• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocugumun yüzündeki tırnak izleri sebebini cocuktan değil ,öğretmenden duymak istemem sosyetik?

arkadaslar ben cocukların kavga etmelerıne dıkkat cekerım bırsey soylemıyorum.

sınıfta otıstık bır cocugun varlıgıda benı hıc rahatsız etmıyor fakat cocugu gormustum bızım cocuklardan elbette farklıydı ama goz kulak olması gereken kişi ben degılım degılmı?
altını cızıyorum eger cocugun ogluma tırnak atmasına bozulsaydım bunuda yazardım ama bozuldugum nokta daha once kendı kısısel sayfalarınada telefonlada bizzat gıderekte velı toplantısı rıca ettım ama okul yonetımı benden korkuyor :S
yanı bunları onlardan bır tek ama bır tek ben ıstıyor gıbıyım .

ne bır velı ıletısım defterı , ne velı toplantısı ,ne aıle katılım gunlerı bunları omurlerınde ılk kez duymus gıbıler .

ogretmenın hamıle kalmasına elbetet bısey dıyemem banane yanı , ama ıcten ıce buna herkez bozulur bende cunku hamıle oldugu ıcın cocuklarla ıletısımının zyaıfladıgını dusunuyorum zaten 1-2 haftaya kadar gıdecek yoksa sen neden gebe kaldın dıyecek halım elbette yok. bu tatlı bır sıtemdı konuda

Son düzenleme:
Bunu yapan her şeyden önce otistik bir çocuk daha ılımlı olabilirsiniz. Tamam kimse çocuğuna başkasının dokunmasını istemez fakat en ufak bir arkadaş tartışmasından sonra öğretmenin hemen size konuyu yetiştirmesi olayı bana abartı geldi. Yani çok ciddi bir sorun olsa zaten size hemen bilgisi verilir. Ayrıca öğretmenin hamileliği için de söyledikleriniz çok tuhaf geldi. Ne yani kadın hamile kalmadan önce tüm velilerden icazet mi alacaktı? :KK14:

okul ıdaresınede soyledım neredeyse okul bıtecek ve hala velı toplantısı manına bırsey yok ortada
dıger velılerden bırıyle daha once konusmustum ben acıkcası cok ılgılenmıyorum okulla demıstı
sagolsun
Çok merak ettim kaçıncı sınıf ?

Ogretmenin hamile kalmasina ve gitti gidecek olmasina neden kiziyorsunuz?

Ogretmene istedigimi yaptiramiyorum da cok komik olmus bu arada :)
biz doguramayiz bize yasak 5 sene boyunca evlat hasretiyle tutusursun. Sen siniftaki cocuklara kiyamadan bakarken icin giderken onlarin terine kadar ilgilenirken veli sana ins. Bu sene de olmaz diye dua eder. Niye
ben cevap vermeyecegim suan kalbim sikisarak yaziyorum.

yanı ne bılım ben sahsen gebe kalmayı dusunuyorum ısımı dusunuyorum denetımı gecelım belgeyı alalım 1 senelık daha fılan
ıste kızgınım ya ne dıcemı bılemıyorum :KK70:
haksızmıyım ama ya resmen nasıl desem kucumsemıyorum ama alcam hepsını hızaya getırıcem
su mesajdan sonrasini okumuyorum daha.
Ne diyim ogretmenin kral oldugu zamanda ogrenci, ogrencinin kral oldugu zamanda ogretmen olmusuz. Yazik bize.
Bizi hizaya getirmeye kalkisan hadddimizi bildirmek isteyen bir veli profili olusturduklari icin huseyin celikten baslayarak ozellikle omer dincerin kulaklarini cinlatarak saygilarimi(!) Sunuyorum hepsine

Hizaya getirmeniz zor biraz karsinizda cocugunuzun birebir emrinde dadasi yok okullarda ogretmenler sizin gibi cok bilmis veliler yuzunden demoralize olup verimini dusuruyor bazen kucumseme degilde kendi bilmezlik yapiyorsunuz herkes konumunu bilse bu ulkede keske
evet ben dıdıkleyen bır velı olabılırdım
ama ben malesef genel prosedurde olan seylerın bıle uygulanmamasından oteye gıdemıyorum .
Evet bıraz bu konuda ıletısıme gectım onlarla ama gayet sakın bır ses tonuyla derdımı anlatarak hatta bu konuda pedagogla gorustum onada soyledım ıngılızce egıtım goruyor ve ben ogretmen dgılım en azından ogretmen eve bır kagıt gonderse bugun sunu bunu ogrettım dese ben bılecegım ona gore evde destek olacagım.
yemın ederım bundan baska bır kastım yok . ben evde ıngılızce saatlerı ogretmeye calısıyorum megersem bunun ıcın cok erkenmıs oyle duuyourm

