- 25 Ekim 2023
- 13
- 2
- 1
- 37
- Konu Sahibi creamyalmond
-
Evet düşme vakasıyla gelenlere uygulanıyormuş, sonrasında başka bir dr la konuştuğumda düşme olarak gittiyseniz hemen hemen her dr kendisini sağlama almak için yapar olurda sonrasında bir komplikasyon yaşanırsa ona dava açma hakkınız doğar çünkü dedi. Ama küçücük bedenler daha bir elle muayene et hikayeyi dinle inceleBazi şeyler mecbur. İlaçlar vs de maşuk değil ama kar zarar durumu malesef..
Yanlış anlamayinda es kaza altindan baska sey cikinca doktorlar darp ediliyo bi tomografi istemedi diye. Ne gerekiyosa onu yapiyolar kücük ihtimal bile olsa atlamiyorlar bu yüzden şakır şakır çekiliyor zararli mi derseniz zararli. Gelismis ülkelerde boyle bir durum yok zira onlarda doktora efelenmede yok. Olur olmadik her seye rontgen ilac isteyen bir milletimiz varEvet düşme vakasıyla gelenlere uygulanıyormuş, sonrasında başka bir dr la konuştuğumda düşme olarak gittiyseniz hemen hemen her dr kendisini sağlama almak için yapar olurda sonrasında bir komplikasyon yaşanırsa ona dava açma hakkınız doğar çünkü dedi. Ama küçücük bedenler daha bir elle muayene et hikayeyi dinle incele
Evet öyleymiş yetişkinler için çöm sorun olmuyormuş üstüste olmadığı taktirde ama 15 yaş altı çocuklarda Hücre bölünmesi fazla olduğundan DNA bozuluyormuş ,10 sene sonra lösemi riski fazlasıyla artıyor yazıyor heryerde of okudukça kahroluyorum.Sapasağlam çocuğu sırf evhamım yüzünden götürdümBi sey olmaz , radyasyon elimizdeki telefon, wifi, mikrodalga,airfry, saç kurutmada her şeyde var. Sürekli maruz kalma durumunda rahatsizliklar olur oda ard arda mesela röntgeni çeken kisilerde ölçüm cihazi olur belirli seviyeye gelince personel dinlendirilir fazla maruz kaldigi icin hastalarda bir sey olmaz oyle hemen
Evet maalesef ama kurunun yanında yaşta yanıyor işte canımızı güvenip emanet ediyoruz gerekli mi gereksiz mi bir inceleseydi o kadar panik oldum ki karşısında sorgulayamadan kendimi koridorda buldum aradan 24 saat geçmiş nerdeyse geç kaldık eyvah diyeYanlış anlamayinda es kaza altindan baska sey cikinca doktorlar darp ediliyo bi tomografi istemedi diye. Ne gerekiyosa onu yapiyolar kücük ihtimal bile olsa atlamiyorlar bu yüzden şakır şakır çekiliyor zararli mi derseniz zararli. Gelismis ülkelerde boyle bir durum yok zira onlarda doktora efelenmede yok. Olur olmadik her seye rontgen ilac isteyen bir milletimiz var
Ah annelik delilik gerçekten, ben sağlikciyim bende boyle evham yapiyorum insan evladi söz konusu olunca ince eliyor. Ama travmaya bir suru vaka goturmus biri olarak inanin boyle bir durum osla ortalik kirilip geçilirdi hastaliktan. Bir sey olmaz ama illa bi şekilde icim rahatlasin diyorsaniz banyodan sonra banyo suyuna kaya tuzu eritin onla dus aldirin vucuttaki kotu birikintiler gider. Radyasyon ve agir metaller icin tahin tükettirin bundan sonra aklinizda olur hemen çektirmez imza atarsiniz hastaneyeEvet öyleymiş yetişkinler için çöm sorun olmuyormuş üstüste olmadığı taktirde ama 15 yaş altı çocuklarda Hücre bölünmesi fazla olduğundan DNA bozuluyormuş ,10 sene sonra lösemi riski fazlasıyla artıyor yazıyor heryerde of okudukça kahroluyorum.Sapasağlam çocuğu sırf evhamım yüzünden götürdüm
