- Konu Sahibi stjyrdrdiceksiniz
-
Biz anlaşamıyoruz sanırım siz bizle dalga geçmek için açmışsınız konuyu çocuğun aklına bir şey demedimçocuk aklıyla kendi aklınızı bir tutyorsunuz.çocuk marketten alındıysa hayvan değildir diye düşünüyordu.sempatik geliyordu.küçük kardeşim.şimdi büyüdü ama
Ya bi daha dönüp niye sorsun yiyomuş şimdi her türlü eti. Sizin yaş kaç?biz de öyle düşündük.ama ileride karşı çıkarsa zorla yedirdiniz diye,kızarsa bize.nasıl savunacağım kendimi..anaokulundaydı.yemesi gerekiyordu ne yapalım.başta çok zorlandı ama şu an her türlü eti yiyor. kurbanda da kurbanı göstermeyiz ona.tekrardan iğrenmesin diye.ama büyüynce kendi kararı tabi ki
Allasen kurban istersen gostersene ne yapacak çocuk bu yaşta görüp hisse mi alacakbiz de öyle düşündük.ama ileride karşı çıkarsa zorla yedirdiniz diye,kızarsa bize.nasıl savunacağım kendimi..anaokulundaydı.yemesi gerekiyordu ne yapalım.başta çok zorlandı ama şu an her türlü eti yiyor. kurbanda da kurbanı göstermeyiz ona.tekrardan iğrenmesin diye.ama büyüynce kendi kararı tabi ki
Anaokulunda başka cesit yemek yok mu varsa onu yesinbiz de öyle düşündük.ama ileride karşı çıkarsa zorla yedirdiniz diye,kızarsa bize.nasıl savunacağım kendimi..anaokulundaydı.yemesi gerekiyordu ne yapalım.başta çok zorlandı ama şu an her türlü eti yiyor. kurbanda da kurbanı göstermeyiz ona.tekrardan iğrenmesin diye.ama büyüynce kendi kararı tabi ki
Bi saate alıstı mıeti gayet yiyor şu an.başlarda zorlandı ama.
haklsınız olmuş bitmiş .zamanında onun kararına saygı duymadığım için suçlu olduğumu düşünüyorum çünkü.içimi rahatlatmak adına açmıştım konuyu .Biz anlaşamıyoruz sanırım siz bizle dalga geçmek için açmışsınız konuyu çocuğun aklına bir şey demedim
Dalga geçmedim
Ne alaka çocuğun aklıyla kendi aklımı bir tutmak
marketten alındıysa hayvan değildir diye düşünen çocuk kaç yaşındaydı?
Büyümüş bitmiş nedir olay
Kucuk kardesiymis,simdi buyumusBu arada bir çocuk olduğunu da yeni öğrendim
Başta konuyu sadece öylesine açmıştınız da
Çocuk şimdi kaç yaşında?haklsınız olmuş bitmiş .zamanında onun kararına saygı duymadığım için suçlu olduğumu düşünüyorum çünkü.içimi rahatlatmak adına açmıştım konuyu .
anaokuluna yeni başlayacaktı hatta yüzünde değişik şeyler çıınca arkadaşlarım beni beğenmez diye çok üzülmüştü.keşke daha anlayışlı davransaydım.birden içime dert oldu ve konu açmak istedim ne var yani.
22 merve hanım!kardeşim 15 yaşında.ergenlik döneminde şu an.gayet asiYa bi daha dönüp niye sorsun yiyomuş şimdi her türlü eti. Sizin yaş kaç?
Ha sen dünyanın oluşumudan bir başlıyayım sonra günümüze geliriz diye mi düşündünçocuk aklıyla kendi aklınızı bir tutyorsunuz.çocuk marketten alındıysa hayvan değildir diye düşünüyordu.sempatik geliyordu.küçük kardeşim.şimdi büyüdü ama
Kaç yıl geçti ayrıca siz neden zorla yediriyorsunuz ki?haklsınız olmuş bitmiş .zamanında onun kararına saygı duymadığım için suçlu olduğumu düşünüyorum çünkü.içimi rahatlatmak adına açmıştım konuyu .
anaokuluna yeni başlayacaktı hatta yüzünde değişik şeyler çıınca arkadaşlarım beni beğenmez diye çok üzülmüştü.keşke daha anlayışlı davransaydım.birden içime dert oldu ve konu açmak istedim ne var yani.
Bana niye ünlem koydun şimdi? Sen daha asi olmayasın?22 merve hanım!kardeşim 15 yaşında.ergenlik döneminde şu an.gayet asi
aynen de işte yaptık bi hata.keşke o kdar zorlamasydık küçükken.psikolojisini biraz kötü etkiledik.Hayır yedirmem.
7 yaşında oğlum asla tavuk eti yemiyor . Farklı şeylerle açığı kapatmaya çalışıyoruz.
Kaç yıl geçti ayrıca siz neden zorla yediriyorsunuz ki?
Ben katılan olur katılmayan olur ablaların annecilik oynamasını doğru bulmuyorum kendi adıma
he yaş farkı 7 ymiş çocuk 6 yaşında olsa o zaman siz 13 sünüz
İki çocuk yani neden o zaman çocuğun yemeğinden sorumlu gibi davrandınız ki
ikinizde küçükmüşsünüz geçmiş bitmiş
Yani 15 yaşındaki çocuğun asilik yapacağı en son konu sen bana et yedirdin zorla ühü konusudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?