cocugunu kanguru da tasiyan varmi?

Jay82

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2008
18
0
286
Almanya
ben almanyada yasiyorum ve cocugu kanguruda tasiyan cok anne, baba görüyorum. Türkiyede de yayginlastimi acaba?

Bende çok taşıdım ama kızım büyüdü artık 13 aylık oldu taşıyamıyorum. Büyük kolaylık oluyor kanguru.

Hatta geçen gün ikizleri olan bi aile gördüm. Birini annesi, birini de babası, kanguruya koymuşlar bi güzel dolaşıyorlardı. Çok hoşuma gitmişti. Hayran hayran bakmıştım.

Canım benim kızım şu an 3 aylık ve birinci ayından beri kangru da taşıyorum
ama ağırlaştı sanırım zor oluyo artık=))

kan guru ilk aylar zararlı dedi doktorumuz bende 4aylıktı 6.ayınakadar taşıdım sonra bel agrılarım çok oldu bebegimde rahat edemiyodu bıraktım kullanmayı cnm

ben 3 ayından sonra tasımaya baslamıstım cok buyuk rahatlık tavsıye ederim..

Bende kızımı kanguruyla taşırdım,doğduğu günden itibaren kullandım,1995'te Türkiye'de baby slinglerden yoktu,ben kanguruyu yatak gibi yapıp kullandım ilk 4 ay,eğer 90lı yıllarda baby sling icat edilmediyse ilk mucidiyim diyebilirimkaydirigubbakcemile3 kızımda bende çok rahat ettik.
Kanguruyu sağlıksız bulursanız şayet ilk aylar için baby sling kullanabilirsiniz yada kanguru alıp benim gibi farklı şekilde takarak bebeği yatar pozisyonda taşıyabilirsiniz.

ben kizimi böyle uzun kumaslarla kendim baglayarak tasiyordum, ve hala tasiyorum, mesela carsiya gidipte cok yorudugum zaman el cantamdan cikarip, sirtima bagliyorum
Hic belim yada sirtim da agrimiyor cünkü okadar sık baliyorumki, kendi agirligimmis gibi hiselidmiyor.

(size resmimizi göstermek istedim ama link koymak yasakmis 100 den az yazi yazildiysa , nasil gösterebilirm??

Ben onu çok sağlıksız buluyorum.
Çocuk asılıyor iskelet yapısı zaten yok.
Bu sebeplede hediye gelen chicco kangurumuz olduğu halde hç kullanmadık.

chicco nun ki zaten cok iyi degil
manduca yada ergobaby diye aratdirdiginizda cocuklarin saglikli bicimde oturan kanguru lar görebilirsiniz.

küçük gezmelerde çok kullanışlı ama çok uzun gezmelerde hem taşıyan için hemde bebek için sağlıksız bişey ilk aylar için bende mune arkadaşımızın dediği gibi baby sling öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…