çocuk için tablet önerisi

raava

Guru
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2011
3.013
10.789
408
merhaba herkese, farkındayım bu bir dert değil. ama içinden çıkamadığım bir konu. kızım ilkokula başlıyor bu sene. ingilizce öğrenmede sadece kitaplar değil online uygulamalarda kullanılıyor okulunda. online sınavlar, kayıtlar falanda olacakmış galiba. bunları yapabileceğimiz ayrıca eğitici birkaç oyun yükleyebileceğimiz dayanıklı bir tablet arayışındayım. aldıktan sonra birkaç sene kullansın hemen bozulabileek birşey olmasın istiyorum. bu işlerden anlayan, çocuğu için daha önce almış arkadaşlar tavsiye verirse çok memnun kalırım. benim beklentilerim kısıtlı ama dikkat etmem gereken başka şeyler varsa onlarıda paylaşabilirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Samsung öneririm her işinizi görür
Apple kızınızın yaşına göre fazla pahalı
Onu ilerleyen zamanlarda alırsınız ;(

Samsung kullanıyorum memnunum, şarjı da çok iyi gidiyor

Linç etmeye gelmiştim "neeee çocuğa tablet " mi diye :))))

Apple de samsung da güzel . Yardımcı programları zaten öğretmen tavsiye eder .onun dışında çok kullanmazsa 500 liralık tabletler bile yeter

Samsung öneririm her işinizi görür
Apple kızınızın yaşına göre fazla pahalı
Onu ilerleyen zamanlarda alırsınız ;(

samsung tablet daha önce kullanmıştık şarj sorunu oldu, sonrada çöp oldu. sonra eşim kendine apple aldı o memnun kaldı. tabi biz alalı epey oldu. samsungta yeni nesillerde şarj problemi yaşamıyor musunuz?

Apple .. ( ama şuan fiyatları uçmuş vaziyette.. )
İdarelik Samsung alabılırsınız ..

samsung tablet daha önce kullanmıştık şarj sorunu oldu, sonrada çöp oldu. sonra eşim kendine apple aldı o memnun kaldı. tabi biz alalı epey oldu. samsungta yeni nesillerde şarj problemi yaşamıyor musunuz?
belki cihazdan fark ediyordur diye baktım şimdi modeline SM T580 bendeki, ben yaşamıyorum bir sıkıntı

Hayır ,ben de şuan samsung kullanıyorum ve şarj sorunu yok .Apple mde hep sorun yaşıyordum. Gerçi uzun süreli kullanımdan sonra pil gücünde azalma oluyor .

Bide şimdiki samsungum 4 yıllık .iyi para vermiştim ama değdi .

lenova da özellikle önerdiğiniz bir model var mı peki? yoksa genel olarak hepsi iyi mi?

bakayım benim oğlanınkinin modeline yazayım size.
bizde bayağı araştırmıştık ben pek anlamıyorum işletimcisi mi ne iyiymiş. mesela samsungda aynı fiyata daha düşük özellikli tablet alabiliyorsunuz.

Turkcell taahhütüm bitmişti, 3 gb lık yenilemeye 49 istefiler, kampanya varmış bi tablet 3 yıl taahhüt ayda 45 e. İçinde 3 gb interney ve 500 dk görüşme var. İşinize yararsa bi bakın. Küçük çocuğu idare eder sanki

Apple’da şarj sorunu daha çok oluyor. 2 yıllık 5s telefonum var bataryası çöp. Günde 2-4 kere şarj ediyorum kullanıma göre. Yeni modellerde anca çözüldü sanırım. 2014’te samsung galaxy tab s almıştım hâlâ sapasağlam kullanıyorum çok memnunum ne şarj sorunu ne başka bişi yaşadım.

Samsung öneririm. Tab 3 diye geciyor kızıma almıştım.
Fazlaca egitici oyun yüklü içinde,hafızası gayet iyi birde şarjı gayet uzun gidiyor. Düşmeye,çarpmaya vs dayanıyor diyebilirim,düştü bir kac kez bizimki,sorun olmadı.
Fiyatı da uçuk değil,tavsiye ederim.

okula sorun. Daha yeni evde tableti varken özel okulda herkesin aynı model tableti olacak denildiği için yeni tablet almak zorunda kalan tanıdığım var.

Back
X