• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Çocuk Ayakkabıları Uygun fiyata

canım günaydın botların boyu tam oldu renkleri ne renk odediğin botun resmini ekleyebilirmisin birde elden gönderme şansın varmı

canım günaydın botların boyu tam oldu renkleri ne renk odediğin botun resmini ekleyebilirmisin birde elden gönderme şansın varmı

$2013-11-07 15.59.31.jpg yaykkabının önü böyle cnm..rengi de resimde gördüğün renk aynı sı

arkadaş çarşamba yada perşembe gelicek buraya.. senin adres lazım bana .. soruyor nerde oturduğunu.. ona göre bende ona söyliyecem...

1 no ve gezer ayakkabıı.. jasper arkadaşındır . yarın kargoya verilecektir...
wenice bot da buse67zeynep arkadaşındır..

eğer isteğiniz başka bir ayakkabı varsa yardımcı olayım

tşk ediyorum o halde diğer beğendiklerimiz satılmış zaten.çalışırken takip etmek zor oluyor çünki..

sana iki gün önce msj attım iki bot ne kadar olur diye cevap vermeyince birdaha msj yazmadım cnm

bende sana yazdım..18tutuyor. diye.. .görmedin sanırım..
zaten fiyatları yazılı aykkabıların üstünde.. indirim yapamam yani. zaten en düşük fiyatları yazdım.. botları alırsan eğer görürsün yani çok az giyildi.. 50tl ye almıştık biz. ben 10 tl yazdım..birisi alsında en azından işini görsün diye en düşük fiyatları yazdım..pembenin önüde deforma oldugu için 8 tl yaptım.. ne düşünüyorsun ...?

Back