Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne alaka? Hangi din bu?Hanımlar çocuk odasında gardrop ta ayna tercih edilmelimi edilmemeli mi kararsız kaldım dinen uygun değil diyorlat napıyım sizce fikrini almak isterim
Ülen kapak oldukBen aynanın günah olduğu bir din bilmiyorum. Hangi din o?
Aynasız oda zor yaHanımlar çocuk odasında gardrop ta ayna tercih edilmelimi edilmemeli mi kararsız kaldım dinen uygun değil diyorlat napıyım sizce fikrini almak isterim
Bi kere rimeli aynasız da sürebiliyorlar, kamuoyunu yannış yönlendirdin şuvanCocuk odasinda gardorapta ayna olursa melekler o odaya girmez, cinler aynaya bakarak rimel surer butun gece sakin almayin.
Siz izmirli olduğunuz izin sizde farkli olabilir tabi. Siz 1000 yıllık cekirdegede çiğdem diyosunuzBi kere rimeli aynasız da sürebiliyorlar, kamuoyunu yannış yönlendirdin şuvan
Feng shui sen misindini acısını bilmem fakat yatılan odada ayna olmaması gerekiyor kötü enerji veriyor diye duymuştum o kadar (ne alakaysa )![]()
Ya sapırSiz izmirli olduğunuz izin sizde farkli olabilir tabi. Siz 1000 yıllık cekirdegede çiğdem diyosunuz
Yok valla ben değilim sadece böyle enerji şeylerini merak ettiğim bi dönem bi seminerde duymuştumFeng shui sen misin
feng shuiye göre doğru olani yapiyorsun.Dini yönünü hiç bilmiyorum ama yattigim yerde ayna olmasindan rahatsiz oluyorum ben uyurken, kaldigim yerde yataga bakan ayna varsa ustunu örtmeden uyumuyorum.![]()
Korku filminden arak fikirlerYok valla ben değilim sadece böyle merak enerji şeylerini merak ettiğim bi dönem bi seminerde duymuştum![]()
Yok aşgımmm yav inanmıyom zatiKorku filminden arak fikirlerinanma bacım sen onlara