Gebeliğe Hazırlık ÇOCUK GÜNÜNÜ BELİRLEME İŞ GİBİ GELİYOR :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sakzkraker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2019
237
114
33
30
ovulasyon günlerine yoğunlaşmak iş gibi geliyor belli bi amaç için yapıyoruz o günlerde bu durum sıkıcı bi hal almaya başladı ne yapılabilir akışına mı bırakmak lazım test yapmadan günleri denk gelirse gelir mi demeliyiz ?

Valla bacım ovu testide yaptım olmadı testi bıraktım akışına bakmayacam dedim gene olmadı vermeyen Allah vermiyor benimde imtihanım buymuş bu dünyada diyorum

Valla bacım ovu testide yaptım olmadı testi bıraktım akışına bakmayacam dedim gene olmadı vermeyen Allah vermiyor benimde imtihanım buymuş bu dünyada diyorum
testte pik olduktan sonra 4 gün değerlendir dıyorlar ama bunu planlı yapmak sıkıcı olmaya başladı

Sizi çok iyi anlıyorum. İş doğallıktan çıkıyor, görev gibi oluyor.

Sizi çok iyi anlıyorum. İş doğallıktan çıkıyor, görev gibi oluyor.
resmen zevk almadan bir iş gibi yapılan bişeye döndü hayatımız bende okudum yazıyı şimdi gerçekten doğru 4 aydır ovulasyon testi yapıyorum bu ay son kez yaptım bi daha almayı yapmayı hesaplamayı düşünmüyorum

valla canım ben hem ovulasyon testi yapıyorum bu ay hemde yumurtlama dönemim değilse bile gün aşırı birliktelik yapmaya çalışıyorum . artık şansa .

Aynen sipariş verecektim ovülasyon testinin yenisini vazgeçtim. Uygulama var ona da takılı kalmamaya karar verdim. Hatta yazıdaki gibi bacakları dikmek vs herşeyi denedim. Artık onları da yapmayacağım.

Sayenizde ben de okudum, teşekkür ederim İyi geldi. Aynı dertten müzdariptim çünkü. Hatta bütün cinsel hayatımız etkilendi kötü anlamda
Cok guzelmis simdi okudum

Gebe kaldıgınızdada uygulamasını indirirsiniz ordan takip edersiniz süreci beni hep cok güzel aydınlatmıstır :)
İş tamamen cocuk yapmak üzerine olunca cinsel hayatı hatta karı kocalıgı bile öldürüyoruz
Siz ne kadar stres yaparsanız cocugun gelmesi o kadar zorlasıyor
Akısına bırakıp yasayın en kısa sürede saglıklı gebelikler dilerim :)

Biraz özele gireceğim.
Benim adetim 28 güne bir gelir. Ilkinde sadece yumurtlama gününden 1 gün önce, 1 kez ilişki oldu.

Bunda ise, adet bitiminden 2 gün sonra, yumurtlama gününe kadar gün aşırı oldu.

Diğeri de kız olsun istiyorum, onun için yumurtlamadan önce girildi ilişkiye. Tabi allah hayırlısını versin. Kız erkek fark etmez, sağlıklı olsun yeter ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…