Çocuğumun popodan idrarı geliyor benzer durumu olan var mi

ben ankarada yaşadim 28 sene eşim kayserili bölümü yazarsaniz araştiralim illaki iyi bir dr bulunur.
ankarada hacettepe iyidir, kayseride erciyes uni iyi diye biliyorum.
mersinde de abimler var siz bölümü yazın bi soralım

Allah şifa versin

H hayal98 mersinde yigenimide ameliyat eden kendilerinin de çok memnun kaldıgı bi dr var şehir hastanesinde dr un adı Arman Api

Tamam bu doktoru not alıyorum ama yine de aratirmak gerek bu tarz vakiayls ilgienirmi
tabiki araştirin, bakın görüşün sonucta bir cocuk söz konusu başka arkadaslarda muhtemelen dr önerirler simdi hangisi ile ilerlemek isterseniz ona göre bir yol alirsiniz allah sifa versin kuzucuga

Çocuğumun sağlığı için neresi olursa giderim.ama.iyi bir doktor arıyorum.Aklimda.oncelikle.ilk.olarak Ankara var bayramdan sonrası için.Kayseride bildiğiniz bir doktor.onerisi var mj
Beklemeyin hanımefendi şehir değiştirin deprem bölgesi bu tarz komplikasyonlar için yetersiz olabilir yavrucağa şifa versin Yüce Mevlam ismi nedir yavrunuzun bir Yasin okuyup şifası için bağışlayacağım.

Aynen haklısınız bzide bayramdan sonra için Ankara'ya gitmeyi düşünüyoruz zaten.Alah razı olsun oğlumun ismi Ahmet Selim

Çocuğumun sağlığı için neresi olursa giderim.ama.iyi bir doktor arıyorum.Aklimda.oncelikle.ilk.olarak Ankara var bayramdan sonrası için.Kayseride bildiğiniz bir doktor.onerisi var mj
Çok çok geçmiş olsun, Eskişehirde Baran Tokar hoca var çok iyi bir doktor , bu alanda Türkiyede sayılı doktor var mutlaka işinin ehli bir doktora götürün

konu güncel kalsın diye yazıyorum allah şifa versin çok geçmiş olsun ankaraya götürseniz daha iyi olur orda daha detaylı araştırabilirler sağlık imkanları daha yüksektir eğer götürme imkanınız varsa

Minik Ahmet Selim'e geçmiş olsun.
Arkadaşların da dediği gibi, imkanınız var ise büyükşehirlere gidip oradaki doktorlara götürmenizi tavsiye ederim.
Onlar daha çok vaka baktığı için daha tecrübeli oluyorlar.

Tekrardan geçmiş olsun.

Teşekkürler Ankara'ya götürmeyi düşünüyorum bayramdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…