- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 16.580
- Puanlar
- 168
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk yapsan da 2. Yi soruyorlar (tecrübeyle sabit)boşver.Merhaba 2 seneye yakın bir evliliğim var evliliğimde herhangi bir sorun yok eşimle gayet iyi anlaşıyoruz ilk sene vajinusmus yaşamıştım şuan yeni yeni cinsel ilişkiye giriyoruz ben 25 yaşındayım eşim 30 yaşında şuanda hem maddi sıkıntılarımız dolayısıyla hemde kendimize güvenmediğimiz için çocuk düşünmüyoruz ama ne zaman bir ortama girsem çocuk yok mu çocuk yapın gibi baskılar var bu durum eşimide benide sıktı artık bunu kendi ailem ve eşimin akrabaları yapıyor eşimin kendi ailesi asla bu konuda bize bir şey demedi siz bilirsiniz dedi ama akraba oturmalarına gittiğimizde sürekli bu konu canı sıkmaya başladı eşim bir kaç kere düşünmüyoruz sormayın artık dedi ama eşim yanımda yokken sürekli bu soru geliyor bana benimde kimseyi kıramayan bir yapım var eşim kafaya takmıyor ama ben kendimi kötü hissediyorum maddi durumumuz da yerine gelmeden çocuk yapmak istemiyorum mantıklı davrandığımızı düşünüyorum bazı insanlar bunu anlamıyor maalesef geçen eşimin amcasıda eşime cenazede siz neden çocuk yapmıyorsunuz demiş sizden sonra evlenenler sizi geçti demiş eşimde epey sinirlendi aynı şekilde bir kuzenide bayramda eşimi aradı bayraşlamak için sonra konuyu çocuğa getirdi siz çocuk düşünmüyormusunuz diye görümcedemde benden bir kaç ay sonra evlendi oda evlenir evlenmez hamile kaldı eşimin halasıda eşime kardeşin seni geçti dedi eşim artık akrabalarıyla görüşmemeye başladı elimizden geldiğinde umursamamaya çalışıyoruz ama insan yinede sinirleniyor belki çocuğumuz olmayabilir belki bir sıkıntımız var ulu orta sürekli çocuk denmesi çok ayıp bence
Baktınız konu çocuğa gelecek topu taca atın.Tuvalete gidin, telefon gelmiş deyin vs ortamdan çıkın.Muhatap bulamasınlar çünkü bebek yapmanız umurlarında değil maksatları sizi üzmek.Merhaba 2 seneye yakın bir evliliğim var evliliğimde herhangi bir sorun yok eşimle gayet iyi anlaşıyoruz ilk sene vajinusmus yaşamıştım şuan yeni yeni cinsel ilişkiye giriyoruz ben 25 yaşındayım eşim 30 yaşında şuanda hem maddi sıkıntılarımız dolayısıyla hemde kendimize güvenmediğimiz için çocuk düşünmüyoruz ama ne zaman bir ortama girsem çocuk yok mu çocuk yapın gibi baskılar var bu durum eşimide benide sıktı artık bunu kendi ailem ve eşimin akrabaları yapıyor eşimin kendi ailesi asla bu konuda bize bir şey demedi siz bilirsiniz dedi ama akraba oturmalarına gittiğimizde sürekli bu konu canı sıkmaya başladı eşim bir kaç kere düşünmüyoruz sormayın artık dedi ama eşim yanımda yokken sürekli bu soru geliyor bana benimde kimseyi kıramayan bir yapım var eşim kafaya takmıyor ama ben kendimi kötü hissediyorum maddi durumumuz da yerine gelmeden çocuk yapmak istemiyorum mantıklı davrandığımızı düşünüyorum bazı insanlar bunu anlamıyor maalesef geçen eşimin amcasıda eşime cenazede siz neden çocuk yapmıyorsunuz demiş sizden sonra evlenenler sizi geçti demiş eşimde epey sinirlendi aynı şekilde bir kuzenide bayramda eşimi aradı bayraşlamak için sonra konuyu çocuğa getirdi siz çocuk düşünmüyormusunuz diye görümcedemde benden bir kaç ay sonra evlendi oda evlenir evlenmez hamile kaldı eşimin halasıda eşime kardeşin seni geçti dedi eşim artık akrabalarıyla görüşmemeye başladı elimizden geldiğinde umursamamaya çalışıyoruz ama insan yinede sinirleniyor belki çocuğumuz olmayabilir belki bir sıkıntımız var ulu orta sürekli çocuk denmesi çok ayıp bence