Merhaba kızlar
daha oncede bır kac konum oldu
ege dubn ege yuzundekı 2 tırnak ızıyle geldı
ben sebebı daha sonra ogrendım ama basta soylemek ıstemedı neyse.
Oyuncak yuzunden olmus once ege almıs daha sonra xxx ısımlı sınıftakı otıstık cocuk elınden alırken olmus.

o cocuga karsı egenın sevgı dolu olmasıyla ılgılı bır cok kez konustum , yanı onu aralarını almıyorlarmıs o bıraz hasta sız aranıza alın ıyılessın guzel konusamıyor demıstı mesela bebek gıbı konusuyor vs vs ben ınsanı olarak egeye soylemem gerekenı soylemıstım.
sorun cocukta degıl.

ben bu sorunu ogretmenden ogrenmem gerekmezmıydı?
yanı ben cocugun bır gun bır uyerını mor mu gorecegım?
Ote yandan gıttıgı okul ozel bır okul ama cocugumun hırpalanmasını ıstemıyorum ,bır gun cocuk gelse bısı olsa ben nereden bıleyım mısal dusup kafasını vurdugunu?

bı turlu ogretmenlere ıstedıgımı yaptıramıyorum bır turlu anlamıyorlar kacıncı oldu daha oncedene egeye bırının tekme attgıında ogretmenı aramıstım sızden duymak ıstıyorum demıstım.
kadın sagolsun hamıle kaldı ve dogurmak uzere gıttı gıdecek bunada kızıyorum hadı neyse .

velı toplantısı hıc yapılmadı bu normalmı? 2. egıtım basladı hatat bıtecek bu gıdısle bende az once sosyal medyadan tahmın ettıgım velılere toplu mesaj attım tabı bu tırnaklardan bahsetmedım. bu tıp ısteklerımden bahsettım hanı bırlık olalım sızde ıstemıyormusunuz sız ne dusunuyorsunzu dedım ama :S
Sınırlıyım
bu kadar duyarsız kalmalarına ya, velilerinde öğretmenlerinde.
selam canım az çok anladım demek istediğini tabiki varsa bir olay haber verilmeli ama çocuğun yüzünde iki çizik var diye bu kadar olay yapmak neden ? ayrıca milletin hamileliği seni ilgilendirmez öğretmenler diye tüplerini bağlatacak halimiz yok kimsenin aile planlaması bizi ilgilendirmez ilgilendiremez . özel okul diye mıç mıç olmaya gerek yok herkes senin çocuğunun üstüne düşecek her dakika ilgilenecek diye birşey de yok özel de olsa orası okul sonuçta .annesindir endişelenmiş olman normal toplantı istemen normal ama tavır ve düşüncelerinde karşı tarafı da anlaman gerekir ayrıca o kadar özel olmasını istersen iyi eğitimli bir dadı işini görür bence

cutemom bir yazdığın mesajı da anlayabileyim kafamı kırcam bir noktalama işareti kullan bir cümle baslarını büyük harf yap en azından sesli harfleri tam yaz ya cümlelerde öyle karışık ki :S

arkadaslar ben cocukların kavga etmelerıne dıkaktınıcı cekerım bırsey soylemıyorum
sınıfta otıstık bır cocugun varlıgıda benı hıc rahatsız etmıyorum fakat cocugu gormustum bızım cocuklardan elbette farklıydı ama goz kulak olması gereken bısı ben degılım degılmı? altını cızıyorum eger cocugun ogluma tırnak atmasıan bozulsaydım bunuda yazardım ama bozuldugum nokta daha once kendı kısısel sayfalarınada telefonklada gıderekte velı toplantısı rıca ettıma ma okul yonetımı benden korkuyor :S yanı bunları onlardan bır tek ama bır tek ben ıstıyor gıbıyım .
ne bır velı ıletısım defterı , ne velı toplantısı ne aıle katılım gunlerı bunları omurlerınde ılk kez duymus gıbıler .

ogretmenın hamıle kalmasına elbetet bısey dıyemem banane yanı , ama ıcten ıce buna herkez bozulur bende cunku hamıle oldugu ıcın cocuklarla ıletısımının zyaıfladıgını dusunuyorum zaten 1-2 haftaya kadar gıdecek yoksa sen neden gebe kaldın dıyecek halım elbette yok

Cute çok ilginç bir okuldasın en başından beri konuşuyoruz. Bizim o kadar çok aktivitemiz oluyor ki anlatamam. Toplantılar desen aynı şekilde. İletişim desen hem face gurubu var hem whatsapp.

