- 27 Ağustos 2016
- 1.666
- 3.210
- 83
- Konu Sahibi Berazberaz
-
Malesef var canim. eltim hamile kaldiginda korunuyorlardi yani geri cekilme ile. hamile oldugunu duyunca sok olmustu dr a durumu anlattiginda iliski sirasinda bosalma olmadan da zevk suyu denilen bir sivi geldigini ve bunun icinde sperm bulunabildigini soylemisti doktor.Siz zevk suyuna kafayı taktınız heralde başka bir yerde daha okumustum öyle bir yorumunuzu :) Alakası yok zevk suyuyla hamile kalma diye birşey yok
Siz zevk suyuna kafayı taktınız heralde başka bir yerde daha okumustum öyle bir yorumunuzu :) Alakası yok zevk suyuyla hamile kalma diye birşey yok
onun adı meni olmasınMalesef var canim. eltim hamile kaldiginda korunuyorlardi yani geri cekilme ile. hamile oldugunu duyunca sok olmustu dr a durumu anlattiginda iliski sirasinda bosalma olmadan da zevk suyu denilen bir sivi geldigini ve bunun icinde sperm bulunabildigini soylemisti doktor.
Neden sürekli bir cahil iması içindesiniz anlamış değilim . Meni ile zevk suyu farklı şeyler ... meninin rengi beyaz ve nasıl desem yoğun bir kıvamı var . zevk suyu ise şeffaf bir sıvı . Tam emin olmadığınız konular yüzünden başkalarını takıntılı ilan edip , yok vs gibi kesin kavramlar kullanmak bence yanlış lütfen bir daha yapmayın ...onun adı meni olmasın
Spermlerin icinde yuzdugu sivin adi menidir! meninin oldugu yerde sperm de olur.onun adı meni olmasın
Asil cahil kendisi ya cunku baskasinin isin dogrusunu bilecegini kabul edemeyen bir kafa yapisi var. Mune de beni cimbizlasin iste alNeden sürekli bir cahil iması içindesiniz anlamış değilim . Meni ile zevk suyu farklı şeyler ... meninin rengi beyaz ve nasıl desem yoğun bir kıvamı var . zevk suyu ise şeffaf bir sıvı . Tam emin olmadığınız konular yüzünden başkalarını takıntılı ilan edip , yok vs gibi kesin kavramlar kullanmak bence yanlış lütfen bir daha yapmayın ...
Senin adin cehalet olmasinonun adı meni olmasın
Terbiyesizleşme adam gibi sorduk duzgun konuş kustah sendeSenin adin cehalet olmasin
Bak güzel ben şahsım adıma konusuyorum bilmedigim icin one yahu dedim ve onun adı meni olmasın dedik sizler gibi sabah aksam zevk sulariyla ugrasmiyoruz bilemedik kusura bakmayın cahildik bi tik öne gectik sayenizde bir tebiyesizde sizsinizNeden sürekli bir cahil iması içindesiniz anlamış değilim . Meni ile zevk suyu farklı şeyler ... meninin rengi beyaz ve nasıl desem yoğun bir kıvamı var . zevk suyu ise şeffaf bir sıvı . Tam emin olmadığınız konular yüzünden başkalarını takıntılı ilan edip , yok vs gibi kesin kavramlar kullanmak bence yanlış lütfen bir daha yapmayın ...
Bak güzel ben şahsım adıma konusuyorum bilmedigim icin one yahu dedim ve onun adı meni olmasın dedik sizler gibi sabah aksam zevk sulariyla ugrasmiyoruz bilemedik kusura bakmayın cahildik bi tik öne gectik sayenizde bir tebiyesizde sizsiniz
Hayir ama ben size birsey demedim ki iyi bakin lutfenbeni takıntılı ilan edip öyle bir şeyin olmadığı konusunda bu kadar net konuştuğunuz için aldınız bu yorumu . Başka hiçbir şeyden dolayı değil ... Daha fazla tartışmayalım hanımefendi bu konu bura bitsin lütfen yoksa ikimizde polemik yaratmaktan ban yiyeceğiz :)
Kafana takma diyenleri pek aldirmazdim ne alaka derdim yani kafana takmayinca hamile kaliniyo mu gibi. Ama stres hormonlari etkiliyor. Ornegin prolaktin hormonu stresle yukselebilen bi hormon. Ve yukselmesi gebe kalmayi zorlastirir. Tabi ki bi doktora gorunun ama cok da kafaniza takmayin..Selam kızlar.7ay oldu düşük yapalı ama daha gebe kalamadım.Çok istiyorum gebeliği hızlandırmanın yolları nedir?
Ho hi evet cok duzgun sordun. zaten o da tamamen masumane bir soru cumlesiydi. haklisin.Terbiyesizleşme adam gibi sorduk duzgun konuş kustah sendevintagecupcakes
Biz de sabah aksam onlarla ugrasmiyoruz guzelim. bilmemek degil ogrenmemek ayip. basta ben bilirim edalarindaydin simdi aaaa ben bilmiyordum da sordum da birak simdi ayak yapmaBak güzel ben şahsım adıma konusuyorum bilmedigim icin one yahu dedim ve onun adı meni olmasın dedik sizler gibi sabah aksam zevk sulariyla ugrasmiyoruz bilemedik kusura bakmayın cahildik bi tik öne gectik sayenizde bir tebiyesizde sizsiniz
Arkadaşım iyi okuyun ya benim yazdigim bitanesi o ne yahu ikiciside onun adi meni olmasın diye yazdım birdaha bir daha okuyun ben sizlere karşı yada bilir edasinda birsey yazmadimBiz de sabah aksam onlarla ugrasmiyoruz guzelim. bilmemek degil ogrenmemek ayip. basta ben bilirim edalarindaydin simdi aaaa ben bilmiyordum da sordum da birak simdi ayak yapma
Ben de kurtajdan 8 ay sonra hamile kaldım canım.stres yapma oluruna bırak.rahim anca toparlıyor bazılarında...Bende 1 kurtaj gecirdim ve 6 7 aydir hamile kalamadim korkuyrm icim icimi kemiriyo
Meni degil arkadaşın söyledigi.iliskiye hazırlık evresinde gelen bir sıvı buonun adı meni olmasın
Ama ben kurtaj olali 3 sene oldu cnm denedm yani hic korunmadm 7 aya yakin kalamadm hamile acaba tuplerimmi tikandi bilemiyrm daha yasm 24Ben de kurtajdan 8 ay sonra hamile kaldım canım.stres yapma oluruna bırak.rahim anca toparlıyor bazılarında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?