- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.631
- 548
- 40
- Konu Sahibi stjyrdrdiceksiniz
-
aynen de işte yaptık bi hata.keşke o kdar zorlamasydık küçükken.psikolojisini biraz kötü etkiledik.
geçmiş bi olay bu.anaokuluna başlamadan önce et sorunu halletmiştik okulda falan zorlanmasın diye.şu an ergen kendisi ama sorun çıkarıyor evde hep.sorguluyor geçmişiAnaokulunda başka cesit yemek yok mu varsa onu yesin
Et yemesine nasıl gerek olmaz? Tabiki tadını bilmeli,yemeli.Bir cok yemekte et bulunuyor.Köftesi,haslamasi bunlarinda tadını bilip seviyorsa yemesi lazim.Ne yiyecek ki baska türlü cocuk.Devamlı kurufasulye nohut mu yiyecek
et yemesinde hiçbir sıkıntı yok şu an.zamanında daha beterlerini yaptık.canım ondan sıkılıyor.kussa da yedirdik.anaokuluna başlayacak diye stresli dönemlerdi ciddiye almadık.şu an büyüdü ama psikolojisi de çalkantıda.acaba her şeye zorlayarak hata mı yaptık dedim kendi kendime.burnunu iyice sıkın nefes alamasın. O anda ağzını açacak işte tam o noktada eti sokun ağzına. çenesine baskı yaparak çiğnemesini sağlayın. Peşinden de su içirin ki yuttuğuna emin olun
İnsanlık yapayım dedim yapmayınca da üüü şikayet vahşet team oluyoruzve hala ciddili cevaplar verip bu psikolojik vakayı çözmeye çalışman seni aşırı tatlı yapıyor yahu :)
Tabi ki hata. Yani zorlamanız sadece daha çok iğrenmesine neden olmuş. Tercih sormamış ona söz hakkı tanımamışsınız. Çocuğun hayatını kendi hayatınız gibi yönlendirmeye çalışmışsınız. Bu zamana kadar olan olmuş bundan sonrasına bakmak lazım artık. Çocuğu daha fazla zorlamayınet yemesinde hiçbir sıkıntı yok şu an.zamanında daha beterlerini yaptık.canım ondan sıkılıyor.kussa da yedirdik.anaokuluna başlayacak diye stresli dönemlerdi ciddiye almadık.şu an büyüdü ama psikolojisi de çalkantıda.acaba her şeye zorlayarak hata mı yaptık dedim kendi kendime.
Baklagiller gaz yapiyor genelde,ve et sadece protein acisindan da degil.Vücuda güç kuvvet veriyor.Dinc tutuyor.Protein de protein deniliyor ve bunun için mutlaka et yemesi gerekmiyor .
Tadını bilsin , denesin fakat sevmiyorsa zorlamak hiç hoş değil .
Eki Görüntüle 2903078
Ayrıca devamlı kurufasulye , nohut yesin diye bir şey de demedim orada . Süt , yoğurt , peynir ve yumurta yeterli .
Et yiyen insanların , sırf tadı için yeyip sonra da yemeyen insanlara her ortamda ' aaaa nasıl olur da yemezsin ' şaşkın bakışı ve lafı da artık sıktı yani .
Zorlamayın hiçbişey içinetin dokusundan,kokusundan iğrense sofrada kussa tiksinmekten yüzünde çıban tarzı şeyler çıksa yine de zorla yedirir misiniz.
fikirlerinizi merak ettim.
İnsanlık yapayım dedim yapmayınca da üüü şikayet vahşet team oluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?