• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuk istiyorum

semrasevin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
13
10
3
41
4 aylık evliyim bir düşük yaptım adet düzensizliği başladı kist te var denemeler hep başarısız oluyor doktorada gittim verdiği ilaç işe yaramadı şimdide iğne yaparız diyor adet olmam için ne yapıcam çok caresizim

Canm oncelikle sabirli olman lazim stres yapmaman gerek dusumeye calis boyle stres yapinca etkiliyomus ondanda olmuyomus bak ben ewlendim 6ay vajinismusla mucadele ettik sonra zaten.hic korunmadik cocuk istiyoduk cunku ama ikimzde hic stres yapmadik ewde konusu sozu bile gecmiyodu ama istiodukda boyle boyle 9ayda oyle bekledik hic aklimiza kotu seyler olmaz gibi vs. Seyler getirmedik sonra hamile oldugumu ogrendik iste suan 4aylik bi benegimiz var sabir yrdiklerinize dikkat edin findigi fistigi bol tuketin kuru incir varya onu kaynatin suyunu icin ikinizde heryerede bunu yaziyorum ama:-) iliskiden omce icin unutma iliskiyi sabaha karsi yaparsaniz daha iyi oluyo ve ilskiden sonra hmn ayaga kalkma altina yasyik al dik ayaklarini havaya yarim saat bi saat bekle oyle iliski sabah olacaksa aksmadan kuru incir suyunu icin yatin internette yumurlama hesaplama tarihi var onlarada bak son adet tarihini yaziyon o sana hangi gunler ilski yapman gerektigini soyluyo onlarida takip et ogunlerde bi gun durunca bi gun ilski yapin sabaha karsi ilsun simdiden basaarilar rabbim gonlunuzr gore vwrsin

4 aylık evliyim bir düşük yaptım adet düzensizliği başladı kist te var denemeler hep başarısız oluyor doktorada gittim verdiği ilaç işe yaramadı şimdide iğne yaparız diyor adet olmam için ne yapıcam çok caresizim
4 ay olmuş evleneli stres yapma canım önce tedavi ol sonra Mevlam nasipse verir bol dua et Allah yardım eder

meraba canım öncelikle allah inş. en yakın zamanda sanada bu duyguyu tattırsın.bende aynı şekilde evlenmeden öncede sonrada adet düzensizliğini çok yaşadım evlendikten sonra benimde bebiş isteklerim bi süre karşılıksız kaldı ve doktora gittiğimde her iki yumurtalığımda da kist olduğu ve istesemde gebe kalamıyacağımı söylemişlerdi aynı zamanda kilo vermem gerektiğini söylemişlerdi o kadar çok korktum o kadar çok üzüldüm ki hiç bebek sahibi olamıycağımı sandım diyetisyene başladım aynı zamanda insülin direncimde vardı ve bunların yanı sıra progestan isimli ilaCI kullandım adetlerimi düzenlemesi için ve sadece 6 kilo verdiğim sırada rabbim bebişmi karnıma düşürdü.yani asla ve asla umudunu yitirme kendini strese sokma seni çok iyi anlıyorum .kendini çok iyi bi doktor bul ve seninde eğer biraz kilo fazlalığın varsa sende kilo verme yoluna gidebilirsin.gittiğim bi çok doktor adet düzensizliğimin sebebini bulamamışlardı strestendir gibi saçma bahaneler ürettiler ancak şuan ki kadın doğum doktorum bana doğru teşhisleri koyabildi.sende araştır ve asla pes etme .çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun canım.

Öncelikle ilginiz ve Cevaplar İçin sağolun doktorum üç ay kullan adedin düzene Girsin önce demişti ama verdiği ilaca rağmen adet olamadım geçen ayda kullandım etki Etmişti Bu ay olamadim ben haplara bağımlı olmak İstemiyorum Ama yapacak bişey yok allah yardımcımız olsun iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum buarada kilom 56

Şükür bugün hasta oldum rahatladım yanlız bu yumurtlama hesap işlerini yapamadım adetlerim zaten düzensiz hesaplamiyo doktor 14. gün demişti bakalım denicez artık ovalasyon testi alsam nasıl olur yapan varmı aranızda?

***Reklam İçerikli Mesaj***

Son düzenleyen: Moderatör:

4 aylık evlisin ve bir kere hamile kalmışsın. Demek ki hamile kalmakla ilgili bir sorunun yok. İçindeki o stresi at, aklına böyle ihtimaller getirdikçe, üzüldükçe hamile kalman zorlaşabilir.

Yıllarca uğraşıp çocuk sahibi olamayan kişileri duydukca evet benimki erken başlayan bir stres ama son üç aydır denemeler başarısız olunca korkmaya başladım düşükten sonra bir sorunmu oldu diye merve hanım sizde sağolun çok iyi geldi

[QUOTEyardımcınız ovin, post: 36879515, member: 625238"]4 aylık evliyim bir düşük yaptım adet düzensizliği başladı kist te var denemeler hep başarısız oluyor doktorada gittim verdiği ilaç işe yaramadı şimdide iğne yaparız diyor adet olmam için ne yapıcam çok caresizim[/QUOTE]
Allah yardimcin

4ay uğraaşyin ve cocuk istiyorum diye konu acmıssın canın arkadasım az sabır ben yıllarca uğrastım 4,5 yıl kadar şuanda hala ikinci için uğrasıyorum.1 sene olmamıs daha biraz dene inşallah olur sevgiler

Back