Çocuk istiyoruz

Korunmayi biraktiktan 9 ay sonra hamile kaldim. cock dusunmedenbyasadifim tek iliskiydi bu 9 ay icinde.
Surekli yumurtlama gunlerimi takip ediyordum. o ay yumurtlama gunum gecmisti, oyuzden buna cocuk icin calisma olarak bakmadim ve gayet spontane gelisen bir iliski sonrasi 10 gun sonra hamile oldugunu ogrendim. sansa bakin ki o ay gec yumurtlamisim.

Isin ozu su ki cok zor oldugunu biliyorum. aklinizdan cikarin. en onemlisi cinselligi "cocuk calismasi" diyr nitelendirmeyin ( malesef ben oyle yapiyordum) o zaman oluyor. malesef beyin cok garip bir organ ve orada her dusunce butun vucudu etkiliyor.

9 ay boyunca hep soyle konusmalar geciyordu aramizda " yarin yumurtama donemine giriyorum askim" " askim regl oldun mu?" iliski sonrasi "kimildama askim sen ben su getiririm" "askim belimin altina yastik koy" "ayaklarimi kaldirmam lazim mis o zaman daha kolay oluyormus biliyor musun" yani bu abuk subuk seylerle o kadar kendimi ve esimi yordum ki anlatam size. o yuzden en iyisi oluruna birakmak tabi gerekli dr kontrolleri yapildiktan sonra.

Siz zevk suyuna kafayı taktınız heralde başka bir yerde daha okumustum öyle bir yorumunuzu :) Alakası yok zevk suyuyla hamile kalma diye birşey yok
Malesef var canim. eltim hamile kaldiginda korunuyorlardi yani geri cekilme ile. hamile oldugunu duyunca sok olmustu dr a durumu anlattiginda iliski sirasinda bosalma olmadan da zevk suyu denilen bir sivi geldigini ve bunun icinde sperm bulunabildigini soylemisti doktor.

Siz zevk suyuna kafayı taktınız heralde başka bir yerde daha okumustum öyle bir yorumunuzu :) Alakası yok zevk suyuyla hamile kalma diye birşey yok

Gazetede yada dergide okudim emin degilim. erkegin ekreksyin halinda bisalmadan penisinden gelen su ve bu sivida ki spermler daha saglikli daha gelismis ... Ve yine gazete dis bosalma dan hamile kalanlarin cogunun bu sividan hamile kaldigi filan yaziyordu ...

Kafan rahat oldugu ay kaliyorsun gercekten. hep derlerdi sinir olurdum olamiyordum rahat fln her an stres yapiyordum cok üzülüyordum. ama en son ay biraktim olmuyor dedim napalim kader dedim aaa sonra bir baktim o ay olmus sukurler olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

onun adı meni olmasın

onun adı meni olmasın
Neden sürekli bir cahil iması içindesiniz anlamış değilim . Meni ile zevk suyu farklı şeyler ... meninin rengi beyaz ve nasıl desem yoğun bir kıvamı var . zevk suyu ise şeffaf bir sıvı . Tam emin olmadığınız konular yüzünden başkalarını takıntılı ilan edip , yok vs gibi kesin kavramlar kullanmak bence yanlış lütfen bir daha yapmayın ...

Asil cahil kendisi ya cunku baskasinin isin dogrusunu bilecegini kabul edemeyen bir kafa yapisi var. Mune de beni cimbizlasin iste al

Bak güzel ben şahsım adıma konusuyorum bilmedigim icin one yahu dedim ve onun adı meni olmasın dedik sizler gibi sabah aksam zevk sulariyla ugrasmiyoruz bilemedik kusura bakmayın cahildik bi tik öne gectik sayenizde bir tebiyesizde sizsiniz

beni takıntılı ilan edip öyle bir şeyin olmadığı konusunda bu kadar net konuştuğunuz için aldınız bu yorumu . Başka hiçbir şeyden dolayı değil ... Daha fazla tartışmayalım hanımefendi bu konu bura bitsin lütfen yoksa ikimizde polemik yaratmaktan ban yiyeceğiz :)

Hayir ama ben size birsey demedim ki iyi bakin lutfen

Selam kızlar.7ay oldu düşük yapalı ama daha gebe kalamadım.Çok istiyorum gebeliği hızlandırmanın yolları nedir?
Kafana takma diyenleri pek aldirmazdim ne alaka derdim yani kafana takmayinca hamile kaliniyo mu gibi. Ama stres hormonlari etkiliyor. Ornegin prolaktin hormonu stresle yukselebilen bi hormon. Ve yukselmesi gebe kalmayi zorlastirir. Tabi ki bi doktora gorunun ama cok da kafaniza takmayin..

Biz de sabah aksam onlarla ugrasmiyoruz guzelim. bilmemek degil ogrenmemek ayip. basta ben bilirim edalarindaydin simdi aaaa ben bilmiyordum da sordum da birak simdi ayak yapma

Biz de sabah aksam onlarla ugrasmiyoruz guzelim. bilmemek degil ogrenmemek ayip. basta ben bilirim edalarindaydin simdi aaaa ben bilmiyordum da sordum da birak simdi ayak yapma
Arkadaşım iyi okuyun ya benim yazdigim bitanesi o ne yahu ikiciside onun adi meni olmasın diye yazdım birdaha bir daha okuyun ben sizlere karşı yada bilir edasinda birsey yazmadim

Ben de kurtajdan 8 ay sonra hamile kaldım canım.stres yapma oluruna bırak.rahim anca toparlıyor bazılarında...
Ama ben kurtaj olali 3 sene oldu cnm denedm yani hic korunmadm 7 aya yakin kalamadm hamile acaba tuplerimmi tikandi bilemiyrm daha yasm 24

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…