- 16 Nisan 2023
- 20
- 3
- 6
- 30
- Konu Sahibi ezgitoveyamu
Çok haklısınız şuan doktora götürsem normal diyeceğinden de eminim sonuçta ortalamanin iki üç cm altında sınır da da değil ama akranlarindan kısa net bir şekilde onu goruyorum ve moralim çok bozuliyor ya babası bu kadar uzunken bu böyle mi kalacak filan diyorum bildiğin çocuk yerine kompleks yaptım yoksa ben zaten kisayim ama erkek çocuğu olunca insan da bir babası gibi olsun da istiyor ama dediğiniz çok doğru sagliklari yerinde olsun gerisi boş aslında bu arada bizimkide zayıf 14 15 kilo 4 yaşında inşallah 6 yaşına kadar sizinki kadar olur valla ne diyim ki annelik zormuş onu anladımEvet bende hep onu düşünüyorum ay anne keşke babama çekseydim falan derse diye ben çok doktora götürdüm bide zayıf bi çocuk daha yeni 18 kilo oldu ama inanın hiç bir doktor sorun etmedi. Değişik üç farklı uzman görüşü aldım üçüde gayet normal dediler. Yapısal yani benim eşim okadar zayıfmışki kemikleri sayılırmış küçücük bişeymiş şimdi adam dev gibi. Çok fazla takılıyoruz biz anneler aslında Onlar tamamen yapıları gereği büyüyorlar kan değerleri normalse sağlık sorunu yoksa hali vakti yerindeyse beyin gelişimi yerindeyse doktorlar hiçbir şekilde sorun etmiyor.