Ahhh evhamım, imza olayını sizden öğrendim şimdiAh annelik delilik gerçekten, ben sağlikciyim bende boyle evham yapiyorum insan evladi söz konusu olunca ince eliyor. Ama travmaya bir suru vaka goturmus biri olarak inanin boyle bir durum osla ortalik kirilip geçilirdi hastaliktan. Bir sey olmaz ama illa bi şekilde icim rahatlasin diyorsaniz banyodan sonra banyo suyuna kaya tuzu eritin onla dus aldirin vucuttaki kotu birikintiler gider. Radyasyon ve agir metaller icin tahin tükettirin bund
Bizde aslında mecburi bir durum yoktu ondan kızıyorum kendime aradan bir gün geçmişti gittiğimizde, okuduklarımdan sonra konuştuğum dr lardan sonra kendime gelemedim çoğu gerek yokmuş neden yaptılar dedi çünkü en baştaYa yanlış anlamayın ama biraz abartmıyor musunuz? Benim oğlum 2 yaşındayken düştü kafasının arkası yarıldı mecbur tomografi çekildi kar zarar meselesi var ortada . Böyle şeyler düşünüp delirmedim
Okuduklarım yapılan makaleler, bir kuyunun içine attı beni sanki çocuğumu kendi ellerimle hastalığın kucağına atmış gibi hissediyorum o yüzden merak ettim önceden yaptıranlar kan değerlerini etkilediği vs2 yaşında bebeğim tomografiye girdi. Hem de anestezi ile. Abartmasak mı? Mr a girmek daha risksiz evet ama düşündüğünüz kadar tehlikeli bir şey olsa zaten kullanılmazdı.
Tomografi çekilme amacı neydi kırık var mı yok mu ? Onun için miBizde aslında mecburi bir durum yoktu ondan kızıyorum kendime aradan bir gün geçmişti gittiğimizde, okuduklarımdan sonra konuştuğum dr lardan sonra kendime gelemedim çoğu gerek yokmuş neden yaptılar dedi çünkü en başta
Ben burnu biraz şişip morluk oluşmaya başlayınca bir uzman görsün istedim açıkçası ilk defa yaşadığımız bişeydi kırık olabilir mi diye korkup götürdük. Dr hem yüz hem kafa tomografisi istemiş. bakmadan konuşmadan acil tomografiye alalım hemen dedi ilk başta yazdığım gibi o ara sıraladım şu yok bu yok diye amaTomografi çekilme amacı neydi kırık var mı yok mu ? Onun için mi
Zaten düştükten 24 saat sonra gitmiştik dr’a amacımız bir uzman görsün kırık vs olma ihtimali olabilir mi benim aklımda krem yada sprey yazar diye düşünce vardıBurada siz değil doktor hatalı gözlem altında acilde tutması gerekiyordu ve tomografiye hemen sokmaması gerekiyordu belli ki tecrübeli bir doktor değilmiş ön muayene ve müşahede sonrası gerekli görürse tomografiye yolluyorlar çocukları bir kereden bir şey olmaz sanırım içinizi karartmayın iyi enerji verici şeyler düşünün
Ee çocuk ağlıyor muydu ağrısı var mıydı kırık olsa ağrır çok çocuk duramaz ne diye tomografiye yolladı kiZaten düştükten 24 saat sonra gitmiştik dr’a amacımız bir uzman görsün kırık vs olma ihtimali olabilir mi benim aklımda krem yada sprey yazar diye düşünce vardı
Ama doktor da haklı yani yapmasa sorunduBen burnu biraz şişip morluk oluşmaya başlayınca bir uzman görsün istedim açıkçası ilk defa yaşadığımız bişeydi kırık olabilir mi diye korkup götürdük. Dr hem yüz hem kafa tomografisi istemiş. bakmadan konuşmadan acil tomografiye alalım hemen dedi ilk başta yazdığım gibi o ara sıraladım şu yok bu yok diye ama
Ağlama vs yok günlük hayatımıza devam ettik o gün sinema yemek sadece birşey olursa neden götürmedim dr dememek için götürdüm. Doktor acıyormu dedi acıyor dedi oğlum onun üstüne acil alalım dedi neye uğradığımı şaşırdımEe çocuk ağlıyor muydu ağrısı var mıydı kırık olsa ağrır çok çocuk duramaz ne diye tomografiye yolladı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?