• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuk bakıcısı arayanlar yardımcı olabilirim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
merhaba ben meslek lisesi çocuk gelişimi mezunuyum iki yıl anaokulunda staj yaptım istanbul avrupa yakasında ikamet etmekteyim sadece gündüz saatlerinde en az 2 yaşında olan çocuklarınıza ablalık yapabilirim ama şimdiden belirteyim ev işi değil yalnızca çocuk bakımı yapacağım. ilgilenen yada ihtiyacı olan varsa yardımcı olabilirim şimdiden teşekkürler

Merhaba,Çocuk bakılacak ev , Abidinpaşa Aşık veysel mahallesindedir.Annem adına kızı olarak kendi isteği üzerine bu ilanı veriyorum. Annem annesi ve babası ile birlikte kalmakta.55 yaşında temiz, titiz ve cocuklara düşkün şevkatli bir bayandır. Ücret konusunda görüşülebilinir.Benim ile aşağıdaki, mail adresinden irtibata geçebilirsiniz.
cigdem.1982@mynet.com

merhaba ben meslek lisesi çocuk gelişimi mezunuyum iki yıl anaokulunda staj yaptım istanbul avrupa yakasında ikamet etmekteyim sadece gündüz saatlerinde en az 2 yaşında olan çocuklarınıza ablalık yapabilirim ama şimdiden belirteyim ev işi değil yalnızca çocuk bakımı yapacağım. ilgilenen yada ihtiyacı olan varsa yardımcı olabilirim şimdiden teşekkürler

merhaba
benim 14 aylık oğlum var evde bakıcak bir bakıcya ihtiyacım var
haznedarda oturuyorum
görüşmek isterseniz
özelden msj atın lütfen

Son düzenleme:
Back