Çocuk cerrahisihangi bölüm bakıyor çocuğunuza?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk cerrahisihangi bölüm bakıyor çocuğunuza?
tamam soracagım şimdiÇocuk cerrahisi
Allah şifa versinMeraba benim bebeğim şuan bir yaşında.Prematüre olarak doğdu kuveze alındı, daha kuvezdeyken popodan idrarının geldiği farkedildi ve daha 20 günlükken ince ve kalın bağırsak agizlastırılıp kolostomi torbası açıldı.Suan bir yıldır böyle idrar ve kakasını torbaya yapıyor.Bir kaç kez operasyon geçirdi ama sorunun ne olduğunu bulamadılar.En son açık ameliyat yapmaya karar verdiler o da şuan için depremden dolayı ertelendi.Birde benim bebeğimin pipisiin altinde delik var ordan da idrar sızdırma yapıyor.Lutfen benim gibi olupta popodan idrarı gelen anneler bana yardimci olun bir yol gosterin çocuğumun acı çekmesine artık dayanamıyorum.Torbasinin yapıştığı yerler çok kötü tahriş olmuş durumda lütfen buna benzer olan varsa yazsin
Lütfen yardımcı olursanız çok.memnun olurumtamam soracagım şimdi
tabiki araştirin, bakın görüşün sonucta bir cocuk söz konusu başka arkadaslarda muhtemelen dr önerirler simdi hangisi ile ilerlemek isterseniz ona göre bir yol alirsiniz allah sifa versin kuzucugaTamam bu doktoru not alıyorum ama yine de aratirmak gerek bu tarz vakiayls ilgienirmi
Beklemeyin hanımefendi şehir değiştirin deprem bölgesi bu tarz komplikasyonlar için yetersiz olabilir yavrucağa şifa versin Yüce MevlamÇocuğumun sağlığı için neresi olursa giderim.ama.iyi bir doktor arıyorum.Aklimda.oncelikle.ilk.olarak Ankara var bayramdan sonrası için.Kayseride bildiğiniz bir doktor.onerisi var mj
Aynen bende bu doktoru araştırdım iyi diye söylenikiyir bunu da not aliyorum
Aynen haklısınız bzide bayramdan sonra için Ankara'ya gitmeyi düşünüyoruz zaten.Alah razı olsun oğlumun ismi Ahmet SelimBeklemeyin hanımefendi şehir değiştirin deprem bölgesi bu tarz komplikasyonlar için yetersiz olabilir yavrucağa şifa versin Yüce Mevlamismi nedir yavrunuzun bir Yasin okuyup şifası için bağışlayacağım.
Çok çok geçmiş olsun, Eskişehirde Baran Tokar hoca var çok iyi bir doktor , bu alanda Türkiyede sayılı doktor var mutlaka işinin ehli bir doktora götürünÇocuğumun sağlığı için neresi olursa giderim.ama.iyi bir doktor arıyorum.Aklimda.oncelikle.ilk.olarak Ankara var bayramdan sonrası için.Kayseride bildiğiniz bir doktor.onerisi var mj
Bu doktor araştırma Hastanesi'nde mi pekiÇok çok geçmiş olsun, Eskişehirde Baran Tokar hoca var çok iyi bir doktor , bu alanda Türkiyede sayılı doktor var mutlaka işinin ehli bir doktora götürün
Eskiden Osmangazi araştırma hastanesindeymis şimdi özel muayenehanesi var acıbadem hastanesinde yapıyor ameliyatıBu doktor araştırma Hastanesi'nde mi peki
Teşekkürler Ankara'ya götürmeyi düşünüyorum bayramdan sonraMinik Ahmet Selim'e geçmiş olsun.
Arkadaşların da dediği gibi, imkanınız var ise büyükşehirlere gidip oradaki doktorlara götürmenizi tavsiye ederim.
Onlar daha çok vaka baktığı için daha tecrübeli oluyorlar.
Tekrardan geçmiş olsun.