• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk baskısı

İş çevreniz mi böyleydi yani ? Ne garip insanlar var ya neyse şükrediyim halime
Ofisim var isteyen yanıma gelip gidebiliyor çevrem geniş müşteriler gelip gidiyor sürekli her türlü insana maruz kalıyorum. Bunu kesmem mümkün değil onlardan para kazanıyorum çünkü. Haddini bilmeyen çok insan oluyor. Ama alıştım sanırım artık onların duymak istediklerini söyleyip ağızlarını kapatıyorum bir şekilde.

"korunuyoruz teyze, kondom ne bilir misin? heh ondan birkac buyuk paket aldik indirimden, bizden bir sene daha bebek bekleme" de, utanir belki
aman kimsenin kalbini kırmıyım diye bunca zaman sustum ama kırılan ben oluyorum bundan sonra söyleyeceğim ama utanacaklarınıda sanmıyorum bunlar yüzsüz 😃😃

"korunuyoruz teyze, kondom ne bilir misin? heh ondan birkac buyuk paket aldik indirimden, bizden bir sene daha bebek bekleme" de, utanir belki
Kısırım desin kesin çözüm yapıyoruz yapıyoruz olmuyor de bir daha da sormazlar.

Diyen kadın zor yürüyor 80 yaşında ölürdü heralde yüzüne desem😂

Diyen kadın zor yürüyor 80 yaşında ölürdü heralde yüzüne desem😂
Valla oda yapsın tıp ilerledi .Zor yürüyorsa kendi torunlarina desin o lafları. işimi yok insan 80 olsada geç değil madem kimseden duymamış bunu da öğrensin. Yani zihinsel bozukluğun yoksa yaş sana her insanın her işine burnunu sokma hakkını vermez.Yaşın bı ağırlığı olmalı .O yoksa saygıda yok valla.

Merhaba 2 seneye yakın bir evliliğim var evliliğimde herhangi bir sorun yok eşimle gayet iyi anlaşıyoruz ilk sene vajinusmus yaşamıştım şuan yeni yeni cinsel ilişkiye giriyoruz ben 25 yaşındayım eşim 30 yaşında şuanda hem maddi sıkıntılarımız dolayısıyla hemde kendimize güvenmediğimiz için çocuk düşünmüyoruz ama ne zaman bir ortama girsem çocuk yok mu çocuk yapın gibi baskılar var bu durum eşimide benide sıktı artık bunu kendi ailem ve eşimin akrabaları yapıyor eşimin kendi ailesi asla bu konuda bize bir şey demedi siz bilirsiniz dedi ama akraba oturmalarına gittiğimizde sürekli bu konu canı sıkmaya başladı eşim bir kaç kere düşünmüyoruz sormayın artık dedi ama eşim yanımda yokken sürekli bu soru geliyor bana benimde kimseyi kıramayan bir yapım var eşim kafaya takmıyor ama ben kendimi kötü hissediyorum maddi durumumuz da yerine gelmeden çocuk yapmak istemiyorum mantıklı davrandığımızı düşünüyorum bazı insanlar bunu anlamıyor maalesef geçen eşimin amcasıda eşime cenazede siz neden çocuk yapmıyorsunuz demiş sizden sonra evlenenler sizi geçti demiş eşimde epey sinirlendi aynı şekilde bir kuzenide bayramda eşimi aradı bayraşlamak için sonra konuyu çocuğa getirdi siz çocuk düşünmüyormusunuz diye görümcedemde benden bir kaç ay sonra evlendi oda evlenir evlenmez hamile kaldı eşimin halasıda eşime kardeşin seni geçti dedi eşim artık akrabalarıyla görüşmemeye başladı elimizden geldiğinde umursamamaya çalışıyoruz ama insan yinede sinirleniyor belki çocuğumuz olmayabilir belki bir sıkıntımız var ulu orta sürekli çocuk denmesi çok ayıp bence

Babamın bir akrabası var yaklaşık 10 yıldır evli, kadına veya eşine kimse çocuk ne zaman diye sormuyor. 🥲 Benimle yaşı yakın, ben de hiç sormadım. Beni zaten ilgilendirmiyor. Ama akrabalarda hiç sormuyor bayram vs olsun toplu görüşmelerde.

Eşinin amcasının bile sorması ilginç aşırı hadsizce. Hani kadın kadın otururken soruluyor böyle şeyler ama amcası ne alaka 😄 sizin özel hayatınız sonuçta.

