merhabalar bu sistemden birşey anlıyamıyorum okuyorum araştırıyorum ggene anlamıyorum ..
meslek lisesi okuyorum açıktan çocuk gelişimi dalım erken çocukluk ..
bu yıl mezun olucam öss ye girişte nerden giricem neleri çalışmam gerekiyor ..
lütfen yardımcı olurmusunuz ?
meslek lisesi çıkışlılar 2 yıllık sınavsız geçiş hakıını kullanabilirler bu yıl kalkmazsa bu uygulama tabi öyle bir şey var ama 4 yıllık çocuk gelişimini okumak isityosan ygs ye girmen yeterli olcaktır ygs 4 puan türüyle alan bir bölüm bu puan türü sözle ağırlıklı türkçe tarih coğrafya felsefe matematik 1 derslerine çalışman lazım benim bildiklerim bu şekilde yinede bir dersanenin rehber öğretmeniyle görüş derim tam emin olmak için
çok saol ya geçiş hakkı bi kalktı diyorlar bi kalkmadı diyorlar ama 2 yıllıktan 4 yıllığa geçiş daha zormuş sanırım öyle duydum
evet dikey geçiş sınavı galiba çok zor duyduğuma göre benimde temelin sağlamsa bir yıl hazırlanıp 4 yıllığa gitmeni öneririm 2 yıllık çocuk gelişiminin iş imkanı yok yani sen bilirsin tabikide canım :) :)
2 yıllık olmaz tabiki o kadar emek vericem sonuçta işim olsun isterim sonunda .. temel kötü oldukça hemde .. birde açıktan okumayı düşünüyorum ben .. ama hazırlanıcaz 4 yıllık için başka çıkar yolu yok çok saol bu arada sende bu bölümümü okuyorsun
biraz disiplinli çalışma ve sabır gerekiyor ... ben mesleğide açıktan okuyorum ztn o yüzden derslerden tamamıyla soğuğum hele matematikk 0 a 0 yani .. sözel gene anlıyorum çat pat
bu sene için imkansız ev düzüyoruz çünkü ... kendi çabamla çalışıcam eğer olmazsa seneye gidebilirim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?