• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğuna dur demeyen anne

SeviyomHee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
2.419
6.103
158
Ay her yerdeler daraldım. Otobüste dolmuşta avm de markette sokakta. Çocuklar kendini yere atıp sürüm sürüm sürünüyor. Sesleri çıktıkça çığlık atıyor. Kendilerini parçalıyorlar. Otobüse biniyorum bağıra bağıra şarkı söylüyor çocuk. Söylediği şarkı bile değil uydurma kelimeler. Eve misafirliğe geliyorlar çocuk her şeye ellemek istiyor. Tutuyor masadaki danteli çekiyor tüm camlar geliyor. O masa örtüsüyle ne yapıyorsun demek bu kadar mı zor. Ya bi dur deyin çocuklara yapma deyin. Sözünüzü geçirin. Öyle annecim dur diyip kafanızı bile çocuğa çevirmeden oturmayın. Dur deyince durmayan size hakaret eden hatta vuran edepsiz çocuğunuza bir tane patlatmayı bileceksiniz. Kimse kimsenin çocuğunu çekmek zorunda mı yaa. Ay valla daraldım.

Sokaktaki avmdeki çocuğun sesine yaramazlığına bile çekilnez derecede yorum yapıyorsanız siz çocukları gerçekten sevmiyorsunuz. Dur ses denie evet ama nefretle patlat bi tane demek sizin haddinizw değil. Anne değilsiniz büyük ihtimal ama anne olursanız eğer çocuğunuza yaramazlık yaptı diye patlatmayın.

Ay her yerdeler daraldım. Otobüste dolmuşta avm de markette sokakta. Çocuklar kendini yere atıp sürüm sürüm sürünüyor. Sesleri çıktıkça çığlık atıyor. Kendilerini parçalıyorlar. Otobüse biniyorum bağıra bağıra şarkı söylüyor çocuk. Söylediği şarkı bile değil uydurma kelimeler. Eve misafirliğe geliyorlar çocuk her şeye ellemek istiyor. Tutuyor masadaki danteli çekiyor tüm camlar geliyor. O masa örtüsüyle ne yapıyorsun demek bu kadar mı zor. Ya bi dur deyin çocuklara yapma deyin. Sözünüzü geçirin. Öyle annecim dur diyip kafanızı bile çocuğa çevirmeden oturmayın. Dur deyince durmayan size hakaret eden hatta vuran edepsiz çocuğunuza bir tane patlatmayı bileceksiniz. Kimse kimsenin çocuğunu çekmek zorunda mı yaa. Ay valla daraldım.
şarkı soylese ne olacak mutlu olurum ben bir çocuk mutlu mutlu şarkı söyluyorsa

Çocuğa bağıracak yer mi bıraktılar da engel olmaya çalışıyoruz? Çocuk bağırır enerjisini toprakta atmaya çalışır. Toprak kalmayınca betonda atıyorlar.
Bi de çocukların yaptığı şeyleri abartmayın ya. Çocuk ya bu. Bu lanet dünyada en güzel şey otobüste şarkı söyleyen çocuktur bence.
Anneler elbet uyarıyordur ama yanlış eğitimden başedemiyorlardır.

Bu konu karışır.

Haklı olduğunuz taraflar olmasına rağmen aşırı tahammülsüz gördüm sizi. Çocuk söz konusu olunca tahammül olması gerekiyor. O gördüğünüz annelerin çoğu düşündüğünüz gibi “umursamıyor” değiller. Muhtemelen tahammül ediyorlar.

şarkı soylese ne olacak mutlu olurum ben bir çocuk mutlu mutlu şarkı söyluyorsa

Otobus ağzına kadar dolu hastane otobüsü yol uzun herkes hastanede zaten yorulmuş kimse kimsenin çocuğunu çekmek zorunsa değil kafam götürmüyor. Toplu bi yerde ise susturacak çocuğunu. Evinde isterse konser versin

Valla elalemin keyfi icin cocuguma 1 tane patlatamam. Ha cocugu duzgun egitim verin terbiye verin desen eyvallah.. kaldi ki yere yatip surum surum surunen cocugu gormezden gelmekte egitimin bir parcasi bilginize..

Kimsenin keyfi icin çocuğunuza bir dur diyemiyorsaniz siz de başkalarından aynı rahatlığı görün rahatsız olun ne diyeyim

Otobus ağzına kadar dolu hastane otobüsü yol uzun herkes hastanede zaten yorulmuş kimse kimsenin çocuğunu çekmek zorunsa değil kafam götürmüyor. Toplu bi yerde ise susturacak çocuğunu. Evinde isterse konser versin
katılmıyorum yaşama sevinci hayat enerjisi verir şarkı söyleyen çocuk bana.yuzume tukurmuyorsa eşyama zarar vermıyorsa varsın soylesin istedığı kadar hasta bile olsam memnunıyetle katlanırım

Çocuğun olunca sen öyle yaparsın, susturursun.

Eve gelen misafir çocuğu hakkında haklı olabilirsiniz dur demeliler ama dışardaki çocuğa siz karisamazsiniZ benim cocugumda uydurma kelimelerle şarkı söylüyor hiç rahatsız olmuyorum tebrik ediyorum hatta şarkı söylemeyi seviyor diye ses sistemi mikRofon bile veriyorum çocuğun hevesini kimse kırmam ve bağıran ağlayan çocuğa patlatmak ne demek size ne o cocuk aglarda bağırir da çocuktan rahatsız oluyorsaniz şahsi araba veya taksiyle gidebilirsiniz kimse siz rahatsız oluyorsunuz diye çocuğunu dövmez kusura bakmayın

Back