Kısırım desin kesin çözüm yapıyoruz yapıyoruz olmuyor de bir daha da sormazlar.
sormaz olurlar mi al bu otu kaynat buharina otur, x'in gelini de kisirmis on sene cocugu olmamis hazat buzat hazretlerine dua etmis olmus, bak bu caksir otuni kaynat 5 yudumda her seferinde ya elli melli yefukbeş diyerek ic vs vs
asla durmazlar, asla susmazlar.
aman kimsenin kalbini kırmıyım diye bunca zaman sustum ama kırılan ben oluyorum bundan sonra söyleyeceğim ama utanacaklarınıda sanmıyorum bunlar yüzsüz 😃😃
e onlar seni kiriyor ama. onlar seni dusunuyor mu belki tupbebek yaptin tutmadi, belki dusuk yaptin acin var. oyle olsa uzulup uzulup tuvalette aglayaktin mesela onlar boyle mal mal konusurken seni uzmemeyi dusunduler mi?
bence taktik degistir, seni utandirani sen de utandir.
ben bugune kadar kim bana ne dediyse hep lafimi soyledim, pisman ettim "iyiligime sormalarini" . sonuc olarak ilginctir herkesle aram cok iyi, hic bana alinip gucenmiyor bile insanlar.
sen de yap, icinde tutma

Gerçekten çok moralim bozulmaya başladı KPSS çalışıyordum bayramdan sonra dersime bile odaklanamadım eşim sürekli takma yaparız biyere yetişmiyoruz acelesi yok diyor ama benim kafaya takan bir yapım var
Ay sen de, dersine niye odaklanamiyorsun saçmalama. Sorana bizim ozelimiz sorup durmayın diyeceksin. Ağzınizi açıp bir sey demedikce herkes sorar, hadsiz insan çok çünkü. Aman kirmayayim aman cici gelin olayım diye böyle kukumav kusu gibi köşede dertleniyorsunuz sonra.

Kimseye durumumuz bilmem ne diye açıklama yapma sakın. Su an istemiyoruz, sorup duruyorsunuz hoş değil diyeceksin bitti. Samimi birisiyse sen yap de geç ben öyle yapıyordum. Zaten yaşın genç, maddi durum da iyi değil ne acelesi var?

sormaz olurlar mi al bu otu kaynat buharina otur, x'in gelini de kisirmis on sene cocugu olmamis hazat buzat hazretlerine dua etmis olmus, bak bu caksir otuni kaynat 5 yudumda her seferinde ya elli melli yefukbeş diyerek ic vs vs
asla durmazlar, asla susmazlar.

e onlar seni kiriyor ama. onlar seni dusunuyor mu belki tupbebek yaptin tutmadi, belki dusuk yaptin acin var. oyle olsa uzulup uzulup tuvalette aglayaktin mesela onlar boyle mal mal konusurken seni uzmemeyi dusunduler mi?
bence taktik degistir, seni utandirani sen de utandir.
ben bugune kadar kim bana ne dediyse hep lafimi soyledim, pisman ettim "iyiligime sormalarini" . sonuc olarak ilginctir herkesle aram cok iyi, hic bana alinip gucenmiyor bile insanlar.
sen de yap, icinde tutma
😂😂😂😂 benim dediklerim zınk diye susuyorlardı bu kadar açık bir cevap beklemedikleri için çünkü genelde bu tip problemi olanlar daha düşünmüyoruz diyorlar kaçamıyorlar laflarından ben dan diye söyleyince şok oluyorlardı😂

Şimdide kız mı oğlan mı ismi ne olacak asla kimseye isim beğendiremezsin bu arada. Ne zaman doğum bilmem ne asla kimse susmayacak sen susacaklar zannetme bakalım doğurunca neler diyecekler. Hamile kalınca da kurtulamıyorsun yani.

Babamın bir akrabası var yaklaşık 10 yıldır evli, kadına veya eşine kimse çocuk ne zaman diye sormuyor. 🥲 Benimle yaşı yakın, ben de hiç sormadım. Beni zaten ilgilendirmiyor. Ama akrabalarda hiç sormuyor bayram vs olsun toplu görüşmelerde.

Eşinin amcasının bile sorması ilginç aşırı hadsizce. Hani kadın kadın otururken soruluyor böyle şeyler ama amcası ne alaka 😄 sizin özel hayatınız sonuçta.
Benimde tuhafıma gitti eşimin dedesi vefat etmişti cenazede eşimi kenara çekip çocuk yapın bu kadar bekletmeyin çocuğunuz olmaz sonra ,sizden sonra evlenenler çocuk yaptı felan demiş aklınca öğüt veriyor sanki onun lafıyla hareket edeceğiz eşimde çok sinirlendi o günden beri konuşmuyor sonra amcasıda ben kötü bir şey demedim niye darılıyor diye kayınvalideme söylemiş 🙄🙄

Tüm geri zekalılar sizin çevrenizde toplanmış gibi. Başkasının çocuk yapmasıyla niye bu kadar ilgileniyorlar ya, kardeşim bile olsa umrumda olmaz. Hiç böyle şeylere maruz kalmadım, çok ilginç geliyor bana bu seviyede olması.

eşim artık akrabalarıyla görüşmemeye başladı
Eşiniz doğru olanı yapıyor. Birkaç kişiye ağzının payını verin bir daha diyemezler. Cesaret buluyorlar sizin yumuşak yüzlü olduğunuzu bildikleri için. Cenazede de çocuk konuşulur mu ya yuh artık

