Valla ben de bi gozlemledim onu 6 cocuk var en az her ailede bizim akrabalarda. Çocugu nazlayan sallayan yok asağıda kuzenleriyle vs oynuyor yemek bulursa yiyor yoksa yok. Altı kirlense iki saate temizliyorlar. 5 yasa kadar zaten çocuğa anlamaz gözüyle bakiyorlar. Kaleye alinıp dinlenen 2 yaşinda çocuk hic gormedim mesela. Genel bir anlama hic yok zaten cocuklar kavga mi ediyor hepsine bagirip sindiriyorlar. Yavrum ne oldu senin fikrin ne soran yok. Yani pek bir yetiştirme yok ortadaEskiden nasıl çocuk büyütüyorlarmış hem de her evde en az 3 çocuk?
Bebek olduktan sonra fil dizi bitiyor hani genelde final sahnesidir. Devamıni özellikle gostermiyorlar bence o prenses gibi kiz ne hale gelecek askimdan olduğü adama bağiracak az da sen ilgilen cocukla diye :))Bebek sahibi olunca dusunulenin hayal edilenin aksine Film happy end ile bitmiyor , insanin hayatinda yeni bir sayfa aciliyor ve hakkiyla evlat yetistirmek zor. Allahim hepsine saglik sihhat versin, en onemlisi de bu
Hakkıyla eğitip yetiştirmek zor, yoksa kendi kendine de büyüyor zaten..Çocuk büyütmek gerçekten anlatıldığı kadar çok mu zor
Siz milletin konusuna yorum yapacağınıza kendi konumuza sayfalarca yazdık ona neden dönüyorsunuz? Madem sorup kacacaksiniz hiç konu açmayın. Yazık hala daha yazan insan var bari kapattirin.Valla bakacak bir anane babaanne bulursanız kolay bile diyebilirim bende var öyle bir akraba çocukları atıyor ananeye kendi haftasonu görüyor yıllarca böyle yaptı
Hayat ona kolay , çalışıyorum mecburım diye kendini avutuyor ama haftasonları görecektin madem çocuğu neden yaptın diye sorarlar insana
Tabi çocuklara da sormak lazım
Çocuk büyütmek gerçekten anlatıldığı kadar çok mu zor
yorumlara bakarsan dogurmaktan vaz geçeceksin :). sağlıkla kucagına al inşallah gerisi missss. ayaklaninca başlıyor flim korkmaÇocuk büyütmek gerçekten anlatıldığı kadar çok mu zor
Zor evet ama eşiniz yardımcı olur inşallah hatta sorumluluk verin uyutsun yıkasın ilgilensin. Her şeyi ben yaparım kafasındaydım veremiyordum çocuğu kimseye güvenmiyorsun paylaşamıyorsun annelik deli işi. Korkutmayın kendinizi lütfen aile büyüklerinden yardım alın.Bende hamileyim tedirginim biraz
Yazdım yaSiz milletin konusuna yorum yapacağınıza kendi konumuza sayfalarca yazdık ona neden dönüyorsunuz? Madem sorup kacacaksiniz hiç konu açmayın. Yazık hala daha yazan insan var bari kapattirin.
Ay ayrıca size ne istediğim yere yorum yaparımSiz milletin konusuna yorum yapacağınıza kendi konumuza sayfalarca yazdık ona neden dönüyorsunuz? Madem sorup kacacaksiniz hiç konu açmayın. Yazık hala daha yazan insan var bari kapattirin.
Baya baya bir süre kaç gün geçti kimseyi kaale alıp yazılan onca yoruma cevap vermeyince gayet yerinde bir yorum kusura bakma. Bende istediğime yorum yapıyorum işte. Ama konuyu yazıp gidip onlarca yoruma cevap vermezsen biri seni uyardiktan sonra dönersen bu yorumu da alırsın yaniYazdım yasiz de bir ilginçsiniz cimri diyenlere gülücük attım nitekim bende öyle düşünüyorum
Ya işsiz misiniz acabaBaya baya bir süre kaç gün geçti kimseyi kaale alıp yazılan onca yoruma cevap vermeyince gayet yerinde bir yorum kusura bakma. Bende istediğime yorum yapıyorum işte. Ama konuyu yazıp gidip onlarca yoruma cevap vermezsen biri seni uyardiktan sonra dönersen bu yorumu da alırsın yani
İşsizim ama tatillerdeyim çok şükürYa işsiz misiniz acabaadmin misin ya da hahah kraldan çok kralcı tiplerden olduğun kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?