canım keçiören atatürk çocuk yuvası var kucuk bebekler ve cocuklar var eger mesajı görürsen üzerinden uzun zaman gecmıs ama bırlıkte gıdıp zıyaret edebılırız benımde aklımda olan bısey
Bir de çocuk esirgeme, huzur evi gibi yerlere giderken önceden arayıp bildirmeniz gerekiyor ne zaman gideceğinizi..
Yok artık1 kere gitmiştim kıyafet, bisiklet gibi hediyeler götürmüştüm ama randevuya gerek olmamıştı. hoş bir daha gitmedim, prosedür değiştiyse bilemem. neden gitmediğime gelince, hediye ettiği kıyafetleri ve bisikleti müdürün oğlunun üstünde ve altında görünce, sinirleniyor insan.
Yok artık
Bende bir kere gittim hayatımda. Oda yukarıda anlattığım yer.. Belki de büyük sorunlar atlatmış çocuklar oldukları için özenle seçilmiştir müdür bakıcılar v.s.. Çünkü müdür çok özveriliydi.. Bize makbuz da kesti pencerelere harcanacağına dair.. Çocuklar bakıcı kadınlara anne anne diyerek sarılıyolardı..
Şuan inanasım gelmiyo ama çocuk esirgeme kurumlarında ki şiddet taciz olaylarını da çok duyduk ülke olarak.. Yazık diyorum sadece..
Ankara da olan varsa ben de beraber gitmek isterim.
Tek başıma o psikolojiyi kaldırabileceğimi sanmıyorum çünkü
Çocuk esirgeme Kurumundan evlat edinmek istemişti annemler Gölcük Depreminden sonra,
ama kız evladı olanlara kız çocuğu vermiyoruz gibi bir tepkiyle karşılaşmıştık :44:
Şu an bir kardeşim ve ya ablam olabilirdi.
Ne ben ne ailem ayrım yapmazdık
bende ziyaret etmek istiyorum, bana arkadaş olurmusun kiiiii??? belk başkalarıda katılır bizee ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?