Çocuk doğduktan sonra eş kalabilmek için yapılabileceklerin listesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senü delü çocuk bakmak kolay geldi galiba :roflol: hım ? kapı dediğim yani o giremez içeri yok kız artık geçti o zamnalr benim için degerli olan şey çocugum kardelencim onun saglıgı sıhhati yerinde olsun dogum hediyeside gösterişten başka bişey degil ne yapayım yani allah vermiş zaten en buyuk hediyeyi gerisi boş normal zamanda aldıklarına sayarım bend edermişim yok cnaım onu terketmedim cnaım sıkıldı izmirde anneme geldim kalcam burda hatta kışı da geçirecem yani sadece tek düşüncem acaba kızım9n aşılarını burdaki saglık ocagında yaparlar mı? o var ege ryapmazlarsa devlet hastanesind eyaptırabilme şansım var mı mesela ya da özel olarak alma sen pnömokok aşısını yaptırdın mı hım

oooooo sen baya kalcaksın koca elden gitmesin kızlayhayhoy promokok ku yaptırmadım nezam yapılacağını bilmiyorum dr bişey demedi onun için. özelde rotavirüsü sağlık ocağındada karma ve veremi yaptırdım. yine eczaneden alıp sağlıkocağındada yaptırabiliyorsun özelleri ama pekte tavsiye etmiyorlar ticari amaçlı olduğunu söylediler mesela yapılması gerekenleri zaten yapıyoruz biz dedi. benimde kafam karıştı ama yaptırdım bikere. sağlık ocağında yaptırabilirsin ya. burda öyle. sigortalı fialn olmana gerek yok günleri var götürüyorsun aşı kartınla birlikte yapıyorlar özel günleri var. sen git bi konuş olmazsa özele gidersin. promokoku yaptırıcam ama bidahaki gittiğimde sorarım sende yaptırıcakmısın yurt dışında promokok yapılması gereken aşıların içindeymiş sanırım dimi

evet öyleymiş hayatım ama bir ülkede yasaklanmış amerikada sanırım bir sitede okudum kararsız kaldım açıkcası bilmiyorum aşı kartım yanımda benim bakalım burdaki saglık ocagına soracagım inşaallah yaparlar allahın izniyle inşaallah amin:Saruboceq:

yaparlar canım sen merak etme. benim bağlı olduğum sağlık ocağı başkaydı ben önce başka biyere gittim. yapıyoruz ama bağlı olduğunuz yere giderseniz daha iyi olur demişti onların takibi altında olduğumuz için. önemli olan yapılması aşılarının çok üstüne düşüyorlar kapıya kadar geldiler aşılarını yaptırdınızmı kontrollerini yaptırdınızmı diye gitmezsen ya eve geliyorlar yada arayıp soruyorlar. özellere para veriyoruz bu hizmet yok kim kimi 1 kere aramış neyaptın ne ettin diye:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…