Ne yapacağız şimdi biz afsfhsişin garip tarafı bu tipler kardeşler arasında yaş farkı azsa da linçliyor, çoksa da linçliyor.çok çocuk yapanı da linçliyor.bir tane yapanı da yalnız kaldi diye linçliyor.gecen instagramda bir kadın 1 yaş arayla çocuk doğrurdu diye linçlenmiş.3 çocuğu olan da çok yaptı diye linçleniyor.yapmayan da bencil diye linçleniyor.![]()
demesi uygulamasindan daha kolay ama sizin yerinizde olsaydim misafirlikteyken cocuk konusunu acip sizi rahatsizmi ediyorlar o saniye esinizle kalkin evinize gidin biraz ara verin gitmedin sonra birdahami aynisini yaptilar ondan sonra baya uzun bir ara gitmeyin. telefonda cocuk konusumu acildi suratina kapatin kim olursa olsun. bazilari hissetmeden anlamiyor laftan. sert olmaniz lazim yoksa surekli maruz kalcaksiniz boyle konulara malesef. ayrica sizin hayatiniz neyi ne zaman nasil yapacaginiza siz karar verirsiniz ve bilmesi gerekenleri gereken zamanda gereken kisilere soylersiniz. saygi duymuyorlarsa size saygisizlik yapanlara sizde bence saygisizlikla karsilik verin, o ortamdan aninda cekip giderek ve telefonlari suratlarina kapatarak ! ki bu bile onlarin yaptigi saygisizligin yaninda iltifat kalir.Merhaba 2 seneye yakın bir evliliğim var evliliğimde herhangi bir sorun yok eşimle gayet iyi anlaşıyoruz ilk sene vajinusmus yaşamıştım şuan yeni yeni cinsel ilişkiye giriyoruz ben 25 yaşındayım eşim 30 yaşında şuanda hem maddi sıkıntılarımız dolayısıyla hemde kendimize güvenmediğimiz için çocuk düşünmüyoruz ama ne zaman bir ortama girsem çocuk yok mu çocuk yapın gibi baskılar var bu durum eşimide benide sıktı artık bunu kendi ailem ve eşimin akrabaları yapıyor eşimin kendi ailesi asla bu konuda bize bir şey demedi siz bilirsiniz dedi ama akraba oturmalarına gittiğimizde sürekli bu konu canı sıkmaya başladı eşim bir kaç kere düşünmüyoruz sormayın artık dedi ama eşim yanımda yokken sürekli bu soru geliyor bana benimde kimseyi kıramayan bir yapım var eşim kafaya takmıyor ama ben kendimi kötü hissediyorum maddi durumumuz da yerine gelmeden çocuk yapmak istemiyorum mantıklı davrandığımızı düşünüyorum bazı insanlar bunu anlamıyor maalesef geçen eşimin amcasıda eşime cenazede siz neden çocuk yapmıyorsunuz demiş sizden sonra evlenenler sizi geçti demiş eşimde epey sinirlendi aynı şekilde bir kuzenide bayramda eşimi aradı bayraşlamak için sonra konuyu çocuğa getirdi siz çocuk düşünmüyormusunuz diye görümcedemde benden bir kaç ay sonra evlendi oda evlenir evlenmez hamile kaldı eşimin halasıda eşime kardeşin seni geçti dedi eşim artık akrabalarıyla görüşmemeye başladı elimizden geldiğinde umursamamaya çalışıyoruz ama insan yinede sinirleniyor belki çocuğumuz olmayabilir belki bir sıkıntımız var ulu orta sürekli çocuk denmesi çok ayıp bence
Çocuğun nasıl yapıldığını bilen akrabalar /çevre yapmıyor musunuz diye sorup yatak odana karisma curretin de bulunuyor ya öyle böyle uyuz olmuyorum bende geç evlendigim.icin baskıya maruz kaldım sanki herkes çocuk sahibi olmak zorunda .kızım 10 aylıkken de 2.yi yap baskıları başladı yani bitmiyor bitmiyor Allah sabır versinMerhaba 2 seneye yakın bir evliliğim var evliliğimde herhangi bir sorun yok eşimle gayet iyi anlaşıyoruz ilk sene vajinusmus yaşamıştım şuan yeni yeni cinsel ilişkiye giriyoruz ben 25 yaşındayım eşim 30 yaşında şuanda hem maddi sıkıntılarımız dolayısıyla hemde kendimize güvenmediğimiz için çocuk düşünmüyoruz ama ne zaman bir ortama girsem çocuk yok mu çocuk yapın gibi baskılar var bu durum eşimide benide sıktı artık bunu kendi ailem ve eşimin akrabaları yapıyor eşimin kendi ailesi asla bu konuda bize bir şey demedi siz bilirsiniz dedi ama akraba oturmalarına gittiğimizde sürekli bu konu canı sıkmaya başladı eşim bir kaç kere düşünmüyoruz sormayın artık dedi ama eşim yanımda yokken sürekli bu soru geliyor bana benimde