• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk büyütmek zor mu?

Zor tabii ki çok zor.

Kolay mı bir insan yavrusu 7/24 bağımlı,muhtaç…

Allahım güç kuvvet versin inşallah hepimize.

Her şeye rağmen bir bebeğin/çocuğun acizliği karşısında her akşam en az bir defa gözlerim doluyor.

Varlıklarına sonsuz şükürler olsun inşallah Büyük Allahım…

Dünyada öncelikli olan tek varlık o. Sizin tuvalet ihtiyacınız bile önemli değil önce bebek. Kendinizden önce düşündüğünüz bir kuzu. çocuklarım küçükken tuvalete bile gidemediğimi hatırlıyorum. Gece 3-4 saat aralıksız uyumak lütuf gibi gelirdi ☺️

Zor tabiki. Ama yardımcı bir eşiniz varsa yükünüz hafifliyor. Eşinizin mesaisi azsa yükünüz yine hafifliyor
Bebek sakin uslu bi bebekse hakeza... anne babanız yakininizdaysa yine rahat ediyorsunuz.

Benim bebegimin kronik bir hastalığı var mesela. Sağlıklı çocuğa bakmak zor diye naralar atan arkadaşlar. Özel bakımı var. Terapisi, ilacı, havası, tuzu, kontrolü cart curt düşünecek çok şeyim var. Bunlar da işin zorlayici yanları.

Kisacasi cocuk büyütmek zor ama fazlaca değişkeni bulunan bir konu...

Durumu zorlastiran veya kolaylaştıran binlerce etken sayılabilir .

Mesela ben... evet bebeğime eşim bakıyor, geceleri deliksiz uyuyorum gündüzleri uyuyorum. Bi yere giderken annene bırakıyorum vs ama isterdim ki çok yaramaz çok geçimsiz olsun da yeterki sağlığı tam olsun...

Olamadi.

Bu sebeple çok fazla beylik laf etmemek lazım. Sağlıklı cocuktan yaka silkerken bi daha düşünmeye davet ediyorum bütün anneleri

Çocuk büyütmek gerçekten anlatıldığı kadar çok mu zor
Çok göreceli bir konu bence.
Eşiniz destek ise ekonominiz iyi ise yardımcınız vb var ise konfor alanınız iyi ise çocuk büyütmek sahanedir. Bunlardan biri eksikse çıkmaz sokakta çıkışı aramak gibi bir şeydir 😂

Biraz çocuğun mizacina göre değişiyor benim oğlum ömrümden Bi 10 yıl götürdü ama bazı çocuklara bakıyorum çok uyumlu benimki mesela bisey istedim ya yapma tamam deyince yapıyor yap deyince yapmiyor kendi de anne sanirim ben biraz inadım diyor gerisini siz düşünün 🤦‍♀️

Back