- 8 Ocak 2015
- 6.059
- 19.035
- 448
Bence dunyanin en zor seyi. Ama iyi ki cocugum var. Daha 4 yasinda ve buyudukce daha da zor olacagini dusunuyorum. Daha ergenligi, gencligi varÇocuk büyütmek gerçekten anlatıldığı kadar çok mu zor
1. Cocuk delilik, 2. Zirdelilik, 3. Timarhanelik1 tane zor 2 tane çok çok zor 3 taneyi Allah isteyene versin
Allah tırmarhaneye düşürmesin1. Cocuk delilik, 2. Zirdelilik, 3. Timarhanelik
Yani saçma sapan abartılı şeyler anlatıyor kimisi ben o kadar aşırı zor olduğunu düşünmüyorum ama çok çok zor yinede öyle diyimÇocuk büyütmek gerçekten anlatıldığı kadar çok mu zor
+1 aynen tabi kesinlikle. Tüm zorluklarına rağmen iyiki varlar ikiside herşeyimEvet cok zor. Ama yinede anne olurdum
Valla bakacak bir anane babaanne bulursanız kolay bile diyebilirim bende var öyle bir akraba çocukları atıyor ananeye kendi haftasonu görüyor yıllarca böyle yaptıÇocuk büyütmek gerçekten anlatıldığı kadar çok mu zor
Anlatılandan da zor. Aşırı sorumluluk. Hayatimı eclilik meslek vs değil çocuktan once ve çocuktan sonra doye ayirıyorum. Eskiden tum zamanlar benimken şmdi tuvalete gidecek zamanım yok. Çok çok seviyorum kizimı ama bi kadar zor oldugunu bilsem birkac yil beklerdim doğurmak içinÇocuk büyütmek gerçekten anlatıldığı kadar çok mu zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?