canım keçiören atatürk çocuk yuvası var kucuk bebekler ve cocuklar var eger mesajı görürsen üzerinden uzun zaman gecmıs ama bırlıkte gıdıp zıyaret edebılırız benımde aklımda olan bısey
Ne yaptınız, ziyarete gittiniz mi, merak ettim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım keçiören atatürk çocuk yuvası var kucuk bebekler ve cocuklar var eger mesajı görürsen üzerinden uzun zaman gecmıs ama bırlıkte gıdıp zıyaret edebılırız benımde aklımda olan bısey
Ciddi olamassın!!!1 kere gitmiştim kıyafet, bisiklet gibi hediyeler götürmüştüm ama randevuya gerek olmamıştı. hoş bir daha gitmedim, prosedür değiştiyse bilemem. neden gitmediğime gelince, hediye ettiği kıyafetleri ve bisikleti müdürün oğlunun üstünde ve altında görünce, sinirleniyor insan.
giden var mı?? ben de gitmek istiyorum
ama maddi yardım yapabilecek durumda değilim pek o yüzden ders anlatmak istiyorum çocuklara okullar açılınca gitmelyim belki de
ankarada olan gitmek isteyen var mı???
merhaba ben okulların açılmasını bekliyorumEvet Ben varım :)
Giden gitmeyen buyursun gelsin,toplaşıp gidelim...
Ben de gitmek istiyorum ancak tek başıma gidemediğim için bugüne kadar ne huzurevine ne de cocuk yuvalarına gitmedim. Birlikte gidersek çok iyi olur. Aslında sürekli düzenli olarak gitmek istiyorum ama neyle karşılaşacağımı bilmiyorum. Ağlar mıyım, güler miyim, kalbim dayanır mı ya da uzaklaşır mıyım bilmiyorum. Destek olursak birbirimize birlikte isteyenlerle yakın zamanda toplanıp gitsek ne kadar iyi olur. Umarım olur!
ben de yeni konu açtım bunula ilgili,
ilgilenen arkadaşlar var mı acaba