibi kafada, alında pinponlara alıştık biz :) geçmiş olsun