• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuk denemeye başlama..

arkadaşlar dün kan testi yaptırdım hamileyim:) çok heycanlıyım:)) Allah isteyen herkese nasip etsinn..
Hayirli olsun.

Pazar gunu kan testini nerede yapiyorlar?
Bir de idrar testi yapmis miydiniz?

Benim de cok duzensiz reglim. 2 hafta gecikti. Idrar testlerim negatif cikti.

Hayirli olsun.

Pazar gunu kan testini nerede yapiyorlar?
Bir de idrar testi yapmis miydiniz?

Benim de cok duzensiz reglim. 2 hafta gecikti. Idrar testlerim negatif cikti.
dün eczaneden test aldım idrar testi onu yaptım 2. çizği çok silikti devlet hastanesi aciline gittim çünkü kasılma, halsizlik, ayaklarımda titremede vardı orda bazı testler yaptılar bide kan aldılar ordan çıktı ortaya

dün eczaneden test aldım idrar testi onu yaptım 2. çizği çok silikti devlet hastanesi aciline gittim çünkü kasılma, halsizlik, ayaklarımda titremede vardı orda bazı testler yaptılar bide kan aldılar ordan çıktı ortaya

Hayırli olsun canim :) onerin var mi bizlere :) :)

slm.bizde 2 sene korunduk bırakınca hemen olacağını düşünüyordum.her geçen ay olmadığını görünce korunduğum günlere pişman oldum bence çok fazla süre korunmamak gerekiyor. heleki toplum ve çevremiz zaten bi müddet sonra psikolojimizi bozmaya başlıyor.evlendiğin günden itibaren herkes çocuk sormaya başlıyor.senden sonra evlenipte doğuranlar varsa bide tamamdır.kısacası 7 ay olmadı benimde ertesi ay ovulasyon testi ile hamiş kaldım şimdi 2 ayım doluyo. ovulasyon testini tavsiye ederim.

slm.bizde 2 sene korunduk bırakınca hemen olacağını düşünüyordum.her geçen ay olmadığını görünce korunduğum günlere pişman oldum bence çok fazla süre korunmamak gerekiyor. heleki toplum ve çevremiz zaten bi müddet sonra psikolojimizi bozmaya başlıyor.evlendiğin günden itibaren herkes çocuk sormaya başlıyor.senden sonra evlenipte doğuranlar varsa bide tamamdır.kısacası 7 ay olmadı benimde ertesi ay ovulasyon testi ile hamiş kaldım şimdi 2 ayım doluyo. ovulasyon testini tavsiye ederim.
ben düşük yaptım:'(

canım moralini yüksek tut, en kısa zamanda tekrar güzel haberlerini alırız umarım.

ben düşük yaptım:'(
çok geçmiş olsun canım inşallah Rabbim kısa zamanda üzüntünü unutturur önemli olan senin sağlığın sen iyi ol moralini yüksek tut yine olur inşallah... sebebi bellimi düşük yapmanın? çok özel değilse? bende bu ay test yapıcamda bebek istiyoruz

çok geçmiş olsun canım inşallah Rabbim kısa zamanda üzüntünü unutturur önemli olan senin sağlığın sen iyi ol moralini yüksek tut yine olur inşallah... sebebi bellimi düşük yapmanın? çok özel değilse? bende bu ay test yapıcamda bebek istiyoruz
çok teşekkür ederim atlattım sayılır normal hayatıma dönüyorum çünkü sıkıntı yapmam gerekiyor muş. düşme sebebi daha çok yeni bi gebelikmiş bebek tutunamamış.. inşallah senden de güzel haberler alırız..

Back
X