Çocuk istiyoruz

Hayir ama ben size birsey demedim ki iyi bakin lutfen
Mydestinyy Mydestinyy pardon ya ben seni basta atarlanan arkadas sandim kusura bakma. SusmayanKalem SusmayanKalem canim nickleri cok benziyor yani ben ilk o takinti msjini atanda bu uye zannedip sinirlendim. kendi adima ozur dilerim. yalniz yinede olmasin o tarzinda bir soru ses tonunu duyamadigimizdan sert kaciyor.

Kürtaj tüp tıkamaz canım.7 ay da normal bir süre hamile kalmak için.yaşın da genç.bir sene dolsun, tekrar gidersin kontrole.
Cnm cogu yerde okudum bende kucuk bi prca kalmisti kahve akintim olmstu kanamam 1 aya yakn kdr surmustu adetimle beraber hepsi gecmisti yani bende acaba iltihapmi kaptm tikandi tuplerm diye dusunmustm icimi okdr rhatlattinki bian tesekkur edermmm :KK55:

Malesef var canim. eltim hamile kaldiginda korunuyorlardi yani geri cekilme ile. hamile oldugunu duyunca sok olmustu dr a durumu anlattiginda iliski sirasinda bosalma olmadan da zevk suyu denilen bir sivi geldigini ve bunun icinde sperm bulunabildigini soylemisti doktor.
Geri çekilme korunma yöntemi değildir. Kaynınızın birazını içeri atıp atmadığını bilemeyiz dimi ama :)

Back