Çocuk kaçırmada akılalmaz yöntem

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Los Angeles'ta yapılan sosyal deneyde parka anneleriyle birlikte gelen çocuklar, yanlarına gelen yabancı bir şahıs tarafından kolaylıkla kandırılıp kaçırıldı.

Çocuk parkında oynayan çocukların yanına yaklaşan bir şahıs, önce köpeğini çocuğa sevdirdi. Ardından çocuğa bir şeyler söyledi ve çocuğun elinden tutarak parktan çıkardı. Çocukların köpek sevgisini kullanan şahıs, çocukları kendisiyle gelmeye ikna etmekte hiç zorlanmadı.

Şahıs bununla da yetinmedi, çocuklarla konuşmadan önce annelerinden izin istedi. Çocuklarının yabancı biriyle asla gitmeyeceğinden emin olan anneler bu izni vermekte bir sakınca görmedi. Deneyi gerçekleştiren şahıs Joey Salads, her gün 700, her yıl 250 bin çocuğun bu şekilde kaçırıldığını söylüyor.

http://www.milliyet.com.tr/cocuk-kacirmada-akilalmaz-yontem-pembenar-detay-cocuk-2054483/

bakdim ben bu videiya gun içinde
anneler once çok emin bi sekilde gitmez benim çcougum diyor, sonra hepsi sok oluyor
benimkide gider herhalde çocuk bu
kizim gitmez ama korkuyor kopekden :)))

Deneymi bu?
Dikkatli olsun aileler diye.

Yoksa resmen kacirmismi?

2 gun once kizimla izledik. Izlettim. Ayyy cok tatli köpüs diye basladi kaçırıldigini soyleyince. Anne söz kopegini gostermek icin cagirana gtmicem deyip aglamaya basladi. Insallah durumu genellemistir icinde

yok deney, çocuğunuza çok güvenmeyin gözünüzün önğnden ayırmayın mesajı veriyor sanırım

Oh.
Kalbime iniyordu.
700 cocuk diyince.
Ama tabi gercekte olabilirdi.
Her zman dikkat edilmeli.

Oh.
Kalbime iniyordu.
700 cocuk diyince.
Ama tabi gercekte olabilirdi.
Her zman dikkat edilmeli.

canım günde 700 çocuğun kaçırıldığı gerçek malesef, ama hep bu şekilde değil değişik şekillerde kaçırılıyorlardır tabii

canım günde 700 çocuğun kaçırıldığı gerçek malesef, ama hep bu şekilde değil değişik şekillerde kaçırılıyorlardır tabii

Tekrardan okudum yazilanlari, dgru diyosun..
Neremle okuduysam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…