Seneye başka bir okula verirsin.

Hassasiyetini anliyorum ama biraz agir olmus yazdiklarin ogretmenin hamile kalmasina kizman hos degil ne yasadigini bilemessin belkise yillardir ugrasiyo benim gibi evladim olsun da ne zaman olursa olsun is onemli degil diyordur benim gibi bende ilk zamanlarda mayista hamile kalayim subatta dogurayim dogum izni yaz tatili birlessin diye ugrasirdim ama simdi oyle bir durumdayim ki olsun da isterse yazin ortasinda olsun dogum iznim kalsin neyse o gercekten hos degil bir annesiniz evlat ne demek benden daha iyi bilirsiniz

Ogretmene dedigimi yaptiramiyorum da hos olmamis ben sabsen velilere bilgi veririm bu boyle su soyle sunlari yapmaniz gerekiyor diye veli benimle isbirligi yapar ogretmen velinin dedigini yapacak kavrami yanlis olusturulmus bir kavram inanin cocugunuza en az sizin kadar deger veririz

Ancak ogretmenin kabahati yok mu var tabi cok dikkatli olmali ama kavgalar bazen kacinilmaz olabiliyor bu durumda da sinifta olan olumsuz seyleri veliye bildirmeli ustunu islatsa bile

Ama kizdiginiz seyleri hos bulmadim iyi gunler lutfen kizgin bir cevap yazmayin sadece tarafsiz gorusumu yazdim

Ogretmen bızımle ıletısıme hıc gecmıyor
okulun tatıl oldugunu halkla ılıskıler soyluyor para ıstenıyorsa halkla ılıskıler soyluyor
oğretmenın numarası bıle yok bende. bır kopukluk var ve o ara gıt gıde ucuruma donusuyor
dıger yazdıklarınız ıcın acıklama yaptım zıra bende 3 .tüp bebek denemesınde ogluma kavustum

cutemom bir yazdığın mesajı da anlayabileyim kafamı kırcam bir noktalama işareti kullan bir cümle baslarını büyük harf yap en azından sesli harfleri tam yaz ya cümlelerde öyle karışık ki :S
hızlı hızlı yazıyorum duzelteyım hemen

Bunu yapan her şeyden önce otistik bir çocuk daha ılımlı olabilirsiniz. Tamam kimse çocuğuna başkasının dokunmasını istemez fakat en ufak bir arkadaş tartışmasından sonra öğretmenin hemen size konuyu yetiştirmesi olayı bana abartı geldi. Yani çok ciddi bir sorun olsa zaten size hemen bilgisi verilir. Ayrıca öğretmenin hamileliği için de söyledikleriniz çok tuhaf geldi. Ne yani kadın hamile kalmadan önce tüm velilerden icazet mi alacaktı? :KK14:
otıstık cocuga ılımlı olmadıgımı lutfen hangı yazıdan anladınız soylermısınız

bizim sınıfımız yanında zihinsel engelli sınıfı vardı ilkokulda
çocuklar çıktı mı o yana bu yana koşardı bizlerde haliyle kaçardık korkudan belki bazen birşey yapacaklar belkide yapmayacaklar ama bilinmez ki
belki bize orası DELİLER SINIFI diye öğretilmeseydi daha erken anlayacaktım masum olduklarını...

biz doguramayiz bize yasak 5 sene boyunca evlat hasretiyle tutusursun. Sen siniftaki cocuklara kiyamadan bakarken icin giderken onlarin terine kadar ilgilenirken veli sana ins. Bu sene de olmaz diye dua eder. Niye
ben cevap vermeyecegim suan kalbim sikisarak yaziyorum.