Merhaba 2 seneye yakın bir evliliğim var evliliğimde herhangi bir sorun yok eşimle gayet iyi anlaşıyoruz ilk sene vajinusmus yaşamıştım şuan yeni yeni cinsel ilişkiye giriyoruz ben 25 yaşındayım eşim 30 yaşında şuanda hem maddi sıkıntılarımız dolayısıyla hemde kendimize güvenmediğimiz için çocuk düşünmüyoruz ama ne zaman bir ortama girsem çocuk yok mu çocuk yapın gibi baskılar var bu durum eşimide benide sıktı artık bunu kendi ailem ve eşimin akrabaları yapıyor eşimin kendi ailesi asla bu konuda bize bir şey demedi siz bilirsiniz dedi ama akraba oturmalarına gittiğimizde sürekli bu konu canı sıkmaya başladı eşim bir kaç kere düşünmüyoruz sormayın artık dedi ama eşim yanımda yokken sürekli bu soru geliyor bana benimde kimseyi kıramayan bir yapım var eşim kafaya takmıyor ama ben kendimi kötü hissediyorum maddi durumumuz da yerine gelmeden çocuk yapmak istemiyorum mantıklı davrandığımızı düşünüyorum bazı insanlar bunu anlamıyor maalesef geçen eşimin amcasıda eşime cenazede siz neden çocuk yapmıyorsunuz demiş sizden sonra evlenenler sizi geçti demiş eşimde epey sinirlendi aynı şekilde bir kuzenide bayramda eşimi aradı bayraşlamak için sonra konuyu çocuğa getirdi siz çocuk düşünmüyormusunuz diye görümcedemde benden bir kaç ay sonra evlendi oda evlenir evlenmez hamile kaldı eşimin halasıda eşime kardeşin seni geçti dedi eşim artık akrabalarıyla görüşmemeye başladı elimizden geldiğinde umursamamaya çalışıyoruz ama insan yinede sinirleniyor belki çocuğumuz olmayabilir belki bir sıkıntımız var ulu orta sürekli çocuk denmesi çok ayıp bence
Canınızı sıkan hadsiz durumlarda ciddiyetle tavır koyup geçeceksiniz bu kadar basit.

Böyle bir şeyi "yapım pasif" deyip dert edinip forumlarda çare aramak nedir Allah aşkına?

Bama hiç kimse hiçbir konuda bunu yapamaz yapamıyor mesela, çünkü tavrım net ve ortaya koyuyorum.

Kesin bir dille püskürtün başka çözümü yok çünkü bebek yapınca 2. Sorulacak onu yapınca 3. Sorulacak başka şeyler sorulacak... Onları da dert edinip buraya mı yazacaksınız?

Tüm geri zekalılar sizin çevrenizde toplanmış gibi. Başkasının çocuk yapmasıyla niye bu kadar ilgileniyorlar ya, kardeşim bile olsa umrumda olmaz. Hiç böyle şeylere maruz kalmadım, çok ilginç geliyor bana bu seviyede olması.
Bunun altındaki psikolojik neden ne olabilir ? Bir insan niye bir çiftin yatak odasına bu kadar karışır? Hani biz hemen bebek yaptık evliliğin içine ettik sizde yapın da görün gününüzü kıskançlığımi? Cehaletmi? Yoksa yani ne bileyim böyle insanlara da karısının kocasının performansını sorup kavga cikarasi falan geliyor insanın.Deli mi bu insanlar hiç utanmadan bunu uluorta konuşuyorlar .Konuştukları beden de onların değil erkekte onların değil sonuçta.Kafalari mi basmiyor buna nedir ?

Bende evlenmeden önce böyle şeylere maruz kalıcağımı düşünmüyordum bunca yaşıma kadar en yakın arkadaşıma bile çocuk konusunu açmadım ama evlendikten 1 ay sonra bu tarz sorular geldi en başta kendi annem yaptı bunu sonra ben istemiyorum diyince bir daha sormadı daha sonra eşimin akrabaları yapmaya başladı özellikle görümcem hamile kaldıktan sonra bu sorular sıklaştı 1 sene öyle böyle hayırlısı diyerek geçirdik ama bu sene daraldım maalesef ve kendimi kötü hissetmeye başladım

Bunun altındaki psikolojik neden ne olabilir ? Bir insan niye bir çiftin yatak odasına bu kadar karışır? Hani biz hemen bebek yaptık evliliğin içine ettik sizde yapın da görün gününüzü kıskançlığımi? Cehaletmi? Yoksa yani ne bileyim böyle insanlara da karısının kocasının performansını sorup kavga cikarasi falan geliyor insanın.Deli mi bu insanlar hiç utanmadan bunu uluorta konuşuyorlar .Konuştukları beden de onların değil erkekte onların değil sonuçta.Kafalari mi basmiyor buna nedir ?
Bence hepsi. 😂 Hadi annelerin torun sevme sabırsızlığı belki hoş karşılanabilir ama akrabanın, kuzenin kenara çekip hesap sorması kaçıncı seviye dangalaklıktır ya. Resmen seks yaparken korunmayın diyor elin adamı. Size giren çıkan mı var deyip bozup atacaksın böylelerini. Dinsizin hakkından imansız gelir skkdkdk.

Sinirlenip Tavir almaniz normal insani sinirlendiriyor her seye karisiyorlar sanki bu isin sirasi var gibi o seni gecti bilmem ne cok cirkin en iyisi mesafe koymak

Back
X