Bacım yanlış anlama bazen biz bilmese herşey göründüğü gibi olmaya bilirArkadaşlar merhabalar ben kısaca kızımın durumunu anlatayım benim 5.5 yaşında kızım var yaklaşık 6 7 ay önce kendi kendine konuşmaya başladı sonra sürekli ağlamaya bağırmaya başladı hayali arkadaş dediler ama durum git gide çıkmaza girdi cıvıl cıvıl çocuk gitti yerine bambaşka bir çocuk geldi okula başlayınca geçer dedik geçmedi okulda da sorunlar devam etti daha sonra psikiatri risperdal yazdı 0,25 kullanmaya başladıktan yaklaşık 2 hafta sonra ilaç etkisini gösterdi hayali arkadaşı mı artık her ne ise konuştuğu onunla konuşmayı bıraktı okulda daha uyumlu oldu ağlamayı bağırmayı bıraktı yaklaşık 2 ay gayet güzel gidiyordu sonra bir anda tekrar başladı kendi kendine konuşmaya bağırmaya yaklaşık 1 aydır özellikle o kadsr hırçınlaşıtıki bizi çok zorluyor okulda sürekli sorun çıkarıyor bağırıyormş öğretmeni dinlemiyormş doktor dozunu 0,50ye çıkardı yaklaşık 9 gün oldu ama hala etki etmedi ilaç aynı davranışları devam ediyor ve artk ne yapacağımızı şaşırdık aylardır psikologa gidiyoruz psikiatriye gidiyorz o kadar güzel ilerlemiştik ki ama sonra tekrar en başa döndük ve artk ailecek çok yıprandk ilaç neden etkisini göstermiyor bilmiyorum nolur böyle bi sorun yaşayan varsa yazsın artk ne yapacağımızı bilmiyoruz
Bacım yanlış anlama bazen biz bilmese herşey göründüğü gibi olmaya bilir
Kızın gece uyuduktan snra başına kuran aç
Suyun içinə 7 Ayetel Kürsi 7 nas7 Felak oku içir ona bir kaç gün devam et
Kızın için bir adak ada onu ver yazdıklarını okurken degisik bir enerji aldım
Dediğimi yap gene huzursuzsa psikolojik İnanın hergün okuyorm kuran açıyorm hocaya da gittik hiçbirşey yok çocukta dedi
Cevap verdiğiniz için Allah razı olsun kardeşim inşallah onları da yapayım şifayı verecek olan Allah biz vesilelere sığınıyoruz sadece bu durumu yaşayan birileri varmı sanırım bunu duymaya ihtiyacım varBacım yanlış anlama bazen biz bilmese herşey göründüğü gibi olmaya bilir
Kızın gece uyuduktan snra başına kuran aç
Suyun içinə 7 Ayetel Kürsi 7 nas7 Felak oku içir ona bir kaç gün devam et
Kızın için bir adak ada onu ver yazdıklarını okurken degisik bir enerji aldım
Dediğimi yap gene huzursuzsa psikolojik bence
Allah sizində yardımcınız olsun bu gece vakti buraya yazmışsınız Rabbim şifa versin çocuğunuza insanlar o kdr kötü ki herkesten her kötülüğü bekleyin o yüzden herşeyi düşünün Allah'a emanet olun . inşallah şifa olur.Cevap verdiğiniz için Allah razı olsun kardeşim inşallah onları da yapayım şifayı verecek olan Allah biz vesilelere sığınıyoruz sadece bu durumu yaşayan birileri varmı sanırım bunu duymaya ihtiyacım var
Allah razı olsun amin inşallah sizde Allaha emanet olunAllah sizində yardımcınız olsun bu gece vakti buraya yazmışsınız Rabbim şifa versin çocuğunuza insanlar o kdr kötü ki herkesten her kötülüğü bekleyin o yüzden herşeyi düşünün Allah'a emanet olun . inşallah şifa olur.
