• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Çocuğunuzu süte nasıl alıştırdınız yardm lütfen

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mucizebe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
3
0
36
Bolu
oglum 26 aylık dogrudürüst severek süt içmiyor en fazla yarım bardak içiyor. bunun bi yolu var mı tecrübeli annelerden yardım istiyorum...

200 gr lık küçük paket sade sütlerle alıştırdım. pipetle içmek değişik geldi
ilkinde bi yudum içti, ikicisinde içmedi, üçüncü seferde yarısını içti yarısını döktüü

ama öyle öyle alıştı. 3,5 yaşından sonra da bardakla vermeye başladım artık. masraflı olmaya başlamıştı
şimdi küçük oğlum 16 aylık. ona da aynı şekilde alıştırdım. o hala yarısı dökem aşamasında ama çok güzel içiyo maşallah

çok fazla eline verip yanından ayrılmayın. çoğunlukla siz tutun. görebileceği yere koyun vs

benden bu kadar faydası olur umarım

200 gr lık küçük paket sade sütlerle alıştırdım. pipetle içmek değişik geldi
ilkinde bi yudum içti, ikicisinde içmedi, üçüncü seferde yarısını içti yarısını döktüü

ama öyle öyle alıştı. 3,5 yaşından sonra da bardakla vermeye başladım artık. masraflı olmaya başlamıştı
şimdi küçük oğlum 16 aylık. ona da aynı şekilde alıştırdım. o hala yarısı dökem aşamasında ama çok güzel içiyo maşallah

çok fazla eline verip yanından ayrılmayın. çoğunlukla siz tutun. görebileceği yere koyun vs

benden bu kadar faydası olur umarım

çok teşekkürler..

Back