• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuguna penisilin igne yaptıranlar yardımınız lazım

merhaba canım
çocukluğumda sinüzitim nedeniyle 2 yıl ayda 1 olmak üzere penisilin tedavsi gördüm.gerçekten çok etkili bir tedavi yöntemi ancak ben ağrısından dolayı hiç istemezdim ama yapacak birşey yoktu tabii.
emin ellerde ve sürekli aynı kişiye yaptırmaya çalış. bana alerji testi yapmışlardı bir sorun yaşamadım çok şükür.
hastalığımdan da tamamen kurtuldum. acil serviste ve emin ellerde olduktan sonra korkma. her tedavi yönteminde bazı riskler var ne yazıkki. acil şifalar diliyorum

cok ağrıyor dıyorlar cocuk cok korkuyor son yaptırdıgımızdan berrı anne bır daha bana ıgne yaptırma nolur dıyor 5 dk ayagına basamaı topalladı

dıger ıgnelerden farklı bır agrısmı var merak edıyorum
yavrum bırde yolda ıgneye gıttıgımızı bılıyor bana anne bugun benım ölüm gunum demezmı 6 yasında cocuk boyle konusunca ınsan kotu oluyor alerjı rıskını de bıldıgımden cok kotu oldum

penadur yada deposilin tam 20 yaşıma kadar yaptırdım yani 6 yıl boyunca her ay yazın ayda bir kışın 21 günde bir..bir kere bile allerjik reaksiyonla karşılaşmadım ama o hiç belli olmuyor bir ay yapmaz bakarsın öteki ay yapar allerji..siz bu igneyi yaptıracakken muhakkak iyi bir acili olan bir hastanede yaptırın .ben bademciklerimden dolayı yaptırıyordum. geçmiş olsun..

ya sımayda beta tasıyıcısı olabılırmıs bagdemcıkle ılgılı gorunuyor ama sımayın bagdemcıgınden bır sorun yasamadık daha 2. ıgneden sonra tekrar kan tahlılı yapılacak ozaman kbb da goturecem bakalım gercekte bagdemcıklerınde sorun varmı

cok ağrıyor dıyorlar cocuk cok korkuyor son yaptırdıgımızdan berrı anne bır daha bana ıgne yaptırma nolur dıyor 5 dk ayagına basamaı topalladı

dıger ıgnelerden farklı bır agrısmı var merak edıyorum
yavrum bırde yolda ıgneye gıttıgımızı bılıyor bana anne bugun benım ölüm gunum demezmı 6 yasında cocuk boyle konusunca ınsan kotu oluyor alerjı rıskını de bıldıgımden cok kotu oldum

bende hiç gitmek istemezdim. normal iğneden çok farklı ağrısı. bacağın ağırlaşıyo yanıyo hareket ettiremiyorsun. uzun süre yürümekte bile zorlanıyosun.

alerji riski var ama dediğim gibi bir çok tedavi yönteminde bu var. geçmiş olsun tekrardan canım

ha birde eger çok agrı yapıyorsa yapan hemşireden rica edin tozu ya lidokainli suyla sulandırsın yada ignenin ucuna azcık jetokain çeksin agrızı en aza iner..

ha birde eger çok agrı yapıyorsa yapan hemşireden rica edin tozu ya lidokainli suyla sulandırsın yada ignenin ucuna azcık jetokain çeksin agrızı en aza iner..

nalancım dr umuz lidokaini receteye yazdı aldık ama acıle gıttıgımızde hemsıre bununda alerjı rıskı var dedı dr a sorun dedeım dr a gıdıp sordu dr u gormedım ben oda oyle demıs kararı bana bıraktılar eger buda alerjı yaparsa penısılınmı lidokaınmı ayırt edmeyız bız tavsıye etmıyoruz dedıler bende vazgectım yaptırmadım bılemıyorum dr yazdı ama enjeksıyon konusundada acıldekıler uzmanlar onun ıcın onları dınledım jedokain ne onu ılk duyuyorum bırde bıze ılk olarak dr umuz surup demıstı her hafta aynı gun vereceksınız dıye sonradan ıgneye dondu ınsallah bu surpla devam ederız her ay cok buyuk bır stres bu :gitme:

Ben 4 gün önce beta teşhisiyle deposilin 1.2 oldum valla sol kalçam ve bacaim 5 gündür iptal daha önce penesilinde ve penadurda oldum ama hiçbiri bu kadar acımadı heleki bide 28 yaşındayım çok ağır hala iyileşemedim Yada hemşire kasimami yaptı nedir

Back