• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocuguna Sedasyon ile dış tedavisi yaptıran var mi

14112006

Biz artık 4 kişiyiz.
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
1.876
456
163
Merhaba cumartesi gunu 5.5 yaşındaki oğluma sedasyonla çekim kanal tedavisi ve dolgu yapılacak çok endişeliyim aranızda yaptıran var mı nasıl bir işlem ne kadar sürüyor sonrasında çocuğun durumu nasıl oluyor

merhaba "ankarada diş hekimi tavsiyesi" başlığımı okursanız orda bahsettim ben. burda tekrar yazmayım uzun biraz maceramız:)

Merhaba cumartesi gunu 5.5 yaşındaki oğluma sedasyonla çekim kanal tedavisi ve dolgu yapılacak çok endişeliyim aranızda yaptıran var mı nasıl bir işlem ne kadar sürüyor sonrasında çocuğun durumu nasıl oluyor
ankara tepebaşı adsm den yaptırmıştım 5 yaşındaydı kızım uyutuyolar yaklaşık 1 saat kaldı içerde 7 dolgu 1 çekim yapıldı sonrasındada gayet iyiydi ya çok şükür sıkıntımız olmadı

Merhaba arkadaslar herkesin cocuklari iyi oldu mu acaba bizimki genel anestezi ile olacak yarin cok korkuyorum

hiç korkmayın. biz de önceleri epey korktuk ama işlem çok rahat oldu. 7 dolgu, 1 çekim yapıldı oğlum rahat etti. Dr. Ece Öztoprak yaptı, ilgili bir doktor simdi sadece kontrollere gidiyoruz yanına.

hiç korkmayın. biz de önceleri epey korktuk ama işlem çok rahat oldu. 7 dolgu, 1 çekim yapıldı oğlum rahat etti. Dr. Ece Öztoprak yaptı, ilgili bir doktor simdi sadece kontrollere gidiyoruz yanına.
Tesekkurler bizde yaptirdik cok sukur iyi gecti hic olmazsa agrilari gecti yavrumun

Back