- Konu Sahibi marjinalfaydali
-
teşekkür ederim hanımlar, içimde annelik duygusunun kıpraşmasını sağladınız :) ama aslında benim konuyu açmaktaki amacım, sizin hislerinizden çok, etrafınızdaki anne çocuk ilişkilerinde yanlışlık olarak görüp, sizin doğru yaptığınızı düşündüğünüz şeyleri paylaşmanız. yani siz herhangi bir durumda çocugunuza nasıl davranıyorsunuz da , başka bazı olumsuz davranışı olan çocuklardan farklı bir şekilde iyi, olumlu, huysuzluk etmeyen , mutlu birisi oluyor sizin çocugunuz?
limonagaci, topigini okudum, sadece okumakla kalacaktim su yukardaki postunu gorene kadar. uzun zamandir birileriyle paylasmak istediklerimi sana yazayim:
ben 34 yasindayim, 32 yasinda anne olmaya karar verdim. o vakte kadar gezip tozmakla ve kariyerimle mesguldum. 1 yil ugrastik, bendeki arizalardan dolayi cocugumuz olmadi, tup bebek yaptik. kizim simdi 7.5 aylik.
...............................
Ozet olarak iyi bir anne olabilmek icin vicik vicik analik duygulariyla dolu olman gerekmiyor. sadece sabirli olman ve ne yaptigini bilmen gerekiyor. belki benim gibi sonradan vicik vicik dolarsin o duyguyla, senelerce okuyup adim adim buyuttugun kariyerini tek hareketle noktalamaya deger gorursun cocugunu ve hic pisman olmazsin:)
iyi sanslar! a.s.
ilk hortlak ben olayım:))
20 yıllık evliyim...bir kızım var evlat edindiğim...yazılanları okudum.ben doğurmadım ama kızıma duyduğum hisler doğuranlarla aynı....
çokkk seviyorum onu...yıllarca hep bir kızım olsun istedim.denizimmiş benim kızım.yalnızzz;istemek başka bakmak çok başka birşeymiş itiraf edeyim...,.çok zorrr...çok yorucu....ama bir o kadar güzelllllllllll....bir o kadar mutluluk verici..her türlü yorgunluğunuza sinir harbinize rağmen sizi gelip sulu sulu bir öptü mü,dünyanın en mutlu insanısınız.kocamla yeni aşkımız oldu bizim...yazacak çokk şey var.ama maalesef zaman yok.çünkü yarına enerjil olmam gerekiyor.küçük cadıyla başa çıkabilmem için.
sevgiler...
ALLAH ailenız ve yavrunuzla mutlulugunuzu daım etsın onlar bızım gercek askımız hayat onlarla guzel
denzgeldı kızına kocaman opucıuklr kızlarımdan
canım denızgeldı valla cok zor yataga kendımı aksam bı atıyorum gece kalkmasam yıne ıyı ama nerde gece bes kez kalıyorum yıne ..bırı uyusa bırı uyanıyo..ama cok sukur saglıkla buyusunler ıns ..ıkı yas sendromu cabası bıde bagırmaları cıglıkları delı edıyo..senın kuzu nasıl
Arkadaşım özel sohbetinizi özelden yapın lütfen, konu dışına çıkmayın.Onun kuzu bunun kuzu şunun kuzu, kuzuların sağlığını konuşma topiği mi burası ?
canım denızgeldı valla cok zor yataga kendımı aksam bı atıyorum gece kalkmasam yıne ıyı ama nerde gece bes kez kalıyorum yıne ..bırı uyusa bırı uyanıyo..ama cok sukur saglıkla buyusunler ıns ..ıkı yas sendromu cabası bıde bagırmaları cıglıkları delı edıyo..senın kuzu nasıl
siz konuya bile katılmamışsınız.hem konu sahibi de değilsiniz..anlamadım.
topiğin adına bakarmısınız lütfen....ÇOCUĞUYLA İYİ İLİŞKİLER KURABİLMİŞ ANNELER LÜTFEN ANLATSIN
Belki yavrularmızın hatrını sorarak nasıl sağlıklı olabildiklerini,nasıl iletişim kurabildiklerini farklı yöntemlerini öğreneceğiz.
hiçbir yorumda bulunmayıp canınız sıkıldığında şeytan çatalı gösterdiğinize göre boş vaktiniz çok olmalıya da sinirli bir zamanda buraya girmişsiniz.
tahmin edebiliyorum.tabii senin üç katı bir yorgunluk.herhangi bir enerji içeceği ya da başka birşey kullanıyormusun.yiyecek,içeçcek.ben çok daraldığımda limonlu soda içiyorum .sanki iyi geliyor.daha dinç tutuyor.kendimi daha güçlü hissediyorum.bir kere de .ed.ull marka enerji içeceği denedim.güya kanatlandırrı diyor reklamında heh heh.oynatmadı bile..
ben de gece birkaç kez kalkıyorum üstünü örtmek için.tam bir saat yönünde dönerek uyyor.varmı böyle birşey yaaa.zilli...
iki yaş sendromunun okuyorum çok nette.araştırıyorum..bizim öyle çok fazla bağırıp çağırmamız yok tabenim çok üzerime geliyor.sabrımı deniyor.ama insnaız sonuçta...sırasıyla tv yi kapatıyor,prizlere elini uzatıyor,predelerin bağlarını bozuyorsonra da bana dönüp ı ı diyor.yok yapmıycam diyo....yemeğini yedikten sonra mama sandalyesinde ne varsa etrafa saçıyor atıyortablayı söküyor atıyoryiyecekleri mıncıklıyor.ayağıyla masayı devirmeye çalışıyor...bunlar normal yaramazlıklar mı oluyor?özellikle masaya ayağını uzatmasına tahammül edemiyorum.masayı devirdiği de oldu.üzerindekiler de öyle cabası..sesimi yükseltiyorum ne yalan....saygıyı öğrenmeli..çok akıllılar çünkü...herşeyi bile bile yapıyorlar...
bu konularda neler yapıyorsun?taktiklerin var mı?kitaplar daokuyorum ama daha bu konulara gelmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?