H hhande_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2011 35 0 46 İstanbul 6 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi hhande_ #1 merhabalar ben 23 yasındayım umranıye ıhlamurkuyuda otuyorum 7 sendır cocuk bakıcılıgı yapıyorum ama bu son 1 senedır bır turlu ıs bulamadım.bu aralar cok sıkısık bır dönemde oldugumuz ıcın iş arıyorum . ınanın pısman olmazsınız referans da gösterebılırım.umranıye ve cevresınde cocuk bakıcısı bebek bakıcısı ararsanız beklıyorum tesekkur ederım ....
merhabalar ben 23 yasındayım umranıye ıhlamurkuyuda otuyorum 7 sendır cocuk bakıcılıgı yapıyorum ama bu son 1 senedır bır turlu ıs bulamadım.bu aralar cok sıkısık bır dönemde oldugumuz ıcın iş arıyorum . ınanın pısman olmazsınız referans da gösterebılırım.umranıye ve cevresınde cocuk bakıcısı bebek bakıcısı ararsanız beklıyorum tesekkur ederım ....
asi34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Nisan 2010 76 0 36 İstanbul 6 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi hhande_ #2 canım sadece bebek bakıcılığı olursa ücret olarak ne kadar düşünüyorsun birde bu bebek bakıcılığına ev işleri eklenirse mesela ütü , süpürme toz alma ufak tefek şeyler böyle olursa ücret ne kadar olur aylık olarak
canım sadece bebek bakıcılığı olursa ücret olarak ne kadar düşünüyorsun birde bu bebek bakıcılığına ev işleri eklenirse mesela ütü , süpürme toz alma ufak tefek şeyler böyle olursa ücret ne kadar olur aylık olarak
H hhande_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2011 35 0 46 İstanbul 6 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi hhande_ #3 bundan ısımde sadece cocuk bakımı ıdı 1 sene once 1.200 alıyordum sımdıde 1.200 diebilirim bide nerde oturuyorsunuz...
bundan ısımde sadece cocuk bakımı ıdı 1 sene once 1.200 alıyordum sımdıde 1.200 diebilirim bide nerde oturuyorsunuz...
UzmaN Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2007 5.078 11 156 Kütahya 7 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi hhande_ #4 Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen.. Bu sebeple konunuz Bakıcı/Kreş başlığına taşınmıştır.
Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen.. Bu sebeple konunuz Bakıcı/Kreş başlığına taşınmıştır.