Çoçugunmu var derdin var

Hadi ya off kafayi yiycem valla cok korkuyorum btn gun nefes aliyomu die kontrol edip durdum.olmadi orayada gosteririrm
bu sorunları ve benzerlerini hep yaşadık 6 ay aralıksız gazı olacak yediğini çıkaracak rezene için bol bol karnını zeytin yağıyla ovun bacaklarını karnınına dogru hafif ittirerek gaz çıkışı sağlayın gazın en önemli sebebi emzirdikten 2-3 dakika sonra geğirmesini sağlayıp gazını söktürün.geçmiş olsun.

Merhaba bana da yazabilir mjsinjz? 16 gunluk bebegim var. Skn 2 gundur cok gazi var

Bebegini sırt ustu yatırma hafifte olsa yan yatır bu kusması oldugunda bogulma riskini kaldırır. Kayısı suyu içebilirsin bu seni rahatlatır

bende sezeryanli 25 gunluk anneyim gaz ve kabizlik bendede var kabizlik icin dr um bir ilac vermisti gaz icin yapacak bisey bulamadim ama bebegim icin cig kabak cekirdegi yiyorum bagirsaklari cok rahatliyo gazi icinde bir ilaci var eczaciniz verir mamami veriyosunuz acaba bebeginize sutlemi birikti okadar kaka?
birde zeytin yagiyla karin masaji yapin netten videolari izleyebilirsiniz

Allah bagislasin cnm.mama vermiyorum sutumle besleniyor.gazi icin metsil di adi sanirim onu kullaniyorum.ama gunde 1 ke veriyodum bebegimi 3 kez verilmesi gerektigi halde.korkuyodum ilac vermeye daba cok kucuk oldugu icin.dr goturdum dr damlayi gunnde 4 kez vericeksin dedi suan oyle yapiyorum damlayi verince bebegim rahatliyor.bana gelince cok sukur iki gundir gaz sorunum yok

bende infantum kullaniyordum gunde 4 yerine 1 veriyordum sizin gibi ama bi ise yaramuyodu 4 kez vermeye basladim herkesin kaygisi ayni demekki :) allah hepimizin evladini bagislasin sizede cok gecmis olsun

Bence de zaten a 101 de satılıyor. Bimde de var. Eğer işe yararsa haber verir misin? :)) geçmiş olsun bu arada umarım düzelir bebiş
Tatlim benimkinin farkli sorunlari varmis.. gaz degil usutmus maslesef.. kustu atesi cikti vs. Burnu tikandi kuzumun.. bi iyilesseydi

Duzelir tabii insallah.. cok kucuk oldugu icin insan endise duyuyo zaten.. 3 aydan sonra olsaydi biraz daha az korkardim.. daha 8 haftalik bile degil

Tabi ki ilk zamanlar zaten endişeli geçiyor. Çok küçük henüz böyle endişelenmen çok normal. 3 aydan sonra bağışıklığı güçlendiğinde daha rahat olursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…