Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gittiniz mi bilmiyorum ama Artık direk gidilmiyormuş, ben gecen yıl bizim mahallede ki kuruma gittim , sevgi evine dönüşmüş, çocukları bana göstermediler. Genel merkezden izin almak vs gerekiyormuş, çalıştığım içinde o izin işleri ile uğraşamadım. Şimdi durumlar nasıl bilmiyorum, siz sordunuz mu
Bir süre gidip sonra gitmeyş kesince çocukların psikolojisi bozuluyor Bu yüzden kurumlar ziyareti direk kabul etmiyorlar Genel merkez ile görüşüp izin kapıdı çıkartmak gerekiyor Düzenli gitmeniz gerekiyor Ama kıyafet oyuncak vs bağışlayabilirsiniz
Öyle her kafası esen gidemez tabi ,oradaki çocuklar ilgiye sevgiye muhtaç , bir kere geleni hep beklerler sonra ilgi alaka kesinlince üzülürler, bu çocuklara manevi zarar verir diye bence, ama koruyucu aile olmak için başvurup ,haftanın belli günleri bazı çocuklarla düzenli olmak kaydıyla ilgilenilenilebiliyor, diye biliyorum