Çocuk istiyoruz

Berazberaz

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2016
177
91
18
Selam kızlar.7ay oldu düşük yapalı ama daha gebe kalamadım.Çok istiyorum gebeliği hızlandırmanın yolları nedir?

Stres yapma. rahat ol. İlişki günlerinizi özellikle yumurtlama günlerine denk getirmeye çalış. ama en önemlisi, akışına bırak. kafana ne kadar çok takarsan, o kadar çok beklersin...

Bende 1 kurtaj gecirdim ve 6 7 aydir hamile kalamadim korkuyrm icim icimi kemiriyo :(

Canim uc gunde bir iliski. olursa allahtan gerisini allaha tevekkul edeceksin.birde adetin bittigi anda uc gunde bir daha iyi...

Korkmayın. inanın stres o kadar çok etkiliyor ki gebe kalmayı. takmayın kafanıza. Olur inşallah
Tesekkur ederim insallah hepimizin. birde ben ozamanlar blumia hastasiydim yediklerimi istifra ediyodum 45 kiloydum hic bisey yemiyodum sagliksiz besleniyodm yani ama adetlerm duzenliydi buda etkilemis olablrmi

Canım sağlıklı beslen sitres yapma
İlişkiye girdikten sonra ayaklarını 10-15 dakika havaya kaldır hemen kalkma
Diyet yapıyorsan ağır diyet yapma
Ağır egzersizler yapma
Şimdilik aklımdakiler bunlar inşallah hemen hamile kalırsın :)

Herhangi bir yolu yöntemi yok hızlandırmanın.nezaman gelecekse ozaman geliyor.ilk gebelikte herşeyi denedim ne duyduysam,7.ayda hamile kaldım.düşük oldu.
2.gebelikte 2.ayda hamile kaldım bişey yapmadan.dış gebelik oldum.tüpüm alındı.
3.gebelikte ayda iki defa farklı zamanda ilişki ile ilk ayda hamile kaldım.
Yani ne ilişki sık oldu,nede ben bişey içtim extra.
Tek tavsiye çok klasik olcak , sakin olup kafaya takmamak.

Bir doktora git canım. Muayeneni yapsın. Daha sonra yumurtlama günlerini hesaplasin. En verimli günler hangileri. Bana gün aşırı ilişki demişti doktor. Ve en önemlisi Afedersin yatağa girince çocuğu unut kafanı rahat tut stres yaparsan olmaz

Bol bol sevişin. 2 günde bir 3 günde bir ne ya. Görev gibi. Canınız istedikçe sık sık,bol bol sevişin. Kafadan çocuk yapıyoruz düşüncesini atın,keyfinize bakın.

Back