kimseyi kıramayan bir yapım var eşim kafaya takmıyor ama ben kendimi kötü hissediyorum maddi durumumuz da yerine gelmeden çocuk yapmak istemiyorum mantıklı davrandığımızı düşünüyorum bazı insanlar bunu anlamıyor maalesef geçen eşimin amcasıda eşime cenazede siz neden çocuk yapmıyorsunuz demiş sizden sonra evlenenler sizi geçti demiş eşimde epey sinirlendi aynı şekilde bir kuzenide bayramda eşimi aradı bayraşlamak için sonra konuyu çocuğa getirdi siz çocuk düşünmüyormusunuz diye görümcedemde benden bir kaç ay sonra evlendi oda evlenir evlenmez hamile kaldı eşimin halasıda eşime kardeşin seni geçti dedi eşim artık akrabalarıyla görüşmemeye başladı elimizden geldiğinde umursamamaya çalışıyoruz ama insan yinede sinirleniyor belki çocuğumuz olmayabilir belki bir sıkıntımız var ulu orta sürekli çocuk denmesi çok ayıp bence
Yani insanların ağzı torba değil maalesef kendini bilen zaten bu soruyu sormaz bence he he diyin geçin ben şahsen öyle yapıyorumMerhaba 2 seneye yakın bir evliliğim var evliliğimde herhangi bir sorun yok eşimle gayet iyi anlaşıyoruz ilk sene vajinusmus yaşamıştım şuan yeni yeni cinsel ilişkiye giriyoruz ben 25 yaşındayım eşim 30 yaşında şuanda hem maddi sıkıntılarımız dolayısıyla hemde kendimize güvenmediğimiz için çocuk düşünmüyoruz ama ne zaman bir ortama girsem çocuk yok mu çocuk yapın gibi baskılar var bu durum eşimide benide sıktı artık bunu kendi ailem ve eşimin akrabaları yapıyor eşimin kendi ailesi asla bu konuda bize bir şey demedi siz bilirsiniz dedi ama akraba oturmalarına gittiğimizde sürekli bu konu canı sıkmaya başladı eşim bir kaç kere düşünmüyoruz sormayın artık dedi ama eşim yanımda yokken sürekli bu soru geliyor bana benimde kimseyi kıramayan bir yapım var eşim kafaya takmıyor ama ben kendimi kötü hissediyorum maddi durumumuz da yerine gelmeden çocuk yapmak istemiyorum mantıklı davrandığımızı düşünüyorum bazı insanlar bunu anlamıyor maalesef geçen eşimin amcasıda eşime cenazede siz neden çocuk yapmıyorsunuz demiş sizden sonra evlenenler sizi geçti demiş eşimde epey sinirlendi aynı şekilde bir kuzenide bayramda eşimi aradı bayraşlamak için sonra konuyu çocuğa getirdi siz çocuk düşünmüyormusunuz diye görümcedemde benden bir kaç ay sonra evlendi oda evlenir evlenmez hamile kaldı eşimin halasıda eşime kardeşin seni geçti dedi eşim artık akrabalarıyla görüşmemeye başladı elimizden geldiğinde umursamamaya çalışıyoruz ama insan yinede sinirleniyor belki çocuğumuz olmayabilir belki bir sıkıntımız var ulu orta sürekli çocuk denmesi çok ayıp bence
İnsanlar şunu anlamıyor bence. Çocuk yapılmaz nasip edilir. Ya kaderinde daha yok ki çocuk istemiyorsun. Kimisi de var ki çok istemesine rağmen çocuk sahibi olamıyor mesela. İnsanlar Allahın işine de karışıyor. Takma kafana. Ben de çocuk çok severim. Ama annelik çok sorumluluk istiyor. Maddi manevi hep fedakarlık lazım.Merhaba 2 seneye yakın bir evliliğim var evliliğimde herhangi bir sorun yok eşimle gayet iyi anlaşıyoruz ilk sene vajinusmus yaşamıştım şuan yeni yeni cinsel ilişkiye giriyoruz ben 25 yaşındayım eşim 30 yaşında şuanda hem maddi sıkıntılarımız dolayısıyla hemde kendimize güvenmediğimiz için çocuk düşünmüyoruz ama ne zaman bir ortama girsem çocuk yok mu çocuk yapın gibi baskılar var bu durum eşimide benide sıktı artık bunu kendi ailem ve eşimin akrabaları yapıyor eşimin kendi ailesi asla bu konuda bize bir şey demedi siz bilirsiniz dedi ama akraba oturmalarına gittiğimizde sürekli bu konu canı sıkmaya başladı eşim bir kaç kere düşünmüyoruz sormayın artık dedi ama eşim yanımda yokken sürekli bu soru geliyor bana benimde kimseyi kıramayan bir yapım var eşim kafaya takmıyor ama ben kendimi