- 3 Mayıs 2016
- 177
- 91
- 18
- Konu Sahibi Berazberaz
Selam kızlar.7ay oldu düşük yapalı ama daha gebe kalamadım.Çok istiyorum gebeliği hızlandırmanın yolları nedir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkmayın. inanın stres o kadar çok etkiliyor ki gebe kalmayı. takmayın kafanıza. Olur inşallahBende 1 kurtaj gecirdim ve 6 7 aydir hamile kalamadim korkuyrm icim icimi kemiriyo
Tesekkur ederim insallah hepimizin. birde ben ozamanlar blumia hastasiydim yediklerimi istifra ediyodum 45 kiloydum hic bisey yemiyodum sagliksiz besleniyodm yani ama adetlerm duzenliydi buda etkilemis olablrmiKorkmayın. inanın stres o kadar çok etkiliyor ki gebe kalmayı. takmayın kafanıza. Olur inşallah
nasıl yani?zevk suyunu bir araştır ...
Siz zevk suyuna kafayı taktınız heralde başka bir yerde daha okumustum öyle bir yorumunuzu :) Alakası yok zevk suyuyla hamile kalma diye birşey yokzevk suyunu bir araştır ...
o nedir yahuSiz zevk suyuna kafayı taktınız heralde başka bir yerde daha okumustum öyle bir yorumunuzu :) Alakası yok zevk suyuyla hamile kalma diye birşey yok
Ben de bilmiyorum ki neye dayanarak öyle diyoro nedir yahu