• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları çocuğuna işitme testi yaptıran varmı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

yxixldan74

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2007
248
7
96
Uşak
selam kızlar! 20 gündür doktor doktor geziyoruz.bizim oğlumuzla ilgili otizm
şüphemiz vardı, bu konuda iyi bir prof.a gittik ve otistik olmadığını düşündüğünü ama mutlaka odiometrik inceleme istediğini çocukta hafif sesleri duymama vb sorun olabilecegini söyledi.araştırdığıma göre bu incelemeler esnasında anestezi uygulanıyormuş oğlumda kısa sürede büyük gelişme kaydettik boşuboşuna anestezi almasına gönlüm elvermiyor bu konuda bilgisi olan varmı?

canım geçmiş olsun önce.
bende yaptırdım işitme testi.özel hastaneye gittim ben.çocuğun uyuyor olması gerekiyor.anestezi teklif edildi banada.ama ben kabul etmedim.çocuğu uyuttum onun yerine.uyur vaziyete olunca anesteziye gerek kalmadı.zaten kısa süren bi işlem. hemen halledildi.eğer özele gideceksen sende böyle yap.devlet hastaneleri çocuğunu uyutmanı bekler mi bilmem:uhm:

uyutulması şartmı acaba benim kızımada işitme testi yapıldı ne uyuması bağıra çağıra...

benim kizada isitme testi yapildi ama uyutulmadan ve bagirmasi cagirmasida olmamisti.Ondan sonra duyma orani düsük oldugundan yarim narkosla kisa bir ameliyat gecirdi 15 dakika sürmemisti.Iki saat orda dinlenmisti benim kiza kalsa hemen kalkip kosacakda :dance:
Cok sükür ondan sonrada bir problem yok benden iyi duyuyor

Back
X