kötü hissediyorum maddi durumumuz da yerine gelmeden çocuk yapmak istemiyorum mantıklı davrandığımızı düşünüyorum bazı insanlar bunu anlamıyor maalesef geçen eşimin amcasıda eşime cenazede siz neden çocuk yapmıyorsunuz demiş sizden sonra evlenenler sizi geçti demiş eşimde epey sinirlendi aynı şekilde bir kuzenide bayramda eşimi aradı bayraşlamak için sonra konuyu çocuğa getirdi siz çocuk düşünmüyormusunuz diye görümcedemde benden bir kaç ay sonra evlendi oda evlenir evlenmez hamile kaldı eşimin halasıda eşime kardeşin seni geçti dedi eşim artık akrabalarıyla görüşmemeye başladı elimizden geldiğinde umursamamaya çalışıyoruz ama insan yinede sinirleniyor belki çocuğumuz olmayabilir belki bir sıkıntımız var ulu orta sürekli çocuk denmesi çok ayıp bence
Öğretmenler erken emekli edilsin. Bir süreden sonra herkese öğrenci gözüyle bakıyorlar çünkü.Bir de hiç unutmam birlikte turlara gittiğim gezdiğim 65 yaşında öğretmen emeklisi bir kadın tur söylemeye gelmiş ben de yeni hamileyim yüzüme senden geçti artık bitti, bitti senin işin sen hiç bir yere gidemezsin bittin sen demişti. Asla yaranamazsın kimseye kendin için yaşa sen ne istersen onu yap. Kimse hiç bir zaman susmayacak.
Beni 15 yaşında zannetti heraldeÖğretmenler erken emekli edilsin. Bir süreden sonra herkese öğrenci gözüyle bakıyorlar çünkü.![]()
Ay bu baskıları yaparlar, sonra ortadan kaybolurlar. Çocuk hasta olur hiçbiri yok, çocuk psikolojik seni ağlatır yıpratır yine bunlar yok, çocuk elini kolunu bağlar kendine vakit ayıramazsın yine bu allahın cezası susmak bilmeyenler yine ortada yok. Hani çocuk cocuktu. Maddiyat da cabası bayramda bile tenezzül edip para veremezler. Boşver ya. Ne takıyorsun şunları. Herkesin evladı sanki çok düzgün, işli güçlü. Yüzde 60 boşa israf modeli resmen. Doğurup doğurup sokağa atanlarla dolu etraf. Kendinizi hazır hissedersiniz, maddi durumunuzda uygundur bu durumu yaparsınız. O lafı diyenlere gülerek şöyle diyeceksin kreş parasını senden alırım ama, hastalanırsa gece falan dinlemem seni ararım vb. Patavatsıza patavatsız cevap vereceksin ki ağızı kapanacakMerhaba 2 seneye yakın bir evliliğim var evliliğimde herhangi bir sorun yok eşimle gayet iyi anlaşıyoruz ilk sene vajinusmus yaşamıştım şuan yeni yeni cinsel ilişkiye giriyoruz ben 25 yaşındayım eşim 30 yaşında şuanda hem maddi sıkıntılarımız dolayısıyla hemde kendimize güvenmediğimiz için çocuk düşünmüyoruz ama ne zaman bir ortama girsem çocuk yok mu çocuk yapın gibi baskılar var bu durum eşimide benide sıktı artık bunu kendi ailem ve eşimin akrabaları yapıyor eşimin kendi ailesi asla bu konuda bize bir şey demedi siz bilirsiniz dedi ama akraba oturmalarına gittiğimizde sürekli bu konu canı sıkmaya başladı eşim bir kaç kere düşünmüyoruz sormayın artık dedi ama eşim yanımda yokken sürekli bu soru geliyor bana benimde kimseyi kıramayan bir yapım var eşim kafaya takmıyor ama ben kendimi kötü hissediyorum maddi durumumuz da yerine gelmeden çocuk yapmak istemiyorum mantıklı davrandığımızı düşünüyorum bazı insanlar bunu anlamıyor maalesef geçen eşimin amcasıda eşime cenazede siz neden çocuk yapmıyorsunuz demiş sizden sonra evlenenler sizi geçti demiş eşimde epey sinirlendi aynı şekilde bir kuzenide bayramda eşimi aradı bayraşlamak için sonra konuyu çocuğa getirdi siz çocuk düşünmüyormusunuz diye görümcedemde benden bir kaç ay sonra evlendi oda evlenir evlenmez hamile kaldı eşimin halasıda eşime kardeşin seni geçti dedi eşim artık akrabalarıyla görüşmemeye başladı elimizden geldiğinde umursamamaya çalışıyoruz ama insan yinede sinirleniyor belki çocuğumuz olmayabilir belki bir sıkıntımız var ulu orta sürekli çocuk denmesi çok ayıp bence