çocuğumuzun geleceği için ne yapmalı hangi yatırım daha avantajlı düşündünüzmü hiç

reklam olur mu bilmiyorum iş bankasından kumbara fonu açtırdık oğluma.geleceği için şimiden para biriktiriyoruz.

Merhaba nergis, bende açtırıcam kumbara hesabı bir türlü çıkamadım evden bebiş 2 aylık henüz. anlatırmısın neler istediler hesap açılışında birde bilgi verirmisin ne kazandırıyor bu hesa. gelecek için iyimi gerçekten.hesap açtırmaya giderken kaç para yatırmam gerekiyor? çok sordum kusura bakma hazırlıklı olmak istiyorum gittiğimde.

ayrintilarini hatirlamiyorum fakat ablam memnun kalmadi kumbara hesabindan ve kapattirdi.Esim kizimiz icin altin hesabi actirdi ve her ay bir gram altin alip biriktiriyor.Onun disinda dogumgunlerinde ve bayramlarda da annem ve babam hediye yerine altin hesabina bir kucuk altin ekliyorlar.

canım yan komşum bankacı sağolsun o yardımcı oldu bankaya hiç gitmedim.Oğlumun ve benim kimliğimi istedi sadece o halletti evrakları ben imza attım sadece.Hesap açtırırken para yatırmadım.Çocuğunun üniversiteye gideceği zaman okul için para biriktirmiş oluyorsun.Okul ihityacı dışında da kullanılabilir mi bilmiyorum onuda sorayım komşuma.Bankaya git onlar sana bilgi verirler.

Bir an yazan benmiyim diye bakdım:)))) benimde 3 yaşında bir kızım var bende doğduğu günden beri heray 1 gr altın aldık ve bayramlarda doğum günlerinde hediye yerine bir çeyrek altın parası veriyor teyze hala ananane babanneler bunlarda altın hesabına gidiyor.Allah kızıma iyi günlerde harcamayı nasip etsin sağlıkla iyi şeyler için.Belki çok atla deve etmeyecekdir ama olsun yinede fena değil.Mesela ben altın hesabına 1 gr altın almaya başladığımda altının gr mı 60 tl idi öyle birşeydi şimdi 97 tl hatta bir aralar 110 tlleri bile gördü.Bence değer kaybettirmeyecek bir yatırım hemde illah şu kadar yatıracaksın gibi bir zorunluluğuda yok ama ben hep sanki bir taksitmiş gibi düşündüm hani almaya mecbur tuttum kendimi her ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…