- Konu Sahibi kardelenselma
-
Hayırdır tatlım sorun nedir? 3 aylık bebek için göz muaynesi daha erken tehşis etmekte zorlanırlar. Yeditepe gözde Şule Ziylanı tavsiye ettiler banada ama daha randevu almadım. Anadolu yakasında değil maalesef benimki. Ama çok erken gitmek istediğinize göre önemli bir durum var gibi geldi biraz bahsedersen ona göre araştırırım bende
arkadaşlar benim kızımın gözlerinde çapaklanma ve sulanma hala devam ediyor. gözyaşı kanalı cok dar. önerebileceğiniz dr varmı? 20 aylık..
arkadaşlar benim kızımın gözlerinde çapaklanma ve sulanma hala devam ediyor. gözyaşı kanalı cok dar. önerebileceğiniz dr varmı? 20 aylık..
Benim kızımda da sulanma ve sabahları çapaklanma vardı.gözyaşı kanal tıkanıklığı dediler.3 defa sondalama yapıldı.3. sünde 23 aylıktı ve doktor orası sertleşmiştir açılmaz dedi ama açıldı.doktor sondalama yapmıyor mu?arkadaşlar benim kızımın gözlerinde çapaklanma ve sulanma hala devam ediyor. gözyaşı kanalı cok dar. önerebileceğiniz dr varmı? 20 aylık..
Merhaba benim kızım da sondalama olcak ilk defa. Yaşadıklarınızı paylaşmanız mümkün mü acabaBenim kızımda da sulanma ve sabahları çapaklanma vardı.gözyaşı kanal tıkanıklığı dediler.3 defa sondalama yapıldı.3. sünde 23 aylıktı ve doktor orası sertleşmiştir açılmaz dedi ama açıldı.doktor sondalama yapmıyor mu?
Anestezi veriyorlar. .uzun süren bir işlem değil.birkaç saat gozetimde kaldıktan sonra aynı gün taburcu oluyor..ilkinde açılmadı ki zaten sürekli gözyaşı aktığı için operasyondan hemen sonra olmadığını anladım..göz çevresi morarmisti ve hafif kan gelmişti..ikincisinde de sanki hiç işlem yapılmamış gibiydi...☺ yine operasyondan hemen sonra olmadığını anladım...ancak ucuncusunde oldu..onda da 23 aylikti. ..açılmaz ama deneyelim dediler çünkü orası sertlesiyormus..o zaman açıldı..zaten operasyondan hemen sonra gözyaşının akmadigini gördüm..doktor demeden anladım açıldığını..inşallah ilkinde bebeğinizin gözyaşı kanalı acilirMerhaba benim kızım da sondalama olcak ilk defa. Yaşadıklarınızı paylaşmanız mümkün mü acaba
Teşekkür ederim inşallah açılır. Ilkini kac aylıkken yaptırdınız acaba bide iz falan kaldı mı her hangi olumsuz birsey ile karsilastiniz mi çok korkuyorum da benAnestezi veriyorlar. .uzun süren bir işlem değil.birkaç saat gozetimde kaldıktan sonra aynı gün taburcu oluyor..ilkinde açılmadı ki zaten sürekli gözyaşı aktığı için operasyondan hemen sonra olmadığını anladım..göz çevresi morarmisti ve hafif kan gelmişti..ikincisinde de sanki hiç işlem yapılmamış gibiydi...☺ yine operasyondan hemen sonra olmadığını anladım...ancak ucuncusunde oldu..onda da 23 aylikti. ..açılmaz ama deneyelim dediler çünkü orası sertlesiyormus..o zaman açıldı..zaten operasyondan hemen sonra gözyaşının akmadigini gördüm..doktor demeden anladım açıldığını..inşallah ilkinde bebeğinizin gözyaşı kanalı acilir
16 aylık-19 aylik-23 aylık....3 ayda bir oldu..iz falan olmuyor..olumsuz bir durum olmadı...Teşekkür ederim inşallah açılır. Ilkini kac aylıkken yaptırdınız acaba bide iz falan kaldı mı her hangi olumsuz birsey ile karsilastiniz mi çok korkuyorum da ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?