Allahım bir büyüseler sıpalar
Ama bu seferde başka sorunlar çıkacak. offfff
benim oğlumlada biz bu sorunları yaşıyoruz hep kendi istediği olsun vursun kırsın parçalasın sürekli zarar lı şeyler yapıyor tabiki bu evdeki herkezi yıpratıyor ben biraz daha anlayışlı davranırken baba doğal olarak hiddetleniyor ablalar desen öyle inan ne yapacağımı şaşırmış durumdayım hergeçen sene için oh diyorum 1 yaş daha büyüdü ve daha anlar artık beni diyorum ama daha dediğim dedik oluyor canı sağolsunda ne yapalım oda öyle büyücek konun için ayrıca teşekkür ederim çok bilgilendim canıma.s.
Yazı için çok teşekkür ederim. Son derece yararlı bir paylaşım olmuş.. Kuzum, büyüdükçe sorunlarıda büyüyor. Ben kızımı büyütürken öğrendim ama oğlumda inşallah bunları daha bilinçli atlatırım. Kızım inatçı değildi ama büyüdüğünde acısını çıkarttı.. :)) Oğlum kök söktürüyor, herşeyi kendi yapmak istiyor ama herşeyi maşallah bir yandan seviniyorum ama bir yandanda zorluyor beni.Sağlıcakla kalın..a.s.
bende aynı sorunu yaşıyorum benım oglum cok hırcın ve asi benımle ıstedıgını yapmasam sınır krızıne gırıyor ne yapacam ben ılla dedgı olacak bı trlu kafasına laf gırmıyor
paylaşımlar içinherkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum .benimde bir kızım var ve onun inatçılığıda beni çok zorluyor.Herşeyi kendi yapmak ve başarmak istiyor yapamadığı zamanda çok sinirleniyor ve hemen senin yüzünden başaramadım diye beni suçluyor bu durum karşısında ne yapacağımı şaşırdım
arakadaşlar hepimizde aynı sorun var sanırım bu bir süreç umarım huy haline gelmeden hallederiz atlatırız hepimiz
nasıl atlatacaz benımde sınırlerım ıyıce bozuldu allah hepımıze yardım etsın:çok üzgünüm:
nasıl atlatacaz benımde sınırlerım ıyıce bozuldu allah hepımıze yardım etsın:çok üzgünüm:
ya ben dıyım benımkıler ıkız bı kız bı erkek allah hepımızın çocuklarını bagıslasın buyutmek cok zor
bende aynı sorunu yaşıyorum benım oglum cok hırcın ve asi benımle ıstedıgını yapmasam sınır krızıne gırıyor ne yapacam ben ılla dedgı olacak bı trlu kafasına laf gırmıyor[/QU
benimki kız ama aynı şeyleri bende yaşıyorum ne zaman düzelir bilemiyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?