Adaşımı benim için öpün Onun için dua edeceğim.. banyo da yıkanırken sirkeli suya da nas Felak ayetel Kürsi okuyup yıkayın kızınızıAllah razı olsun amin inşallah sizde Allaha emanet olun
Allah sizden razı olsun inanın ağlayarak yazıyorm şu an hiç tanımadğm bir insan kızım için dua edicek bende sizin için edicem zeynep hanım Rabbim sizinde ne muradınz varsa versin bu saatte bana birilerinin kızıma dua edeceğini bilmek beni inanın çok duygulandırdıAdaşımı benim için öpün Onun için dua edeceğim.. banyo da yıkanırken sirkeli suya da nas Felak ayetel Kürsi okuyup yıkayın kızınızı
Allaha emanet olun
Üzülmeyin Allah şifasını verir herkes imtihanda sabır edin inanarak yapın .:)Allah sizden razı olsun inanın ağlayarak yazıyorm şu an hiç tanımadğm bir insan kızım için dua edicek bende sizin için edicem zeynep hanım Rabbim sizinde ne muradınz varsa versin bu saatte bana birilerinin kızıma dua edeceğini bilmek beni inanın çok duygulandırdı
Üzülmeyin Allah şifasını verir herkes imtihanda sabır edin inanarak yapın
Öncelikle çok teşekkür ederim yazdğnz için yaklaşık 5 aydır psikologa gidiyorz oyun terapisti alıyo kızım ve gerçekten inanılmaz derecede güzel ilerliyodk taki hayali arkadaşı yada her neyse kafasında kurduğu o şeye kadar daha önce çok fazla tv tablet izliyordu onunda kötü bir etkisi kaldı sanrm çünkü resim çiziyor çizdiği resimler izlediği şeylerden esinlenilerek çİziyo şu an sıfır tv tablet vermiyorz ama sanrm brisz geç kaldıkMerhaba risperdalın etki etmesi doz artışından sonra birkaç hafta sürer ama ilaç uzun süre etki etmezse veya davranışlar kötüye giderse o zaman ilacın uygunluğunun gözden geçirilmesi gerekir. Psikiyatriye ek olarak bir çocuk psikoloğu veya oyun terapisti ile görüşebilirsiniz siz de bu davranışları ne zaman hangi durumlarda yaptığını gözlemleyin mutlaka belki de belli durumlar tetikliyordur çok geçmiş olsun
Moralinizi bozmayın lütfen bu yaş grubunda bazen böyle durumlar olabiliyor düzelmesi için zaman gerekiyor bu inişli çıkışlı bir süreç siz gerekli önlemleri almışsınız zaten zamanla mutlaka geçecektirÖncelikle çok teşekkür ederim yazdğnz için yaklaşık 5 aydır psikologa gidiyorz oyun terapisti alıyo kızım ve gerçekten inanılmaz derecede güzel ilerliyodk taki hayali arkadaşı yada her neyse kafasında kurduğu o şeye kadar daha önce çok fazla tv tablet izliyordu onunda kötü bir etkisi kaldı sanrm çünkü resim çiziyor çizdiği resimler izlediği şeylerden esinlenilerek çİziyo şu an sıfır tv tablet vermiyorz ama sanrm brisz geç kaldık
Neler çiziyor mesela? Aslında çizdikleri çok önemli, iç dünyasının aynası o yaşta. Şiddet vs içerikli mi çizimleri?Öncelikle çok teşekkür ederim yazdğnz için yaklaşık 5 aydır psikologa gidiyorz oyun terapisti alıyo kızım ve gerçekten inanılmaz derecede güzel ilerliyodk taki hayali arkadaşı yada her neyse kafasında kurduğu o şeye kadar daha önce çok fazla tv tablet izliyordu onunda kötü bir etkisi kaldı sanrm çünkü resim çiziyor çizdiği resimler izlediği şeylerden esinlenilerek çİziyo şu an sıfır tv tablet vermiyorz ama sanrm brisz geç kaldık
Ablacım o kişi benim ta kendisiyim sana canı gönülden yardımcı olmak isterim yönlendirmek isterim gönlünü ferah tut 26 yaşındayım evlendim yuvamı kurdum çok şükür nasıl ulaşırım sana bilmiyorum çok uzun detaylı bir durum aynı yollardan geçtim annemle babamla 4 yaşından beri. Seni en iyi ben anlarım instagramın vs varmı ?Arkadaşlar merhabalar ben kısaca kızımın durumunu anlatayım benim 5.5 yaşında kızım var yaklaşık 6 7 ay önce kendi kendine konuşmaya başladı sonra sürekli ağlamaya bağırmaya başladı hayali arkadaş dediler ama durum git gide çıkmaza girdi cıvıl cıvıl çocuk gitti yerine bambaşka bir çocuk geldi okula başlayınca geçer dedik geçmedi okulda da sorunlar devam etti daha sonra psikiatri risperdal yazdı 0,25 kullanmaya başladıktan yaklaşık 2 hafta sonra ilaç etkisini gösterdi hayali arkadaşı mı artık her ne ise konuştuğu onunla konuşmayı bıraktı okulda daha uyumlu oldu ağlamayı bağırmayı bıraktı yaklaşık 2 ay gayet güzel gidiyordu sonra bir anda tekrar başladı kendi kendine konuşmaya bağırmaya yaklaşık 1 aydır özellikle o kadsr hırçınlaşıtıki bizi çok zorluyor okulda sürekli sorun çıkarıyor bağırıyormş öğretmeni dinlemiyormş doktor dozunu 0,50ye çıkardı yaklaşık 9 gün oldu ama hala etki etmedi ilaç aynı davranışları devam ediyor ve artk ne yapacağımızı şaşırdık aylardır psikologa gidiyoruz psikiatriye gidiyorz o kadar güzel ilerlemiştik ki ama sonra tekrar en başa döndük ve artk ailecek çok yıprandk ilaç neden etkisini göstermiyor bilmiyorum nolur böyle bi sorun yaşayan varsa yazsın artk ne yapacağımızı bilmiyoruz
Ablacım o kişi benim ta kendisiyim sana canı gönülden yardımcı olmak isterim yönlendirmek isterim gönlünü ferah tut 26 yaşındayım evlendim yuvamı kurdum çok şükür nasıl ulaşırım sana bilmiyorum çok uzun detaylı bir durum aynı yollardan geçtim annemle babamla 4 yaşından beri. Seni en iyi ben anlarım instagramın vs varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?