- 2 Şubat 2017
- 3.301
- 3.460
- 133
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
bu sorunları ve benzerlerini hep yaşadık 6 ay aralıksız gazı olacak yediğini çıkaracak rezene için bol bol karnını zeytin yağıyla ovun bacaklarını karnınına dogru hafif ittirerek gaz çıkışı sağlayın gazın en önemli sebebi emzirdikten 2-3 dakika sonra geğirmesini sağlayıp gazını söktürün.geçmiş olsun.Hadi yaoff kafayi yiycem valla cok korkuyorum btn gun nefes aliyomu die kontrol edip durdum.olmadi orayada gosteririrm
Ben gidip alcam brzdn marketten hoc yoktan iyidir herhlde.. perisanim bugun perisan
Merhaba bana da yazabilir mjsinjz? 16 gunluk bebegim var. Skn 2 gundur cok gazi varSende kendimi gördüm bundan 5 sene önce aynı senin gibiydim panik çaresiz ve ne yapacağını bilememe. Yanımda kimse yoktu bilen. Herşeyi bebeğin sana öğretecek endiselenme. . Birgün unutmam 25 yada 30 günlük oğlum tek başıma yıkama kararı aldım eşimle yada bi komsuyla yikardik genelde. Neyse yikadim bebeği çıkardım. Ana ağzı kopurmeye başladı. Kaptim çocuğu ağlaya ağlaya doktora gittim ölüyor diye. Doktor baktı güldü bana. Niye guluyorsunuz dedim. Korkma annesi ağzına çok az şampuan kacirmissin dedi. Bi rahatladim sonra yine ağladım o rahatlamayla. Şuan bebek bakımı kitabıni yazacak kıvama geldim eminim. .
Kusuyorsa bebeginiz en çok dikkat etmeniz gereken şey emzirdikten sonra kesinlikle sırtüstü yatirmayin. Kusarsa akcigerine kaçma ihtimali var. Sık sık uykuda kontrol edin bebeginizi. Gaz için de tamamen bitkisel birsey kullanmistim dilerseniz özelden yazabilirim. Geçecek bugünlerde ogreneceksiniz. Yumuk ellerini benim için Sevin :)
Bebegini sırt ustu yatırma hafifte olsa yan yatır bu kusması oldugunda bogulma riskini kaldırır. Kayısı suyu içebilirsin bu seni rahatlatırOncelikle basliktanda gorundugu gibi derdim var lutfen konumu tasimayin
Gunaydin kk uyeleri lutfen bana yardimci olun dun 17 gunluk bebegim elllerimde ölucekti nerdeyse mosmor oldu :'( odada oturuyodum bebegimin oksuruk sesi gelince kostum yanina bebegim morariyordu kucagima aldigimda agzindan burnundan kustu yaklasik iki dakika sanirim onu kendine getirmeye calistim ters cevirdim sirtini sivazladim hafif vurdum bebegim nefes alamiyodu sonra kendine geldi nefes aldi.acile goturduk dr eliyle karnina bisiler yapti gazi var dedi "gazdan morarirmi "die sorunca tabiki hanimefendi bebek hava yutuyo lavman yapin pazartesi mutluka cocuk ploklinige goturun dedi.lavman yaptik bebegim busuru kaka yapti rahatladi uyudu butun gece uyumamisti bebegim.soruma gelicek olursak.isin tuaf tarafu sezeryandan sonra ogun bugundur benimde gazim var ben bile zorlaniyorum kaldiki bebegim nekadar zorlaniyodur simdi :'( ben bu sorunu nasil halledebilirim nette biraz arastirdim ihlamur rezene cayi falan oneriyolar hic bunu deneyen varmi gercekten ise yaradimi.yada yaptiniz baska bisi varmi bana yardim edin.ilk bebegim cok korktum dun bebegim ellerimden kayip gidicekti bidaha bu durumu yasamak istemiyorum
Hep yan yatiyoum zaten cnm bn oksuruk sesiyle odaya kostum.kucama aldim bnm ustume kustuBebegini sırt ustu yatırma hafifte olsa yan yatır bu kusması oldugunda bogulma riskini kaldırır. Kayısı suyu içebilirsin bu seni rahatlatır
Allah bagislasin cnm.mama vermiyorum sutumle besleniyor.gazi icin metsil di adi sanirim onu kullaniyorum.ama gunde 1 ke veriyodum bebegimi 3 kez verilmesi gerektigi halde.korkuyodum ilac vermeye daba cok kucuk oldugu icin.dr goturdum dr damlayi gunnde 4 kez vericeksin dedi suan oyle yapiyorum damlayi verince bebegim rahatliyor.bana gelince cok sukur iki gundir gaz sorunum yokbende sezeryanli 25 gunluk anneyim gaz ve kabizlik bendede var kabizlik icin dr um bir ilac vermisti gaz icin yapacak bisey bulamadim ama bebegim icin cig kabak cekirdegi yiyorum bagirsaklari cok rahatliyo gazi icinde bir ilaci var eczaciniz verir mamami veriyosunuz acaba bebeginize sutlemi birikti okadar kaka?
birde zeytin yagiyla karin masaji yapin netten videolari izleyebilirsiniz
bende infantum kullaniyordum gunde 4 yerine 1 veriyordum sizin gibi ama bi ise yaramuyodu 4 kez vermeye basladim herkesin kaygisi ayni demekki :) allah hepimizin evladini bagislasin sizede cok gecmis olsunAllah bagislasin cnm.mama vermiyorum sutumle besleniyor.gazi icin metsil di adi sanirim onu kullaniyorum.ama gunde 1 ke veriyodum bebegimi 3 kez verilmesi gerektigi halde.korkuyodum ilac vermeye daba cok kucuk oldugu icin.dr goturdum dr damlayi gunnde 4 kez vericeksin dedi suan oyle yapiyorum damlayi verince bebegim rahatliyor.bana gelince cok sukur iki gundir gaz sorunum yok
Tatlim benimkinin farkli sorunlari varmis.. gaz degil usutmus maslesef.. kustu atesi cikti vs. Burnu tikandi kuzumun.. bi iyilesseydiBence de zaten a 101 de satılıyor. Bimde de var. Eğer işe yararsa haber verir misin? :)) geçmiş olsun bu arada umarım düzelir bebiş
AA çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşir.. KıyamammTatlim benimkinin farkli sorunlari varmis.. gaz degil usutmus maslesef.. kustu atesi cikti vs. Burnu tikandi kuzumun.. bi iyilesseydi
Saol cnm.. suan gozetim altinda..tikanip nefes alamiyodu.. bu yuzden kontrol altinda sukurler olsun..AA çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşir.. Kıyamamm
Saol cnm.. suan gozetim altinda..tikanip nefes alamiyodu.. bu yuzden kontrol altinda sukurler olsun..
Duzelir tabii insallah.. cok kucuk oldugu icin insan endise duyuyo zaten.. 3 aydan sonra olsaydi biraz daha az korkardim.. daha 8 haftalik bile degilOf ya şu minik bebekler hasta olunca dayanamıyorumsabkırlı ol düzelicek inşallah
Duzelir tabii insallah.. cok kucuk oldugu icin insan endise duyuyo zaten.. 3 aydan sonra olsaydi biraz daha az korkardim.. daha 8 haftalik bile degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?