Çocuk genç odasında gardropta ayna olmalı mı olmamalımı dinen uygunmudur sizce

NgpM

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2023
5
0
6
31
Hanımlar çocuk odasında gardrop ta ayna tercih edilmelimi edilmemeli mi kararsız kaldım dinen uygun değil diyorlat napıyım sizce fikrini almak isterim

Hanımlar çocuk odasında gardrop ta ayna tercih edilmelimi edilmemeli mi kararsız kaldım dinen uygun değil diyorlat napıyım sizce fikrini almak isterim
Aynasız oda zor ya
Giyindiğinde nerede bakacak hep banyoya mı gidecek
Orası da ufacık ayna
Nerde bakacaklar boy aynasında kendilerine
Dini kısmına birşey diyemem ama örtersinşz en kötü
Ne diyim

Kaç yaşında çocuk, aynaya bir şey fırlatıp kırabilir ya da malum gündem depremde tehlikeli olabilir. Diğer kısmı fetva hattına sorabilirsiniz sanırım

Dini yönünü hiç bilmiyorum ama yattigim yerde ayna olmasindan rahatsiz oluyorum ben uyurken, kaldigim yerde yataga bakan ayna varsa ustunu örtmeden uyumuyorum. 🙄

dini acısını bilmem fakat yatılan odada ayna olmaması gerekiyor kötü enerji veriyor diye duymuştum o kadar (ne alakaysa ) 😑🥴

Dini yönünü hiç bilmiyorum ama yattigim yerde ayna olmasindan rahatsiz oluyorum ben uyurken, kaldigim yerde yataga bakan ayna varsa ustunu örtmeden uyumuyorum. 🙄
feng shuiye göre doğru olani yapiyorsun.
yattiginiz odada ayna olmasını istemiyor.
ama bizim var:) bence yatak odasi da ayna olmali ya giyindin ettin niye odadan cikasin, rahat rahat hazirlan

Back
X