- Emoji Skoru
- 16
- Puanlar
- 3
Merhaba 2 seneye yakın bir evliliğim var evliliğimde herhangi bir sorun yok eşimle gayet iyi anlaşıyoruz ilk sene vajinusmus yaşamıştım şuan yeni yeni cinsel ilişkiye giriyoruz ben 25 yaşındayım eşim 30 yaşında şuanda hem maddi sıkıntılarımız dolayısıyla hemde kendimize güvenmediğimiz için çocuk düşünmüyoruz ama ne zaman bir ortama girsem çocuk yok mu çocuk yapın gibi baskılar var bu durum eşimide benide sıktı artık bunu kendi ailem ve eşimin akrabaları yapıyor eşimin kendi ailesi asla bu konuda bize bir şey demedi siz bilirsiniz dedi ama akraba oturmalarına gittiğimizde sürekli bu konu canı sıkmaya başladı eşim bir kaç kere düşünmüyoruz sormayın artık dedi ama eşim yanımda yokken sürekli bu soru geliyor bana benimde kimseyi kıramayan bir yapım var eşim kafaya takmıyor ama ben kendimi kötü hissediyorum maddi durumumuz da yerine gelmeden çocuk yapmak istemiyorum mantıklı davrandığımızı düşünüyorum bazı insanlar bunu anlamıyor maalesef geçen eşimin amcasıda eşime cenazede siz neden çocuk yapmıyorsunuz demiş sizden sonra evlenenler sizi geçti demiş eşimde epey sinirlendi aynı şekilde bir kuzenide bayramda eşimi aradı bayraşlamak için sonra konuyu çocuğa getirdi siz çocuk düşünmüyormusunuz diye görümcedemde benden bir kaç ay sonra evlendi oda evlenir evlenmez hamile kaldı eşimin halasıda eşime kardeşin seni geçti dedi eşim artık akrabalarıyla görüşmemeye başladı elimizden geldiğinde umursamamaya çalışıyoruz ama insan yinede sinirleniyor belki çocuğumuz olmayabilir belki bir sıkıntımız var ulu orta sürekli çocuk denmesi çok ayıp bence