su mesajdan sonrasini okumuyorum daha.
Ne diyim ogretmenin kral oldugu zamanda ogrenci, ogrencinin kral oldugu zamanda ogretmen olmusuz. Yazik bize.
Bizi hizaya getirmeye kalkisan hadddimizi bildirmek isteyen bir veli profili olusturduklari icin huseyin celikten baslayarak ozellikle omer dincerin kulaklarini cinlatarak saygilarimi(!) Sunuyorum hepsine

Ben de öğretmenin kral olduğu zamanda öğrenci oldum. Hiç unutmam orta sondayım koca kızım yani. Sınıf defterini beden eğitimi hocasına imzalatacağım salak adam beni neden gittim sandıysa sormadan “ne işin var burada” diye hızlı bir tokat atmıştı. Şok olmuştum. Yani suçum da yok, gittiğim yer mahrem bir yer de değildi. Aileye de söylenmez, söylense de sonuçlar pek değişmezdi. Sonra pat sınıfların basılıp çantalarda sigara arandığı, kızların etek boyu kontrolü yapıldığı, tıraşsız gelen erkeklerin ibret-i alem olsun diye tüm okul önünde tavuk yolar gibi makasla tıraş edilip insanların öz güveninin zedelendiği bir eğitimin çocuklarıyız biz. Daha mı güzelmiş ki öğretmenin kral olması.

arkadaslar ben cocukların kavga etmelerıne dıkkat cekerım bırsey soylemıyorum.

sınıfta otıstık bır cocugun varlıgıda benı hıc rahatsız etmıyor fakat cocugu gormustum bızım cocuklardan elbette farklıydı ama goz kulak olması gereken kişi ben degılım degılmı?
altını cızıyorum eger cocugun ogluma tırnak atmasına bozulsaydım bunuda yazardım ama bozuldugum nokta daha once kendı kısısel sayfalarınada telefonlada bizzat gıderekte velı toplantısı rıca ettım ama okul yonetımı benden korkuyor :S
yanı bunları onlardan bır tek ama bır tek ben ıstıyor gıbıyım .

ne bır velı ıletısım defterı , ne velı toplantısı ,ne aıle katılım gunlerı bunları omurlerınde ılk kez duymus gıbıler .

ogretmenın hamıle kalmasına elbetet bısey dıyemem banane yanı , ama ıcten ıce buna herkez bozulur bende cunku hamıle oldugu ıcın cocuklarla ıletısımının zyaıfladıgını dusunuyorum zaten 1-2 haftaya kadar gıdecek yoksa sen neden gebe kaldın dıyecek halım elbette yok. bu tatlı bır sıtemdı konuda

Ilımlı olsanız öyle bir çocuğun oyuncağı almak için çocuğunuzu tırnaklamasını ve öğretmeninde bu olayı size hemen aktarmamasını bu kadar abartmazdınız

ben sadece otistik olduğunu vurgulamanı biraz doğru bulmadım cute.

Nedense ben böyle özel durumu olan çocukların isimlendirilmesini ya da yaptıklarının durumlarından dolayı hoş görülmesini doğru bulmuyorum. Soyutlamak gibi oluyor.

Ogretmen bızımle ıletısıme hıc gecmıyor
okulun tatıl oldugunu halkla ılıskıler soyluyor para ıstenıyorsa halkla ılıskıler soyluyor
oğretmenın numarası bıle yok bende. bır kopukluk var ve o ara gıt gıde ucuruma donusuyor
dıger yazdıklarınız ıcın acıklama yaptım zıra bende 3 .tüp bebek denemesınde ogluma kavustum
bu durumu mudurle gorusmelisiniz bana sorarsan haklisiniz ama ozellikle anasinifinda her veliyle tek tek iletisimde olmak gerekir diger yazdiklariniz fevri olmus iletisim sorununu cozmeniz gerek

Eger ogretmenle de bu tavirla konustuysaniz sizinle ilegisime gecmek istemiyor da olabilir tavrinizi biraz yumusatip olmasi gerektigi gibi yaklasmalisiniz

Ben henüz o.aşamada değilim ama batmanda bi arkadaşın kızı özel anaokulunda kamera varmış heralde an an izliyodu, hatta o sayfa hep açık hem işini yapıyo is yerinde, hem de kızını izliyordu, batmanda bile böyle ise her yerde aynıdır diyodum ben, değil mi

ama öğretmenin hamileliği ile ilgili söylediklerin hizaya getiririm falan hoş olmamış bence

Back
X