İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğunuzun anlamadiği bir konu varsa....

uzun kirpik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
1.598
1.224
44
Arkadaşlar oldukça başarılı bir çocuğun annesiyim.Çok çalusmak yerine, iyice öğreniyor.pratik kodlama yapiyor kafasinda.dersi beraber calisiyoruz.oyuna çok önem veriyoruz.Oynayan çocuk mutlu oluyor ve mutlu çocuk daha iyi öğreniyor.Çocuğu oyundan uzak tutunca, aklini derse verecek sanmayin....şimdi bir foto koyucam ve 9 ar sayamayan hangi çocuk buna baksa, birkaç dakikada 9 ar sayacak ve unutmayacak, karistirmayacak
Öğrenemedigi bir konu da kalmayacak.ister sözel ister sayisal.....

E hani nerde foto. Benimki 1 sınıf okumayı söktü şimdiden çok şükür. Şimdi toplama işleminden sanırım biraz zorlanıyoruz. Bildiğiniz iyi bir yöntem varmı 4 işlem için.

E hani nerde foto. Benimki 1 sınıf okumayı söktü şimdiden çok şükür. Şimdi toplama işleminden sanırım biraz zorlanıyoruz. Bildiğiniz iyi bir yöntem varmı 4 işlem için.
mutfakta yemek yaparken veya çamaşır asarken öğretmiştim ben.sadece dört işlem değil, kesiler filan da....3 yaşındayken 4 işlemi öğrenmişti ve 5 yaşındayken de kesiler, çarpım tablosu vs bitmişti.Ben hem anlatıp, hem de göstererek m öğretmiştim.Mesela çamaşır asarken 1 mandal ver diyordum ve parmağımla 1 yapıyordum.İlk başta hiç anlamıyordu.Sonra 1-2-3 ..derken öğrendik.Patates keserken, kesirleri öğrendik....

bu konunun amacını bır ben anlamadım herhalde :KK70:

X