Çocuk Hastalıkları çocuk doktoru olan var mı kızlar.

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

gulrecelim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2020
3.485
En iyi cevaplar
2
6.357
108
30
lütfen biraz konum burada kalsın. ben astım hastasıyım şu an nefes alamıyorum üstüme bir şey çöktü sanki. kızımın tahlili. 18 aylık. bu sonuç neden bu kadar yüksek. Rabbim korusun onunda mı astım riski var. bilgisi olanlar lütfenn yazsın.

Eklentiler

• Screenshot_20231030-201923.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 251
Son düzenleme:
Total IgE daha çok alerjik durumlar da yükselir.

ige genelde alerjik durumlarda yukselir, neden baktilar bu degere sikayetiniz mi vardi ?
tahminim sizde alerjik astim hastasisiniz

ige genelde alerjik durumlarda yukselir, neden baktilar bu degere sikayetiniz mi vardi ?
tahminim sizde alerjik astim hastasisiniz
malesf çok illet bir hastalık, kızımda olmasın inşallah
göz çevreinde kurdeşen gibi döküntüler, sürekli ovuyor karışınıyor muhtemelen. (bendede oluyor bu)
karnında şişlik ve sarı renk ishal şikayetleriyle gitmiştik

Alerji en genetik hastalık ya benim yedi sülalem alerjik Astım da alerjik bi hastalık maalesef.

bende alerjik astim hastasiyim, kizimda alerjik rinit maalesef.
belirli donemlerde ve yedigi bazi seylerde kizimda da gozleri siser kasinir vs.

Lütfen sakin olun.
İlk çocuk sanırım gayet panik normal.
Alerjik bir durumu mevcut.
Kızımdada var.Eşimden almış bunu malesef ama 6-7 yaşına kadar yoğun devam ediyor malesef ,devamlı kullandığı bir ilacı var ama ona rağmen yoğunlaşıp azaldığı oluyor..şimdi 8yaşına geldi baya azaldı şükür

Ige alerji sebebiyle yuksek cikan bir deger diye biliyorum, doktor degilim, kendimden biliyorum sadece.

Topuk kani sonucunuzdan birsey cikmis miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…