Çocuk büyütmek zor mu?

1 tane zor 2 tane çok çok zor 3 taneyi Allah isteyene versin

Şuan annemlerdeyiz annem bugün biraz oğlumla ilgilendi . Bana diyor ki düz duvara tırmanıyor hiç bir şekilde kandırılmıyor bakıcısı olsam çocuğa bakmaya normalden fazla para isterdim diyor

Çocuk büyütmek gerçekten anlatıldığı kadar çok mu zor
Bence dunyanin en zor seyi. Ama iyi ki cocugum var. Daha 4 yasinda ve buyudukce daha da zor olacagini dusunuyorum. Daha ergenligi, gencligi var Ama bi daha olsa bi daha yaparim.

Yani saçma sapan abartılı şeyler anlatıyor kimisi ben o kadar aşırı zor olduğunu düşünmüyorum ama çok çok zor yinede öyle diyim 2 tane var bende Allah canlarına sağlık versin başka hiç düşünmüyorum. 3 ve üzeri yapanların motivelerini hep merak etmisimdir büyük konusmayayim ama asla yani.

Bayramda eşimin öemşeketine gittim. Kuzeni de çocuğuyla ordaydı. Tüm tatilde kadın çocuk bakarken bana isyan etmesine rağmen çocuk yapın imasında bulundu. Bir vakit sülaledeki tüm kadınlar çocuğumu zor büyüttüm o bakmadı bu baktı muhabbetleri yaptı. Ben saçma buluyorum ya. Hem kendi iradeleriyle çocuk yapıyo bu insanlar hem de çocuğun bakımı için başkalarından medet umuyolar. Bi kez daha çocuk fikrinden soğudum

Valla bakacak bir anane babaanne bulursanız kolay bile diyebilirim bende var öyle bir akraba çocukları atıyor ananeye kendi haftasonu görüyor yıllarca böyle yaptı
Hayat ona kolay , çalışıyorum mecburım diye kendini avutuyor ama haftasonları görecektin madem çocuğu neden yaptın diye sorarlar insana
Tabi çocuklara da sormak lazım

Zor olduğu kesin ama eş faktörü, imkanlar, çocuğun mizacı derken derecesi değişir. 2 çocuğum var,ilk iki yıl uykusuzluktan dolayı epeyce zor geçti ikisinde de ama sonrası hayattan bezdirecek şekilde zorlamadi açıkçası. Bundan sonrası içinde aynısının olmasını diliyorum.

hem de ne biçim… Mesaisi- tatili de yok, geceli gündüzlü full+full sorumluluk.
insanın feleği şaşıyor. Eeeamaaaaa bi gülüyor eriyip gidiyorsun. Eş meş ata birileri varsa belki zor olmaz, ben kendim bakıyorum, eşim fırsat buldukça az da olsa
Çok kötü olsa ilkinden sonra daha kimse yapmazdı be.

Eskiden nasıl çocuk büyütüyorlarmış hem de her evde en az 3 çocuk?

Anlatılandan da zor. Aşırı sorumluluk. Hayatimı eclilik meslek vs değil çocuktan once ve çocuktan sonra doye ayirıyorum. Eskiden tum zamanlar benimken şmdi tuvalete gidecek zamanım yok. Çok çok seviyorum kizimı ama bi kadar zor oldugunu bilsem birkac yil beklerdim doğurmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…